hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @Thanos1972 πολυ παραπανω απο οτι θα επρεπε να τραβαει απο αυτην την μητρηκη. δεν λεω οτι ειναι αδυνατο(αυτο ειπα βασικα..) αλλα ποιο ειναι το safe; εγω δεν θα πρότεινα σε καποιον να κανει κατι τετοιο περα απο τον ευαυτο μου για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο. εγω ναι θα το εκανα, αλλα μονο επιδη ειναι δικα μου τα λεφτα. -------------- δεν σε καλυπτει ο 1090t?? μακαρι να ειχα τετοιο cpu εγω, και εσυ θες να τον διώξεις;
d@mi@NOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ξερω αλλα οπως τα λες θα μαθω. Τωρα παντως δεν εχω αλλη επιλογη απο το να παρω 8350 γιατι εχω προχωρισει διαδικασιες πωλησης. Δεν ξερω νομιζω πως με καλυπτει αλλα πιο πολυ απο τρελα ξερεις τωρα ολο ελεγα πως θα αναβαθμισω γιατι ειναι παλιο cpu και τετοια. Δεν λεω ειναι κορυφη σε καποια πραγματα αλλα τωρα.... 1
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αν ειναι για την τρελα και μονο πασο, αλλα να ξερεις οτι ο 8350 ειναι cpu του 2012. ο 8370 ειναι μια καλύτερη έκδοση του 8350.
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κοίταξε προς FX 8320/8320E αν το πήρες απόφαση για αλλαγή και θα ασχοληθείς με oc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα