gmenjohn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομιζω να εδωσα στο παλικαρακι το δικαιωμα να κοροιδευει. Ευτυχως που ειδα το inastagram και καταλαβα με τη ατομο εχω να κανω δεν υπάρχει λόγος για προσβολές , άλλος πιστεύει άλλος δεν πιστεύει σε αυτά , τι να κάνουμε τώρααν όντως συνέβει κάτι σε εσένα για ποιο λόγο να το πιστεψει ο άλλος με το έτσι θέλω? εσυ αν δεν σου ειχε συμβεί θα πίστευες? Ακομα να σου πω την αληθεια οποιος και να μου ελεγε το οτιδηποτε δεν θα τον πιστευα αλλα δεν θα τον κοροιδευα δεν θελω να ποσταρω τις προσωπικες μου εμπειριες αν οντως καποιος ενδιαφερεται θα χαρω πολυ να του απαντησω οχι κατι ακραιο..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το inastagram είναι κάτι σαν τους illuminati? Σοβαρά τώρα, κάντε ό,τι θέλετε αρκεί αυτό να μην σας επηρεάζει πολύ σωματικά και ψυχικά... 1
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ευτυχως που ειδα το inastagram και καταλαβα με τη ατομο εχω να κανω Ευτυχώς. Εμείς πάλι δεν χρειάστηκε να ψάξουμε τόσο. Αρκούν τα μηνύματά σου εδώ. Όσο πάει γίνεται πιο ξεκαρδιστικό. 2
gmenjohn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ευτυχώς. Εμείς πάλι δεν χρειάστηκε να ψάξουμε τόσο. Αρκούν τα μηνύματά σου εδώ. Όσο πάει γίνεται πιο ξεκαρδιστικό. Εσυ πρεπει να εισαι ο εξυπνος της παρεας ετσι?
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να μαθω ινφο για το board Θελω να μαθω ινφο για το board Θελω να μαθω ινφο για το board
NickTG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εσυ πρεπει να εισαι ο εξυπνος της παρεας ετσι? Ναι.
george_grk Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ξερει κανενας που μπορω να βρω έναν???????????????
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φτιάξε μόνος έτσι και αλλιώς πεταμένα λεφτά είναι ας ρίξεις και λίγο χαβαλέ.
NinjaMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Οι περισσότεροι που δεν είστε ψαγμένοι σε πνευματικό επίπεδο και απλά καυτηριάζετε μέσω κοροϊδευτικών υπαινιγμών και λογοπαιγνίων να ξέρετε ότι έχετε να φάτε μεγάλη νίλα αν πειραματιστείτε με κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε βουτυρομπεμπέ, το τονίζω, αναζητήστε και ανοίξτε και κάνα βιβλίο όπως... την Σολομωνική! Άντε και εύχομαι χρυσές δουλειές στους μελλοντικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Περαστικά, άπιστοι Θωμάδες όλοι σας εδώ μέσα! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Οι περισσότεροι που δεν είστε ψαγμένοι σε πνευματικό επίπεδο και απλά καυτηριάζετε μέσω κοροϊδευτικών υπαινιγμών και λογοπαιγνίων να ξέρετε ότι έχετε να φάτε μεγάλη νίλα αν πειραματιστείτε με κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε βουτυρομπεμπέ, το τονίζω, αναζητήστε και ανοίξτε και κάνα βιβλίο όπως... την Σολομωνική! Άντε και εύχομαι χρυσές δουλειές στους μελλοντικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Περαστικά, άπιστοι Θωμάδες όλοι σας εδώ μέσα! Έργα του Λιακόπουλου κάνουν ή μπα? 4
Unabomber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Οι περισσότεροι που δεν είστε ψαγμένοι σε πνευματικό επίπεδο και απλά καυτηριάζετε μέσω κοροϊδευτικών υπαινιγμών και λογοπαιγνίων να ξέρετε ότι έχετε να φάτε μεγάλη νίλα αν πειραματιστείτε με κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε βουτυρομπεμπέ, το τονίζω, αναζητήστε και ανοίξτε και κάνα βιβλίο όπως... την Σολομωνική! Άντε και εύχομαι χρυσές δουλειές στους μελλοντικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Περαστικά, άπιστοι Θωμάδες όλοι σας εδώ μέσα! 3
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όσοι τα κοροϊδεύετε αυτά δεν πιστεύετε ότι υπάρχει αυτό που λέμε "αόρατος κόσμος" ή απλά ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σ'αυτόν από ένα παιχνίδι; Ρωτάω σοβαρά, δεκτό και το κράξιμο και η ειρωνεία δεν με ενοχλεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα