Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Διάβαζα πριν λίγο ένα άρθρο σχετικά με τον πατσά, και σκέφτηκα οτι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ..

Ενώ μου αρέσει να δοκιμάζω περίεργα φαγητά και γενικά μου αρέσουν τα σαλιγκάρια ή η μαγειρίτσα πχ, τον πατσά και δεν έχει τύχει να φάω αλλά και τον θεωρώ λίγο "αηδία" να το πω έτσι..

Οπότε θέλω να ρωτήσω τους masters του αντικειμένου, αξίζει να δοκιμάσει κάποιος πατσά, τι πρέπει να προσέξει, υπάρχουν είδη πατσά και ποια μαγαζιά θεωρούνται καλά.. ;

Εμπειρίες δεκτές ;)

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει να δοκιμάσεις

Ψιλοκομμένο οπωσδήποτε που είναι λιγότερο σιχαμερός

Μια φορά έχω φάει εγώ ίσα ίσα να το διαγράψω από τη λίστα....Δε μου άρεσε

• Like 1
Δημοσ.

Και γω, μια φορα πηγα να φαω, ακουμπαω το κουταλι στο στομα, και λες και θα μου εβγαιναν τα αντερα……. :eek:

αλλα μαγειριτσα, καραγουσταρω με 1000……  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και γω, μια φορα πηγα να φαω, ακουμπαω το κουταλι στο στομα, και λες και θα μου εβγαιναν τα αντερα……. :eek:

αλλα μαγειριτσα, καραγουσταρω με 1000……  :-D

Ναι μαγειρίτσα με 1000.. ειδικά με μαρούλια και αρκετό λεμονάκι, ζουμάκι και μισή φρατζόλα δίπλα.. Πωω..

Απλά ίσως να υπάρχουν καλά και κακά μαγαζιά γι αυτό το φαγητό, και οι λάτρεις ίσως να ξέρουν.. Οπότε αν είναι να δοκιμάσω, να ξέρω που να πάω και τι να ζητήσω..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μαγειρίτσα με 1000.. ειδικά με μαρούλια και αρκετό λεμονάκι, ζουμάκι και μισή φρατζόλα δίπλα.. Πωω..

STOP IT πειναωωωωω……...

ας το ριξω στο κοτοπουλακι βραδιατικα…...

giphy.gif

• Like 2
Δημοσ.

Εχω φαει πατσα. Δεν εχει ασχημη γευση, πιστευω οτι αξιζει να δοκιμασει καποιος. Λενε οτι κανει καλο στο στομαχι αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ μου αρέσει να δοκιμάζω περίεργα φαγητά και γενικά μου αρέσουν τα σαλιγκάρια ή η μαγειρίτσα πχ, τον πατσά και δεν έχει τύχει να φάω αλλά και τον θεωρώ λίγο "αηδία" να το πω έτσι..

Κι εγώ τον θεωρώ λίγο pleb.. Bέβαια η μαγειρίτσα εμένα μου φαίνεται περισσότερο pleb οπότε δεν θα απέκλεια να σου αρέσει. :P  Ενδείκνυται πάντως μετά από ξύδια για να στρώσεις στομάχι.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει γενικά δεν μου αρέσουν τα λίπη, πχ στη μπριζόλα τρώω μόνο το μέσα και στο αρνί το ψαχνό, αλλά τρώω άνετα κοκορέτσι, καλοψημένο έντερο ή καλοψημένη πέτσα..

Τα καλοψημένα και τα σκληρά τα τρώω (αυτό ακούστηκε κάπως βέβαια :P ) , τα νιανιά λίπη δεν μπορώ..

Θέλω να δοκιμάσω πάντως..

• Like 3
Δημοσ.

Χονδροκομμένος , μπούκοβο , σκορδοστούμπι ...

Να είχα δυο μερίδες τώρα ... :-(

Τρως σε συγκεκριμένο μαγαζί; Ισχύει αυτό που λένε οτι απο μαγαζί σε μαγαζί υπάρχουν τεράστιες διαφορές;

Δημοσ.

Για να σε προετοιμάσω πάντως, θα συναντήσεις και μαλακά μέρη στον πατσά. Μια δοκιμή θα σε πείσει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει γενικά δεν μου αρέσουν τα λίπη, πχ στη μπριζόλα τρώω μόνο το μέσα και στο αρνί το ψαχνό, αλλά τρώω άνετα κοκορέτσι, καλοψημένο έντερο ή καλοψημένη πέτσα..

Τα καλοψημένα και τα σκληρά τα τρώω (αυτό ακούστηκε κάπως βέβαια :P ) , τα νιανιά λίπη δεν μπορώ..

Θέλω να δοκιμάσω πάντως..

Υπομονή ακόμα δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα. Πάντως αν είσαι από τα άτομα που έχουν δοκιμάσει σαλιγκάρια (δεν αντέχω με τίποτα) ο πατσάς θα σου αρέσει, εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. 

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει, δοκίμασε λέμε.

Αν θες μπορείς να φτιάξεις μόνος σου.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο και θα ξέρεις τι θα φας στο τέλος.

Μπόλικο λεμόνι να ασπρίσει, ψωμί φρέσκο και ...τρώγεται καυτός.

Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα;

2 πιάτα είναι λίγα, πολύ λίγα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...