Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εγω περισσοτερο θα φοβομουν να τα εχω στην τραπεζα παντως!

απορω ποτε θα βαλουν πειπαλ τα μαγαζια στην ελλαδα

Δημοσ.

εγω περισσοτερο θα φοβομουν να τα εχω στην τραπεζα παντως!

απορω ποτε θα βαλουν πειπαλ τα μαγαζια στην ελλαδα

πολλά μαγαζιά στην Ελλάδα υποστηρίζουν paypal

Δημοσ.

Εεε όχι και πολλά. Ένας από τους λόγους που έκανα τη virtual prepaid ήταν ότι τα περισσότερα e-shops που είχα βρει δεν είχαν paypal....

Δημοσ.

Ρε Αφροδίτη γιατί δεν βγάζεις μια χρεωστική και ασχολείσαι με prepaid και προμήθειες?

Απορώ ποιος ο λόγος να έχει κανείς prepaid και να χρεώνεται σε κάθε του φόρτιση ή αποφόρτιση. Να θέλω πχ να βάλω μόνο 10 ευρώ μέσα και να μην με συμφέρει ή να θέλω να βγάλω τα λεφτά που έβαλα και να τους δίνω κερακιάτικα.

Δημοσ.

Αν την θες για μικροαγορές μπορεί να μην συμφέρει τόσο, αλλά αν την βγάλεις για πιο μεγάλες αγορές μια χαρά μου φαίνεται η virtual. Μπορεί η χρεωστική να μην έχει προμήθεια, αλλά αυτή της Εθνικής είναι Maestro που δεν τη δέχονται πολλά καταστήματα, οπότε αν έχεις ήδη Εθνική, η virtual prepaid είναι μια καλή λύση!

Δημοσ.

Εδώ δεν έχω χρόνο να πάω στην τράπεζά μου να βγάλω μια κάρτα, λες να έχω χρόνο να κάνω μεταφορά από Εθνική που βολεύτηκα ήδη με τη virtual???

Δημοσ.

Κ εγώ την έχω την virtual της ΕΤΕ , και με έχει βολέψει μιας και δεν κάνω και πολλές αγορές απο internet πιστεύω καλύτερα από το να τρέχω να ανοίγω λογαριασμούς. Αφροδίτη την εχεις χρησιμοποιήσει σε skroutz ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση, τώρα το είδα! Ναι, την έχω χρησιμοποιήσει, δεν έχει κάποια διαφορά από κανονική prepaid. Απλά έδωσα τον αριθμό της κάρτας και τον κωδικό CVC και πλήρωσα κανονικά!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειράζει σιγά..

Ωραία μια χαρά τότε!..Εχω ένα φόβο γενικά γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμα αλλά αφου λες οτι την εχεις χρησιμοποιήσει και σε skroutz θα δοκιμασω..

Δημοσ.

Μη φοβάσαι καθόλου! Θα δεις είναι πολύ απλό! Εγώ φαντάσου όταν ήθελα να χρεώσω το κινητό μου στη virtual, στην αρχή δε μου τη δέχτηκε και πανικοβλήθηκα, νόμιζα ότι είχα κάνει λάθος! Μετά βέβαια θυμήθηκα ότι δεν την είχα φορτίσει η μουρλέγκω...!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...