Προς το περιεχόμενο

Ouija Board

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εδωσα στο παλικαρακι το δικαιωμα να κοροιδευει. Ευτυχως που ειδα το inastagram και καταλαβα με τη ατομο εχω να κανω

δεν υπάρχει λόγος για προσβολές , άλλος πιστεύει άλλος δεν πιστεύει σε αυτά , τι να κάνουμε τώρα
αν όντως συνέβει κάτι σε εσένα για ποιο λόγο να το πιστεψει ο άλλος με το έτσι θέλω? εσυ αν δεν σου ειχε συμβεί θα πίστευες? 

Ακομα να σου πω την αληθεια οποιος και να μου ελεγε το οτιδηποτε δεν θα τον πιστευα αλλα δεν θα τον κοροιδευα δεν θελω να ποσταρω τις προσωπικες μου εμπειριες αν οντως καποιος ενδιαφερεται θα χαρω πολυ να του απαντησω οχι κατι ακραιο..

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το inastagram είναι κάτι σαν τους illuminati? :P

Σοβαρά τώρα, κάντε ό,τι θέλετε αρκεί αυτό να μην σας επηρεάζει πολύ σωματικά και ψυχικά... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που ειδα το inastagram και καταλαβα με τη ατομο εχω να κανω

Ευτυχώς.

Εμείς πάλι δεν χρειάστηκε να ψάξουμε τόσο.

Αρκούν τα μηνύματά σου εδώ.

Όσο πάει γίνεται πιο ξεκαρδιστικό.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς.

Εμείς πάλι δεν χρειάστηκε να ψάξουμε τόσο.

Αρκούν τα μηνύματά σου εδώ.

Όσο πάει γίνεται πιο ξεκαρδιστικό.

Εσυ πρεπει να εισαι ο εξυπνος της παρεας ετσι?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι περισσότεροι που δεν είστε ψαγμένοι σε πνευματικό επίπεδο και απλά καυτηριάζετε μέσω κοροϊδευτικών υπαινιγμών και λογοπαιγνίων να ξέρετε ότι έχετε να φάτε μεγάλη νίλα αν πειραματιστείτε με κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε βουτυρομπεμπέ, το τονίζω, αναζητήστε και ανοίξτε και κάνα βιβλίο όπως... την Σολομωνική! Άντε και εύχομαι χρυσές δουλειές στους μελλοντικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Περαστικά, άπιστοι Θωμάδες όλοι σας εδώ μέσα!  :devil:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι περισσότεροι που δεν είστε ψαγμένοι σε πνευματικό επίπεδο και απλά καυτηριάζετε μέσω κοροϊδευτικών υπαινιγμών και λογοπαιγνίων να ξέρετε ότι έχετε να φάτε μεγάλη νίλα αν πειραματιστείτε με κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είστε βουτυρομπεμπέ, το τονίζω, αναζητήστε και ανοίξτε και κάνα βιβλίο όπως... την Σολομωνική! Άντε και εύχομαι χρυσές δουλειές στους μελλοντικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Περαστικά, άπιστοι Θωμάδες όλοι σας εδώ μέσα!  :devil:

Έργα του Λιακόπουλου κάνουν ή μπα? :P

• Like 4
Δημοσ.

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

Όσοι τα κοροϊδεύετε αυτά δεν πιστεύετε ότι υπάρχει αυτό που λέμε "αόρατος κόσμος" ή απλά ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σ'αυτόν από ένα παιχνίδι; Ρωτάω σοβαρά, δεκτό και το κράξιμο και η ειρωνεία δεν με ενοχλεί :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...