Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Εχω ενα Η/Υ και σκεφτομαι να του αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη. Η συνθεση εχει ως εξης:

Μητρικη: MSI Model MS-7309 (CPU 1)

Επεξεργαστης: AMD Phenom X4 9650

Μνημες:

Δύο DDR2
Size 2048 MBytes
Manufacturer    Kingston
Max Bandwidth    PC2-6400 (400 MHz)

Επισης εχω ενα SSD της ADATA στα 128 gb

Σκεφτομαι να παω σε επεξεργαστη intel i5 τι προτεινετε? Και ποια μητρικη ειναι αξιοπιστη και αξιολογη? Επίσης προτιμω να ειναι καπως καλη η μητρικη για να υπαρχει και το ενδεχομενο της μελλοντικης αναβαθμισης. Απο τιμη εξαρταται, εαν ειναι κατι καλο δεν εχψ θεμα. Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 250 - 300 ευρω και για τα δυο (μητρικη επεξεργαστη)

Χρήση υπολογιστή : για το σπιτι βασικα και μερικα παιχνιδια οχι απαιτητικα

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι ιδιαιτερα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθονη εχω μια 19αρα της samsung την SyncMaster913v παλιο μοντελο κι σκεφτομαι και αυτην να την αλλαξω αλλα πιο μετα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). επαρχια και μαλλον απο καποιο e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν με πειραζει ιδιαιτερα
 Ευχαριστω πολυ για την υποδειξη φιλε να εισαι καλα δεν το ηξερα

Δημοσ.

αν ειναι για για το σπιτι βασικα και μερικα παιχνιδια οχι απαιτητικα ..

τοτε γιατι να κανεις αναβαθμιση? Μια χαρα ειναι ο φενομ.. βαλε αλλες 2 ραμ αν μπορεις

Δημοσ.

Ram κοίταξε ίδια με αυτήν που έχεις σε χαρακτηριστικά.23-24'' αν θες 1080p είναι καλά αλλά δε θα κοιτάξεις μόνο αυτά.Δες πρώτα πόσα θα δώσεις και κάνε έρευνα για την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...