Hal9000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 H πέμπτη συνέχεια μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές σε videogame, αυτή του Grand Theft Auto, αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και όπως μαθαίνουμε σήμερα θα υποστηρίζει για πρώτη φορά προοπτική πρώτου προσώπου (fps).Όπως επιβεβαίωσε και η κατασκευάστρια εταιρεία Rockstar, οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν για το Xbox One, PlayStation 4 και για PC, θα διαθέτουν και το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ο οποίος δεν θα περιορίζεται απλά σε μια διαφορετική οπτική γωνία αλλά θα θυμίζει αρκετά παιχνίδια τύπου Call of Duty. O gamer όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο έχει στη διάθεση του αρκετά όπλα, μπορεί να οδηγήσει από αυτοκίνητα μέχρι ελικόπτερα, ακόμα και να χειριστεί το smartphone του καθώς περπατάει στους δρόμου. Αν και η έκδοση για PC θα καθυστερήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, η Rockstar ανακοίνωσε ότι αυτή θα διαθέτει τα καλύτερα γραφικά,υποστηρίζοντας μάλιστα ανάλυση 4K. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι ο χρήστης να διαθέτει όχι μόνο συμβατή κάρτα γραφικών αλλά και οθόνη. To GTA V κυκλοφορεί αρχικά στις 18 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ η έκδοση για προσωπικούς υπολογιστές θα κάνει την εμφάνιση της στις 27 Ιανουαρίου. Site: CVG
21century Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Χρειάζεσαι φυσικά ανάλογη οθόνη και κάρτα γραφικών...
michael92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Χρειάζεσαι φυσικά ανάλογη οθόνη και κάρτα γραφικών... Χρειάζεσαι fw update 4
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Άρα δε μιλάμε για ένα απλό port από κονσόλα σε PC... 2
coffeex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 NVIDIA και AMD τρίβουν τα χέρια τους Προσωπικά χαίρομαι που δεν είμαι gamer. 1
hackerW32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Άρα δε μιλάμε για ένα απλό port από κονσόλα σε PC... δεν φανταζεσε ποσο το φοβόμουνα αυτο.. ενταξι χαλαλι η υπομονη. -------- καλα κανει και το παει σε 4k, δεν βγαζουν και καθε χρονο gta να πεις οτι απο του χρουνου και βλεπουμε για 4k.. 2
qsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 NVIDIA και AMD τρίβουν τα χέρια τους Προσωπικά χαίρομαι που δεν είμαι gamer. Εγώ θα ένιωθα άσχημα αν δεν ήμουν gamerΧρειάζεσαι φυσικά ανάλογη οθόνη και κάρτα γραφικών...Τι θέλει να πει ο ποιητής;Άρα δε μιλάμε για ένα απλό port από κονσόλα σε PC...Μακάρι να είναι έτσι, ειδικά μετά τη τόση αναμονή Θα μπορούσαν βέβαια να δώσουν το πορτ στην ubisoft που ξέρει από αυτά και τα βγάζει το ένα πίσω από το άλλο 1
GrandGamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μόνο 4Κ; μούφες... Χρειάζεσαι φυσικά ανάλογη οθόνη και κάρτα γραφικών... Κάρτα ναι, μία high end της τάξεως των 180+ ευρό σου κάνει. Οθόνη όχι ιδιαίτερα. Το θέμα δεν είναι να τα βλέπεις σε τεράστια ανάλυση (ακόμα). Το θέμα είναι να μπορείς να φορτώνεις υψηλή ανάλυση και να κάνεις downsample στα 1080 μετά. Έτσι πετυχαίνεις πολύ καλύτερη ποιότητα και φυσικά άψογο anti-aliasing (SSAA).
coffeex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα ένιωθα άσχημα αν δεν ήμουν gamer Το να δώσω μια μικρή περιουσία για να παίζω games δεν είναι του γούστου μου. Τωρα να δώσει κάποιος λεφτα για 4K gaming monitor, 2-3 κάρτες γραφικών το θεωρό βλακεία εκτός και αν είσαι πλούσιος και σου περισσεύουν + πιθανόν να μην μπορεί να παίξει όλα τα 4k games με όλες τις επιλογές γραφικών στο max... 4
qsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει το 4K (μάλλον σε αυτό αναφερόταν ο φίλος πιο πάνω που έλεγε για οθόνη και κάρτα) ακόμα είναι νωρίς να το σκεφτόμαστε οι περισσότεροι. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει προσιτό. Σε 1080p πάντως το κόστος του gaming δεν είναι καθόλου απαγορευτικό
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το να δώσω μια μικρή περιουσία για να παίζω games δεν είναι του γούστου μου. Και εγώ gamer είμαι και παίζω τζάμπα. Εντελώς τζάμπα. Παίρνω ένα Pc των 500 ευρώ κάθε 5 χρόνια. (που θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς, για σερφάρισμα και δουλειά) Και κατεβάζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα