Hal9000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μια ακόμη σημαντική εφαρμογή της Google είναι έτοιμη να ανανεωθεί ριζικά, στα πλαίσια της νέας σχεδιαστικής γλώσσας που ακολουθεί η εταιρεία με την κυκλοφορία του Android 5.0 Lollipop.Έτσι μετά την εφαρμογή του Gmail, σειρά παίρνει η εφαρμογή του ημερολογίου η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο, ακολουθεί τους σχεδιαστικούς κανόνες του Material Design τους οποίο αναμένεται να δούμε σε όλο και περισσότερες android εφαρμογές το επόμενο διάστημα. Από τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Calendar app είναι η μεγαλύτερη ευκολία στη δημιουργία ή την επεξεργασία ημερολογιακών γεγονότων καθώς και στην εμφάνιση τους αφού η εφαρμογή μπορεί αυτόματα να προσθέσει απευθείας από το email σας στο ημερολόγιο, γεγονότα που αφορούν πτήσεις, κρατήσεις ή συναυλίες. Επιπλέον επιτρέπει την αυτόματη συμπλήρωση των πληροφοριών που εισάγετε όπως στην περίπτωση κάποιας τηλεφωνικής επαφής ή κάποιας κοντινής τοποθεσίας. Καλύτερη εμφάνιση έχει πλέον και η ατζέντα με τα προσεχή ραντεβού σας με μεγάλα χρωματιστά backgrounds τα οποία είναι σχετικά με το γεγονός (πχ συναυλία) κάτι που έχουμε δει και σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Η νέα έκδοση της εφαρμογής Calendar είναι αρχικά διαθέσιμη για συσκευές που "τρέχουν" την έκδοση Android 5.0 Lollipop, με τη Google να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσω Play Store και μια ακόμη έκδοση για όλες τις συσκευές που στηρίζονται στην έκδοση 4.1 και άνω. Η έκδοση αυτή έχει ήδη διαρρεύσει και μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω σύνδεσμο. Τέλος η Google αναφέρει ότι το νέο Calendar app θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο iPhone, διατηρώντας τα ίδια χαρακτηριστικά. Download: Google Calendar Site: Google Blog
Vasilisxd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπάνικο το καινούργιο App αλλα ρε γμτ το εικονίδιο δεν γράφει ημερομηνία. Its a keeper
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ωραία και τώρα θα απεγκαταστήσω το Today Calendar που το είχα πληρώσει γιατί θα έμοιαζε με το επίσημο της Google!
basilis5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 πολυ ομορφο. ελπιζω να το δουμε συντομα και σε ios.
aekoriginal21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφο απλά. Και το widget επίσης πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να δώ όλο το οικοσύστημα με material design.
bilya Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδιά ενώ έχει βγει και επίσημα η νέα έκδοση δεν μου βγάζει το ημερολόγιο για update υπάρχει τρόπος για force update?
avlass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ισως η συσκευή σου να μην είναι συμβατή. Η επίσημη έκδοση του νέου calendar είναι προς το παρόν μόνο για Lolipop. Δοκίμασε να κατεβάσεις το apk, το οποίο σημειώνω ότι στο LG G Pad που έχω δεν δουλεύει, αφού μου εμφανίζει κουμπί install, αλλά δεν με αφήνει να το πατήσω. Μου επιτρέπει να πατήσω μόνο το Cancel. Ίσως να κάνω εγώ κάτι λαθος...
aekoriginal21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ισως η συσκευή σου να μην είναι συμβατή. Η επίσημη έκδοση του νέου calendar είναι προς το παρόν μόνο για Lolipop. Δοκίμασε να κατεβάσεις το apk, το οποίο σημειώνω ότι στο LG G Pad που έχω δεν δουλεύει, αφού μου εμφανίζει κουμπί install, αλλά δεν με αφήνει να το πατήσω. Μου επιτρέπει να πατήσω μόνο το Cancel. Ίσως να κάνω εγώ κάτι λαθος... Μήπως δεν έχεις απενεργοποιήσει το μπλοκάρισμα εγκατάστασης εφαρμογών "unknown sources";
avlass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπααα... το έχω ενεργοποιήσει και είμαι και ρουτ κι απ' όλα. Εσύ κατάφερες να το εγκαταστήσεις από το apk? EDIT: ΠΡΟΣΟΧΗ οι εφαρμογές που κάνουν tweek στην οθόνη, εμποδίζουν το κουμπί install να πατηθεί. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Screen Adjuster για να αυξήσω την αντίθεση της οθόνης μου. Μόλις την απενεργοποίησα δούλεψε!!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στο Ζ3 εγκατασταθηκε μια χαρά (stock rom χωρίς root κλπ). Είναι κανονικά signed απο την google και κάνει update της προηγούμενης έκδοσης. Το ότι δεν είναι ακόμη στο play store δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
Deyjandi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν έχει χώρο για adds έτσι όπως είναι το design 1
ikar6 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το δοκίμασα, δε μου αρέσει...(όχι από άποψη αισθητικής αλλά λειτουργικής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα