Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες ήρθαν οι γονείς μου σπίτι να μείνουν κάποιες μέρες και έφυγα από το σαλόνι και τον 300 inch projector που παίζω γιατί η εικόνα πιάνει όλο το σαλόνι. 

Κατέβασα από το πατάρι το 120hz μόνιτορ που έπαιζα unreal παλιά.. δυστυχώς η διαφορά είναι τεράστια και με βλέπω μεν +1000 ρανκ σύντομα αλλά δυστυχώς δεν έχει άλλο νόημα να παίζω στον projector :'( 

Επίσης έκανα verify ότι όντως το individual performance κάνει διαφορά.. στα match που έπαιξα με την 120hz οθόνη όταν έχανα έχανα 12-20 πόντους ενώ στην νίκη μου δίνει ταρίφες 40ρια, παρόλο που είχα περισσότερες ήττες από ότι νίκες το rank μου ανέβηκε.. αλλά 50 kills στα control maps και στο oasis που μου αρέσει περισσότερο από όλα παίζει να ήμουν on fire πάνω από το 50% του χρόνου

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασα από το πατάρι το 120hz μόνιτορ που έπαιζα unreal παλιά.. δυστυχώς η διαφορά είναι τεράστια και με βλέπω μεν +1000 ρανκ σύντομα αλλά δυστυχώς δεν έχει άλλο νόημα να παίζω στον projector :'( 

one does not simply downgrade from 120hz :P

καρκινος στο  60hz pesantry των LCD !! προσωπικα δεν ανεχομαι να παιξω  οτιδηποτε εχει mouse με κατω απο 100hz απο πολυ παλια !  απο τοτε που σε μια eizo 17αρα καταφερνα να παιζω Μorrowind στα 1600*1200 85hz  κουτσα-στραβα,

ψιλο OT αλλα θυμαμαι ακομα κατι xbox kids στο GR net το 2005 που θελανε να μου την πουνε κιολας  επειδη δηλωνα  PC gamer και λεγανε οτι το πολυ-αγαπημενο τους 3-shitty εκτος απο halo θα εχει συντομα και mouse.

τους απαντησα οτι με κλειδωμενα video settings - 60hz  HDTV ( χωρια οτι πολλες ειχανε απειρο input lag και ghosting τοτε ) - input κουκουρουκου και χωρις ρυθμσεις για  mouse accel και overclock στην usb port ( λιγα ποντικια ητανε πανω απο 125hz τοτε  ) προτιμω να μην παιξω καθολου FPS και απλα να ασχοληθω με καποιο αλλο ειδος game.  fast forward 2017 λιωνουν OW / CSGO  και φυσικα  ειναι κολλημενοι στο bronze / nova 3 μια ζωη   :P

ε ναι, οταν τους λες useless noobs for target practice, αφου η αντιπαλη ομαδα εχει στηθει εξω απο το spawn τους και τους πετσοκοβει, ξαφνικα το "dude, it's only qp" που ξεστομισαν στην αρχη του γυρου επειδη εκανες παρατηρηση οτι το team comp ειναι για τα πανηγυρια, το ξεχνανε τελειως και ριχνουν μαζικα αναφορες στο προσωπο σου. πρεπει να ξεσπασουν καπου για το μαυρο χαλι τους, τα καημενα πιτσιρικια.

και επειδη το report system σοβαρευει:

http://kotaku.com/overwatchs-anti-abuse-system-is-getting-an-overhaul-1793545279

δεν θα κατσω να φαω στο τελος ban επειδη ξεσπασα στα 10χρονα, μετα την 20η σερι ηττα στο qp. για να μην μιλησω για το comp.

οποτε εφτιαξα ενα AHK script που κανει block το chat ωστε να μην γράφω, αλλα να μπορω να στελνω αυτόματα καποιες ετοιμες φρασεις.

οποιος ενδιαφερεται, μπορω να ανεβασω τον κωδικα του script εδω.

