Προς το περιεχόμενο

Συμβολουλές ασφάλειας gps,και κάμερα skype


otopiterpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανονικά το gps,στο κινητό,μας πρέπει  να το έχουμε κλειστό,για να μην βλέπουνε οι επιτείδιοι την τοποθεσία μας,μέσω δορυφόρου, που μένουμε και τι κάνουμε στο σπίτι μας .Και το κινητό μας,καλό είναι να απενεργοποιούμε και το bluetooth που πιάνει μέχρι 10 μέτρα,για να μην μπει κανένας χάκερ επιτείδιος και μας κλέψει δεδομένα.Έρευνα,έχω ακούσει,πως όπου και να πας μπορεί,να σε παρακολουθούνε,μέσω της κάμερας από το κινητό σου,για αυτό για καλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιούμε κινητά χωρίς κάμερα,για να μην μας βλέπουνε οι επιτείδειοι.

Να προσέχεται,γιατί καταγράφονται όλα,ακόμα και οι συνομιλίες που κάνουμε στα κινητά και σταθερά τηλέφωνα καταγράφονται.Ακόμα,και ότι γράφουμε,στο ίντερνετ τα αποθηκεύει η microsoft,γιατί υπάρχει νόμος,και για αυτό καταγράφονται όλα.

Και κανονικά,δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε,κάμερα μέσω skype επικοινωνίας,στην οθόνη του υπολογιστή μας,για να μην μας βλέπουνε οι επιτίδειοι  τι κάνουμε στο σπίτι μας και που μένουμε,ενώ αμά δεν έχουμε κάμερα στην οθόνη του υπολογιστή μας,δεν μπορεί κανένας επιτείδιος να μας δει τι κάνουμε στο σπίτι μας ,και που μένουμε.Να προσέχεται όλοι,σας,και να έχεται το νου σας, τα γράφω αυτά για καλό σας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ για καλό σου, σου λεω να αφήσεις κινητά, υπολογιστές, internet, ραδιόφωνα, κλπ και να πας να κλειστείς σε ενα υπογειο. Αν δεν το κάνεις θα σου σαλέψει. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...