Προς το περιεχόμενο

Ouija Board

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρεαλιστικα μιλώντας ε (οσο τελος παντων),  κανεις τη φαση και σου σκαει δαιμονοφαντασμα ή ο,τι τελος παντων...  Στατιστικά πόσες πιθανότητες υπάρχουν να του πεις "Δειξε μου τη δύναμη σου"? 

Θελω να πω εχεις ενα φαντασμα χωρίς σαρκα και οστα μπροστά σου. Και η πιο φυσική ερωτηση είναι να του προτεινεις να βαλει λάδι και να σου δειξει τα μουσκουλα του σε εκτοπλασματικο επίπεδο ξερωγω; 

Ασε που το στορι αυτο κυκλοφορεί γενικά.  Πρέπει να το είχα διάβασει πρώτη φορά στο esoterica πριν από πολλά χρόνια.  

• Like 7
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ θέλω κι εγώ ένα φάντασμα που να μου αλλάζει τα κανάλια στην τηλεόραση, και να χαμηλώνει-δυναμώνει την φωνή. Μεγάλη εξυπηρέτηση.

Απο την άλλη, άντε πες ότι υπάρχει το φάντασμα. Γιατί να το φοβηθείς;  :huh:

Ακούω δηλαδή κάποιους που πεθαίνει ο συγγενής τους, και μετά λένε ότι ήρθε σπίτι τους, τον είδαν και έκλασαν μέντες. Γιατί; Συγγενής σου είναι, γιατί να σου κάνει κακό; Την προηγούμενη μέρα τρώγατε πρωϊνό μαζί....   :-D  :-D

Δημοσ.

Ρεαλιστικα μιλώντας ε (οσο τελος παντων),  κανεις τη φαση και σου σκαει δαιμονοφαντασμα ή ο,τι τελος παντων...  Στατιστικά πόσες πιθανότητες υπάρχουν να του πεις "Δειξε μου τη δύναμη σου"? 

Θελω να πω εχεις ενα φαντασμα χωρίς σαρκα και οστα μπροστά σου. Και η πιο φυσική ερωτηση είναι να του προτεινεις να βαλει λάδι και να σου δειξει τα μουσκουλα του σε εκτοπλασματικο επίπεδο ξερωγω; 

Ασε που το στορι αυτο κυκλοφορεί γενικά.  Πρέπει να το είχα διάβασει πρώτη φορά στο esoterica πριν από πολλά χρόνια.  

αν ημουν δαίμονας θα τους έκανα να υποφέρουν επειδή το ζήτησαν 

και ειμαι ο ποιο ήρεμος και κατά της βίας άνθρωπος που γνωρίζω , φαντάσου 

Πάντως η ενασχόληση με αυτά τα θέματα ειναι ωραία για να περνάς την ώρα σου , προσωπικά με εξιτάρει η ιδέα να φέρω στον κόσμο μας μια οντότητα που θα ανατρέψει την ισορροπία , αρκεί να εξαιρέσω τον εαυτό μου απο τις συνέπειες πράγμα αδύνατον  

Δημοσ.

Ναι και φανταζομαι αυτα τα δαιμονια/πνευματα w/e δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν απο το να τρομαζουν random παρεες που παιζουν με ενα επιτραπεζιο και απλα τα καλεσαν γιατι το βρηκαν ωραια ιδεα..?? Αυτο δεν εχω καταλαβει ποτε και στις ταινιες, δηλαδη ποιο το νοημα να παει μια τετοια οντοτητα να τρομαξει εναν random ασήμαντο τυπο και την οικογενεια του?? Δεν εχουν να οργανωσουν κατι πιο μεγαλο οπως την καταστροφη του κοσμου πχ αλλα ασχολουνται με τον καθε ανοητο ανθρωπο που τα καλει??

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και φανταζομαι αυτα τα δαιμονια/πνευματα w/e δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν απο το να τρομαζουν random παρεες που παιζουν με ενα επιτραπεζιο και απλα τα καλεσαν γιατι το βρηκαν ωραια ιδεα..?? Αυτο δεν εχω καταλαβει ποτε και στις ταινιες, δηλαδη ποιο το νοημα να παει μια τετοια οντοτητα να τρομαξει εναν random ασήμαντο τυπο και την οικογενεια του?? Δεν εχουν να οργανωσουν κατι πιο μεγαλο οπως την καταστροφη του κοσμου πχ αλλα ασχολουνται με τον καθε ανοητο ανθρωπο που τα καλει??

ολα γύρω μας ειναι ενέργεια , ο φόβος ειναι αρνητική ενέργεια , οι βδέλλες κατώτατου astral plane τρέφονται και αυτές με αρνητική ενέργεια

τρομάζεις , τρέφονται , αυτός ειναι ο λόγος για να ασχοληθούν με μια παρέα παιδιών , γιατι τους ανοίγουν την πόρτα να αλληλεπιδράσουν στον κόσμο μας που δεν θα μπορούσαν by default και να τραφούν απο τον φόβο τους ή ακόμα καλύτερα να καταλάβουν το σώμα τους αν το πάνε μακριά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο καταγεγραμένες περιπτώσεις δαιμονισμού που δεν κατάφερε να εξηγήσει η επιστήμη , υπάρχουν στα αρχεία της αστυνομίας και του νοσοκομείου που εισηχθεί η μια περίπτωση. Κανένας δεν μπορεί να τα αρνηθεί γιατι δεν ειναι ούτε ιστορίες ούτε φίμες , ειναι καταγεγραμένα επίσημα έγγραφα.

Στην μία περίπτωση το κοριτσάκι μπορούσε να εωρείται πάνω απο το έδαφος , να βγάζει κραυγές που σύμφωνα με τους γιατρούς δεν μπορεί να βγάλει άνθρωπος λόγο της ανατομίας μας , να έχει τη δυναμη να σπάει τα δεσμά της και 5 ενήλικοι άντρες να μην μπορούν να την συγκρατήσουν. Εισηχθεί σε νοσοκομείο για να την βοηθήσουν αντιμετωπίζοντας την σαν ψυχικά άρρωστη και κατέληξαν σε εξορκισμό μετά απο αυτά που έζησαν. 

Οπότε οποιος πιστευει οτι δεν υπάρχουν οντότητες , ας μην τις πουμε δαίμονες , κάνει λάθος και ότι και να πει για να στηρίξει τα επιχειρήματα που δεν έχει και πάλι υπάρχουν επίσημα στοιχεία οπως ειπα σε αστυνομία/νοσοκομείο και μπορεί να το ψάξει, sorry 

Δημοσ.

google it
το περισσότερο που μπορώ να σου δώσω απο στοιχεία ειναι αυτό το βίντεο που αναφέρετε επίσης σε αυτό

μέχρι εκεί φτάνει το ενδιαφέρον μου να πείσω κάποιον , οποιος θέλει να πειστεί και δεν πιστευει σε κάτι ψάχνει μόνος του όπως έκανα και εγώ 

btw ωραίο καναλάκι , δείτε κανα vid έχει ενδιαφέρονται πράγματα για όλα τα θέματα μέχρι κ επιστημονικής θεματολογίας .
Δημοσ.

Φοβαμαι, βαλτα εσυ εδω που το εχεις ψαξει ηδη..

που να θυμάμαι ονόματα μετά απο τόσα χρόνια ? δες το βίντεο τα αναφέρει , μετά με ενα googlάρισμα θα τα δεις :"3 !1

hint * η ταινία εξορκιστής ειναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα τραβηγμένα απ τα μαλλιά 

Δημοσ.

Sorry man δεν βλεπω πουθενα επισημα στοιχεια κτλπ μονο εύπεπτες ιστοριουλες για naive ατομα, κλασσικα πραγματα δηλαδη, οσο για τον εξορκιστή και την "αληθινή" ιστορια με ενα προχειρο googlarisma βρηκα αυτο http://www.examiner.com/article/the-not-so-real-life-story-that-inspired-the-exorcist

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ειπε το παλικάρι για τον καναπέ, αλλά και εμείς σε κάποια φαση και ενω παίζαμε, εκτοξεύτηκαν οι μάρκες με δύναμη στον τοίχο. Όλοι μείναν έτσι παγωτά, και δεν μιλούσε κανείς. Ένας ειπε'' τι έγινε ρε μαλάκα; χαλάρωσε!''. Γενικότερα, δεν μ'αρέσει να χάνω.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...