Προς το περιεχόμενο

Ouija Board

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια, πανε 2 χρονια απο τοτε που συνεβει το περιστατικο στα 23 μου χρονια δηλαδη, ηταν η γιορτη μου, ειχα κανονισει με τη παρεα μου ειμασταν καμια 10αρια ατομα οπως καταλαβαινετε μια παρεα ειχε φερει μαζι μια αλλη παρεα κι ετσι ειχαμε  μαζευτει τοσοι πολλοι, ατελειωτος χαβαλες, γελιο και τα σχετικα μεχρι που μου σκαει η ιδεα να ξεθαψω εναν πινακα Ouija που ειχα αγορασει απο καποιο καταστημα στην αθηνα πριν μερικα χρονια αλλα δεν τον ειχα χρησιμοποιησει αν και παντα εψαχνα την αφορμη απλα δεν ετυχε μεχρι που ειχε ξεχαστει, ε να λοιπον που ηρθε εκεινο το βραδυ που μου σκαει η ιδεα, οι περισοτεροι ψηθηκαν, καποιοι δυσανασχετησαν αλλα τους καταφεραμε οσοι ψινομασταν κι ετσι στεινουμε το πινακα, βαλαμε και ενα κινητο να γραφει ολη τη διαδικασια στο χωρο, κλασικα ποτηρακι κτλπ τα ξερετε τα υπολοιπα δε χρειαζετε να τα αναφερω, ξεκιναμε λοιπον ολοι τα χερια επανω στο ποτηρακι, κανουμε τη πρωτη ερωτηση, ρωτησαμε ''πιο ειναι το ονομα σου'' στα μισα της ερωτησης και πριν ολοκληρωθει η κοπελα μου που βρισκοταν διπλα απο 'μενα για ανεξηγητο λογο παθαινει ταχυκαρδια τοσο δυνατη που πιστεψα πως θα σπασει η καρδια της οταν εβαλα το χερι μου να μετρησω τους χτυπους της, ξαφνικα εχει χλωμιασει, ζαλιζετε, πρωτη φορα παθαινει κατι τετοιο στη ζωη της, εχουμε διακοψει το παιχνιδι και προσπαθουμε να τη συνεφερουμε, με τα πολλα ερχοντε και τη περνουν οι γονεις της να τη πανε σπιτι οταν ενιωσε λιγο καλυτερα, την συνοδεψαν αλλοι 2 απο τη παρεα οποτε μειναμε 7, εμεις συνεχισαμε ξανα καναμε την ιδια ερωτηση, ξαφνικα ολοι αναφεραμε για μια φαγουρα στο χερι ολοι συγκεκριμενα στις κλειδωσεις και ενα ελαφρυ τρεμουλο μεχρι που εγινε αυτο που κανεις δεν περιμενε το ποτηρακι αρχισε να μετακινητε σε καποια συγκεριμενα γραμματα τα οποια σχηματιζαν ενα πολυ περιεργο ονομα το οποιο δεν θα αναφερω για ευνοητους λογους, καποιοι απ τη παρεα σοκαριστικαν αν και οι περισοτεροι ειμασταν 100% σιγουροι πως καποιος εχει κανει το κομματι του απ τη παρεα δηθεν για να μας ψαρωσει, οποτε συνεχισαμε ενω το ειχαμε παρει πολυ στη πλακα, το ρωτησαμε χωρις πολλα πολλα επιτοπου ''δειξε μας τη δυναμη σου'' κι εκει ηταν το μεγαλο λαθος, το τι επακολουθησε αλλαξε οριστικα της ζωες τουλαχιστον καποιων απο κει μεσα, η τηλεοραση ανοιξε απο μονη της μια χαμηλωνε μια δυναμωνε σαν τρελη αρχιζαν να εναλαζοντε καναλια με απιστευτη ταχυτητα, οσο περνουσε η ωρα τα κατω και τα πανω ακρα μας τρεμανε ολο και περισοτερο ακομα εχω θολες εικονες δεν μπορω να θημηθω αν ηταν απο φοβο ή κατι αλλο αν και ολοι ειχαμε τα ιδια συμπτωματα ακριβως, κι εκει που ειχαμε κουλουριαστει ολοι σε μια γωνια συμβαινει το αποκορυφωμα, σηκωθηκε ολοκληρος ο καναπες ο οποιος ηταν διπλα μας κυριολεκτικα στον αερα ενα τεραστιο επιπλο και κοπανησε με τοση δυναμη επανω στο ταβανι που ακομα υπαρχει η ρωγμη και οποιος εχει μπει μεσα στο σπιτι μου μπορει να τη δει πολυ ευκολα, κυριολεκτικα μας κοπηκανε τα ποδια απο το φοβο βγηκαμε εξω απ το σπιτι τρεχαμε σαν τρελη φωναζαμε βοηθεια μεχρι που ηρεμησαμε πηγαμε ο καθενας σπιτι του και συμφωνησαμε το επομενο πρωι να μη δειξουμε σε κανεναν το βιντεο καταλαβαινετε πως ανησυχουσαμε για το οτιδιποτε ετσι οπως ειχαν ερθει τα πραματα πλεον οποτε το βιντεο αυτο εχει φυλαχτει στη συσκευη η οποια ειναι κλειδωμενη στο συρταρι του σπιτιου μου διοτι κανενας δεν εχει το κουραγιο και τη δυναμη να θυμηθει ολο αυτο το θλιβερο γεγονος που εζησε αλλα και μεχρι να δουμε τι θα κανουμε τελικα με αυτο το βιντεο, απο τοτε μεχρι σημερα οι περισοτεροι απο τη συγκεκριμενη παρεα μαζι με εμενα καθε βραδυ ψιθιριζουν φωνες στα αυτια μας οι οποιες ειναι τοσο ενοχλητικες που εδω και δυο χρονια δε θυμαμε τον εαυτο μου να εχει κοιμηθει ηρεμος, ειναι φρικη παιδια σας μιλαω απο τη καρδια μου μην σκεφτειτε ουτε για πλακα να δοκιμασετε να παιξετε με το Ouija, Ουτε για πλακα.

Και φυσικα δεν συνιθιζουμε να μιλαμε σε πολους για αυτο γιατι οι περισοτεροι δυστηχως για εκεινους δεν το πιστευουν και φτανουν σε σημειο να το εφαρμοσουν, καπου εκει λοιπον σπαει ο χαβαλες και το γελιο απο το προσωπο τους και η ζωη τους γινετε μαρτυριο και με λυπει πολυ αυτο το γεγονος οτι υπαρχουν νεα παιδια που εχουνε ολη τη ζωη μπροστα τους και θελουν να τη καταστρεψουν με αυτο το ''παιχνιδι'' μη ξεροντας τη φρικη που θα ζησουν και θα ζουν για μια ζωη.

Καλος ειναι ο χαβαλες, και αυτα που λεγατε για το σουπερμαν κτλπ πραγματικα χαιρομε να πιστευετε για την υπολοιπη ζωη σας πως ειναι ψεματα και να το χλευαζετε οποτε και να μη μπειτε καν στο κοπο να το δοκιμασετε παρα να εχετε εστω και μια μικρη αμφιβολια πισω απο αυτο το χαβαλε και σκεφτειτε να το κανετε, χιλιες φορες να το κανετε πλακα και να μη το δοοκιμασετε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, μακρια απο το συγκεκριμενο ''παιχνιδι''

Εδω δεν ειναι θριλερ, φαντασια...ειναι η ζωες μας και με τις ζωες μας δε πρεπει να παιζουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ κάποτε με φίλους, αλλά είχαμε φάει όλοι μανιτάρι. Το απαγόρευσαν οι άτιμοι οι Ολλανδοί τώρα.

Ρώτα να μάθεις να μας πεις τι πήρατε να το έχουμε στα υπόψιν.

• Like 4
Δημοσ.

Δε θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω χλευαστικα σχολια του τυπου οπως του φιλου παραπανω, οπως ειπα και πριν χαιρομε να βλεπω ανθρωπους να το χλευαζουν και το κοροιδευουν οποτε και δε θα μπουν στο κοπο να το δοκιμασουν, χαιρομε γι αυτους και για σενα φιλε μου μπορεις να το πιστευεις αυτο που ειπες, εγω και η παρεα μου ξερουμε καλα τι ειδαμε εκεινη τη μερα απολυτα νυμφαλιοι εκτος κι αν μπορει καποιος να τα δει ολα αυτα με μολης 1 κουτακι μπυρα ο καθενας που ειχαμε πιει μεχρι να ξεκινισουμε τη διαδικασια το οποιο κουτακι δεν ειχαμε προλαβει να πιουμε καν ολοκληρο οι περισοτεροι.

Αυτα, εγω σας ειπα την ιστορια, ευχομε να ΜΗΝ ζησετε ποτε παρομοια εμπειρια.

Δημοσ.

Να' σαι καλα φιλε μου κι εγω ευχαριστω που τη πηρατε καπως πιο σοβαρα τουλαχιστον καποιοι απο εσας αν οχι ολοι.

@d_gkal δυστυχως δεν μπορω να πω περισοτερα αλλα και να σας ελεγα μην νομιζετε πως θα ψαξετε στο google και στο youtube ''Ouija αληθινο γεγονος'' και θα πιασετε λαβρακι, την ιστορια την ξερουμε μονο εγω, η παρεα μου και μερικοι παρα πολοι εμπιστοι οι οποιοι προτιμαμε να μην τη κανουμε βουκινο σε ολο το κοσμο, επισης ακομη και να γνωριζε ο κοσμος δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το πιστευε τουλαχιστον το 90% δεν νομιζω να ασχολιοταν καν.

Αυτα που σας ειπα κρατηστε μονο, δε χρειαζετε να γνωριζετε τιποτε αλλο σχετικα με αυτο περα απο το οτι δεν πρεπει ΚΑΝΕΙΣ να το δοκιμασει. Ειναι αυτο που πρεπει να δωσετε μεγαλυτερη σημασια παρα που συνεβη το γεγονος κτλπ δεν νομιζω να εχει καμια σημασια, οπουδηποτε θα μπορουσε να ειχε συμβει.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω δει βιντεακι απο ενα φιλο. Δε δειχνει κατι τρομακτικο. Απλα ταχυτητα που σερνεται το ποτηρακι με 5 6 διαφορετικα δαχτυλα πανω ειναι ασύλληπτη. Πανε χρόνια που το ειδα καί δε πιστευω οτι ειναι διαθέσιμο πλέον

Δημοσ.

Δε θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω χλευαστικα σχολια του τυπου οπως του φιλου παραπανω, οπως ειπα και πριν χαιρομε να βλεπω ανθρωπους να το χλευαζουν και το κοροιδευουν οποτε και δε θα μπουν στο κοπο να το δοκιμασουν, χαιρομε γι αυτους και για σενα φιλε μου μπορεις να το πιστευεις αυτο που ειπες, εγω και η παρεα μου ξερουμε καλα τι ειδαμε εκεινη τη μερα απολυτα νυμφαλιοι εκτος κι αν μπορει καποιος να τα δει ολα αυτα με μολης 1 κουτακι μπυρα ο καθενας που ειχαμε πιει μεχρι να ξεκινισουμε τη διαδικασια το οποιο κουτακι δεν ειχαμε προλαβει να πιουμε καν ολοκληρο οι περισοτεροι.

Αυτα, εγω σας ειπα την ιστορια, ευχομε να ΜΗΝ ζησετε ποτε παρομοια εμπειρια.

Μα δεν ήταν χλευαστικό, αλήθεια ήταν το έζησα, το σπίτι του φίλου ήταν στοιχειωμένο. Χρόνια μου έλεγε να πάω για επίσκεψη και το απέφευγα. Αληθινότατο το θυμάμαι. Φυσικά, όπως είπα, το είχαμε φάει το μανιταράκι μας από πριν.

Δημοσ.

Αλλα ετσι οχι για να πεισω κανεναν αλλα για να δωσω ενα στοιχειο οριστε μια φωτο που εχω τραβηξει απο τη ζημια στο ταβανη του σπιτιου μου την οποια προκαλεσε το επιπλο.

EDIT: Επειδη βλεπω πως μερικοι το εχετε παρει πολυ στη πλακα και ψαχνετε ευκαιρεια να χλευασετε το καθε τι το οποιο για μενα δεν ειναι καθολου αστειο, διαγραφω και τη φωτο.

Δημοσ.

Αλλα ετσι οχι για να πεισω κανεναν αλλα για να δωσω ενα στοιχειο οριστε μια φωτο που εχω τραβηξει απο τη ρωγμη στο ταβανη του σπιτιου μου.

Αυτό είναι στοιχείο; Να σου δείξω φωτό από χαλασμένα έπιπλα εκείνης της βραδιάς;

Βέβαια κάποιος από την παρέα θυμάται ότι τα βαρούσαμε οι ίδιοι, εγώ θυμάμαι σκιές να χορεύουν πάνω τους. Το τι λέει ο άλλος θα πιστέψω ή την μνήμη μου και τα μάτια μου τι είδαν;

Αστεία αστεία είχε την πλάκα του, άνετα το ξανάκανα με καλή παρέα.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χλευάζουμε και κοροϊδεύουμε με τόση σιγουριά πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε και δεν κατανοούμε καθόλου πως λειτουργούν. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα αλλά πιο γενικά γιατί πραγματικά μου κάνει εντύπωση.

• Like 2
Δημοσ.

Το ενδιαφέρον με το ouija board θα ηταν τα ατομα που κρατάνε το ποτηράκι να είχαν δεμένα τα μάτια, και ένας τρίτος που δεν αγγίζει το ταμπλώ να βλέπει σε τι γράμματα σταματάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...