necroboy12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για σας παιδιαΕχω μια απορια που δεν μπορεσα να την λυσω πραγματικα ουτε απο την εξυπηρετιση τουςΕχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεγειες για την ενεγροποιηση του λογαριασμου μουΤο προβλημα το οποιο εχω ειναι παρολο που εχω προσθεσει την καρτα μου και εχει ενα χηματικο ποσο, στην σελιδα του PayPay μου λεει οτι εχω μονο 1,50 ευρω τι ακριβος κανω λαθοςΕυχαριστω..
Kostasspil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/
Aris05 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το 1.5 ευρώ είναι τα χρήματα που σου πήρε από την κάρτα σου,αφού λες πως έχεις συνδέσεις κανονικά την κάρτα και έχεις βάλει τον τετραψήφιο κωδικό που έχει στείλει το Paypal στην τράπεζα της κάρτας μπορείς να κάνεις αγορές κανονικά.Π.χ. πας και παίρνεις κάτι με 10 ευρώ,θα πάρει το 1.5 ευρώ που σου επέστρεψε το Paypal και 8.5 ευρώ από την κάρτα.Ουσιαστικά δεν βλέπεις το ποσό που έχεις στην κάρτα,το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βλέπεις τα χρήματα που έχεις μέσα είναι να μεταφέρεις τα χρήματα από την κάρτα στο Paypal,κάτι που δεν συμφέρει γιατί έχει και κάποιες κρατήσεις(νομίζω)
lion2486 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για σας παιδια Εχω μια απορια που δεν μπορεσα να την λυσω πραγματικα ουτε απο την εξυπηρετιση τους Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεγειες για την ενεγροποιηση του λογαριασμου μου Το προβλημα το οποιο εχω ειναι παρολο που εχω προσθεσει την καρτα μου και εχει ενα χηματικο ποσο, στην σελιδα του PayPay μου λεει οτι εχω μονο 1,50 ευρω τι ακριβος κανω λαθος Ευχαριστω.. Στην ουσία αυτό είναι το paypal balance, δηλαδή πόσα χρήματα έχεις στο λογαριασμό σου. Αν αγοράσεις κάτι με παραπάνω τότε θα πάρει τη διαφορά από κάποια κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα