Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους! 

κοιταζω να παρω τον fx 9590 και θα ηθελα οποιος εχει εμπειρια να βοηθησει.

Εχω την asus sabertooth 990fx r2.0 , ram kingston 2x4gb hyperx beast 1866mhz και psu  600watt

πρωτη απορια το support της asus λεει οτι υποστηριζεται ο cpu αλλα εγω εχω μπερδευτει γιατι

ο επεξεργαστης απαιτει 220watt και η μητρικη λεει up to 140watt πως υποστηριζεται?? μηπως μειωνει τα watt του cpu αυτοματα στα 140 αρα και την αποδοση?? τοτε παω σε 8350.. 

δευτερο θεμα που εχω ειναι οι θερμοκρασιες εχω αεροψυξη. Αυτη: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007791

κανει??τι θερμοκρασιες θα εχω? η μηπως μονο υδροψυξη? 

Αυτα προς το παρων ευχαριστω!

Δημοσ.

λογικα θα κατεβαζει την αποδοση του επεξεργαστη, χωρις να ειμαι σηγουρος.

το σίγουρο ειναι οτι το καλύτερο ειναι να πας σε εναν 8350 (ή 8370 που εχω ακουσει οτι κανει πολυ καλο oc, αλλα θα χρειαστεις αλλη μητρηκη)

ο 9590 παει μονο με νερο και οχι αερα.

για την ψυχτρα δεν ξερω, δεν γραφει για am3+ :unsure: εχουν διαφορα;

Δημοσ.

λογικα θα κατεβαζει την αποδοση του επεξεργαστη, χωρις να ειμαι σηγουρος.

το σίγουρο ειναι οτι το καλύτερο ειναι να πας σε εναν 8350 (ή 8370 που εχω ακουσει οτι κανει πολυ καλο oc, αλλα θα χρειαστεις αλλη μητρηκη)

ο 9590 παει μονο με νερο και οχι αερα.

για την ψυχτρα δεν ξερω, δεν γραφει για am3+ :unsure: εχουν διαφορα;

Οχι δεν εχουν διαφορα πανω σε αμ3+ μητρικη την εχω και τωρα. Γιατι θα χρειαστω αλλη μητρικη? Ειναι απο τις καλυτερες αμ3+ τωρα την πειρα.

Δημοσ.

hacker......τεσπα,αστο.

πολυ καλη ειναι η μητρικη σου ts και μια χαρα κουμπωνει επανω της ο επεξεργαστης.δεν εξεταζω εαν ειναι καλη αγορα ο συγκεκριμενος (που δεν ειναι) αλλα η ψυχτρα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα τα βγαλει περα.σχεδον μονο με υδροψυξη καλυτερα η μια παρα πολυ καλη αεροψυχτρα.

Δημοσ.

(οκ αυτο για τον 8370 και οτι θελει αλλη μητρηκη ηταν υπερβολικο, το παίρνω πισω.)

και εμενα καποτε ειχε η asus τον 8350 για την μητρηκη μου(asus m4a89gtd pro) στο support list αλλα μετα απο δυο χρονια τον εβγαλε.

η μητρηκη λεει ξεκαθαρα οτι περνει μεχρι 140w επεξεργαστη. εγω δεν θα ρισκαρα να αγοράσω 220w επεξεργαστη και ας το λεει στο Support list. το οτι τον παίρνει δεν μου λεει και πως θα παιζει στο 100%

οπως σας ειπα, η μητρηκη μου ελεγε η asus οτι μπορει να παρει 8350, αλλα διαβασα πως δεν έπαιζαν καποια  πραγματα(πχ turbo) λογο του οτι ειχω am3.

οπως και ναχει ο 8350 ειναι καλύτερη αγορά.

δεν μας εχεις πει τι χρηση κανεις ομως.

Δημοσ.

οκ ετσι κιαλλιως ειπα δεν ανεφερα 8370 ειπα ή 8350 ή 9590 οποτε παμε στον 8350 για να μην κλαιω μετα :cry:

χρηση ε internet  κανενα παιχνιδακι οχι τρελος gamers αλλα θα παιξω κανενα ποδοσφαιρακι οταν εχω χρονο κανενα σκ.

περιμενουμε και το gta v να δουμε αν θα παιζει. αυτα μωρε απλα πραγματα. απλα δεν θελω να αλλαζω hardware καθε χρονο.

σας ευχαριστω ολους  για την βοηθεια παω στον 9590 :huh:  οπ sorry στον  8350 ηθελα να πω! :blink:

Δημοσ.

τοτε ειναι overkill(ιδικά ο 9χχχ με την κατανάλωση που εχει), θα σου ελεγα να παρεις 6300/6350

define Όμως το "κανενα παιχιδακι" τι gpu εχεις;

Δημοσ.

οχι καλη ειναι, απλα να ηταν 2gb γιατι πχ τωρα βγηκε το cod που θελει 4gb καρτα γραφικων λεει και min 1gb.

στα textures θα κανεις κάποιες υποχωρήσεις οπως κανω και εγω.

θελω να πιστεύω πως το min 1gb θα το ζητάνε για καιρό

αν σκοπεύεις να εκμεταλευτεις στο full αυτην την καρτα με απαιτητικά παιχδια πηγενε σε 8350.

τωρα ειδα για το gtav που λες, 8350.

αλλη ερώτηση. τωρα ποιον cpu εχεις;

τα 600 watt τροφοδοτικό ελπιζω να μην ειναι turbo-x ε;

Δημοσ.

hacker,τι tdp πιστευεις οτι εχει τωρα ο επεξεργαστης μου στην πρωτη γενιας sabertooth σε αυτα τα ρολογια?

cinebench_r11_5_5_190ghz.jpg

τεσπα,thread starter καλα κανεις και κοιτας για 8350-8370 λογω τιμης ομως και οχι λογω μη υποστηριξης.

• Like 1
Δημοσ.

μην το κανεις....καλυτερα παρε μια ψυχτρα να ανεβασεις τον δικο σου γυρω στα 4.0ghz καθως και cpu_nb στα 2600-2800.

δεν αξιζει η αλλαγη πιστεψε με.εκτος και εαν οταν τον παρεις τον ανεβασεις μονιμα στα 4.7 και πανω.και παλι.....

πρεπει να μαθεις και στις 2 περιπτωσεις να κλοκαρεις εαν δεν ξερεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...