ενδιαφερον. βεβαια θα ειχε νοημα αν μιλαγαμε για comp, μιας και στο qp δεν tryhardaro και παιζω επιπολαια χωρις να με νοιαζει αν με βλεπει η Widow η βγαινω με την πλατη μου πισω στους εχθρους.

δεν σε νοιαζει αμα  παιζεις ο ιδιος 67ωρες   sombra  σαν bastion σε turret mode  με  360 controller-like  aim  και game sense μονοφθαλμου κουφαλογου, αν ομως  κανουν τα ιδια οι συμπαικτες σου στηνεις ολοκληρο AHK script για να τους βριζεις και να ξεσπας πανω τους για την παντοφλα που (ενδεχομενως) τρως εσυ  IRL  

6358566377963826871048842576_tumblr_m7fy

να υποθεσω οταν καθεσαι στην καρεκλα και ετοιμαζεσαι να πατησεις  το κουμπι για  comp  γινεται μετα κατι τετοιο ...

youtube.com/watch?v=pDp0PM962M8&t=14m18s

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 2
Δημοσ.
δεν σε νοιαζει αμα  παιζεις ο ιδιος 67ωρες   sombra  σαν bastion σε turret mode  με  360 controller-like  aim  και game sense μονοφθαλμου κουφαλογου, αν ομως  κανουν τα ιδια οι συμπαικτες σου στηνεις ολοκληρο AHK script για να τους βριζεις και να ξεσπας πανω τους για την παντοφλα που (ενδεχομενως) τρως εσυ  IRL  

πολυ κακια βγαζεις και απορω γιατι. σε ενοχλει που σε γραφω ε; δεν πειραζει. υπαρχει και το block αν θελεις να αποφυγεις την παρουσια μου. οσο για τα υπολοιπα, υπερβολες ως συνηθως. που ειναι και ενας απο τους λογους που σε γραφω εξαρχης.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα ειχε κατι εναντίον σου κανεις ουτε θα σου την ελεγαν αν δεν εβγαζες και εσυ τοση χολή για τους συμπαίκτες σου αντι να προσπαθεις να βελτιωθεις ο ιδιος.

• Like 4
Δημοσ.

κατσε να το στειλω σε ενα φιλο που αγορασε προσφατα 27αρι g-sync/144hz monitor κατοπιν συστασεως μου, και ακομη νομιζει οτι εδωσε τζαμπα λεφτα γιατι δεν βλεπει την παραμικρη διαφορα στο πως φαινονται τα παιχνιδια απο ενα 15αρι monitor που ειχε απο το 2000.

Δεν νομιζω οτι θα ειχε κατι εναντίον σου κανεις ουτε θα σου την ελεγαν αν δεν εβγαζες και εσυ τοση χολή για τους συμπαίκτες σου αντι να προσπαθεις να βελτιωθεις ο ιδιος.

μην το λες. εδω ειπαν ευθεως στο αλλο παιδι οτι ειναι κακος παικτης, χωρις καν να γνωριζουν πως παιζει μεσα στο παιχνιδι. ο οποιος btw παιζει εξαιρετικα, πολυ καλυτερα απο εμενα. γενικα ανεκαθεν υπηρχαν κομπλεξικα ατομα στο ινσομνια. αυτη ειναι δυστυχως μια αληθεια, η οποια θα φαει αναφορα οσονουπω.

Δημοσ.

κατσε να το στειλω σε ενα φιλο που αγορασε προσφατα 27αρι g-sync/144hz monitor κατοπιν συστασεως μου, και ακομη νομιζει οτι εδωσε τζαμπα λεφτα γιατι δεν βλεπει την παραμικρη διαφορα στο πως φαινονται τα παιχνιδια απο ενα 15αρι monitor που ειχε απο το 2000.

Δεν υπαρχει περίπτωση, απλά πολύς κόσμος δεν ξέρει καν να ρυθμίσει το monitor να τρέξει στα 120hz. Τα windows από μόνα τους όλα τα monitor τα έχουν στα 60, ίσως φταίει αυτό. 

Εγώ μετά από 2 μέρες με το (αρχαίο) 22ρι 120ρι που χρησιμοποίησα είπα άντε να δοκιμάσω και ένα 27ρι 1440p 60 hz και το αποσύνέδεσα 5 λεπτά αφού το σύνδεσα..

καλά αρχαίο μεν αλλά έχει αφήσει εποχή - Samsung SM2233RZ - λιγότερο από 1 frame input lag. Image quality χάλια όμως 

Δημοσ.

οχι στα 144hz με g-sync οn ειναι, το ελεγξα και εγω. αφου να φανταστεις επαιξα OW στο δικο του μηχανημα που εδινε 120+fps, και μολις γυρισα στο 60hz monitor μου στα 80fps, νομιζα οτι επαιζα σε slowmo. του εξηγω την διαφορα, και αυτος επιμενει ακομη οτι το g-sync/144hz ειναι gimmick για να πουλανε οθονες στους παικτες. εγω παντως του ειπα αν δεν την θελει να την δωσει σε εμενα και να την ξεπληρωσω με δοσεις.  :-D

Δημοσ.

To g-sync καλυτερα να το κλεισει, vsync off απο nvidia cp και ολα τα post process effects, fps ας δοκιμασει πρωτα το refresh rate του και μετα uncapped, αν δεν βλεπει διαφορα οκ μαλλον η οθονη δεν κανει για αυτον ας την κανει donate. :P

Στο αλλο που λες δεν ξερω σε ποιον το ειπαν, αλλα οταν καποιος ανεβαζει gameplay θα δεχθει κριτικη η οποια δεν θα ειναι παντα καλη, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος "report" ουτε κατι αλλο αν δεν προσβαλεις με προσωπικους χαρακτηρισμους, τα comp games θελουν thick skin πως να το κανουμε.

Δημοσ.

χωρις g-sync/v-sync, το παιχνιδι εχει εντονο stuttering. καλυτερα να εχει ενεργο το g-sync και ας του ριχνει το refresh rate.

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ το gsync γιατί είπα να πάρω κάνα μεγαλύτερο 120hz και έχω nvidia κάρτα αλλά δεν ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Θέλω απλά 120 hz και low input lag δεν με νοιάζουν οι λεπτομέρειες. 

Δημοσ.
Στο αλλο που λες δεν ξερω σε ποιον το ειπαν, αλλα οταν καποιος ανεβαζει gameplay θα δεχθει κριτικη η οποια δεν θα ειναι παντα καλη

ναι, αλλα να γινεται εκει που πρεπει, στο comp οπου χρειαζομαι μια σωστη γνωμη για το τι πρεπει να βελτιωσω. οχι στο qp στο οποιο παιζω μονο εναν ηρωα για το κεφι μου. εντωμεταξυ, αυτα τα βιντεακια δεν τα ανεβασα, το YT τα αποθηκευει αυτοματα μονο του. αυτα ηταν οταν εστηνα το yt streaming. εχτες ανεβασε και μερικα αλλα, γιατι εβαλα το OBS Studio και δοκιμαζα κατι αλλες ρυθμισεις. τωρα να βγει ο αλλος και να μου την πει για αυτα τα βιντεακια, ε δεν μπορω να τον παρω σοβαρα. 

Σκέφτομαι και εγώ το gsync γιατί είπα να πάρω κάνα μεγαλύτερο 120hz και έχω nvidia κάρτα αλλά δεν ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Θέλω απλά 120 hz και low input lag δεν με νοιάζουν οι λεπτομέρειες. 

επαιξα στο συστημα του με και χωρις g-sync. με το g-sync, η κινηση στα γραφικα φαινεται πιο smooth, δεν κοβει τοσο αποτομα. επισης προσεξα οτι ειναι και πιο ξεκουραστο στο ματι. προσωπικα αν παρω 144hz οθονη, θελω να εχει οπωσδηποτε g-sync. 

Δημοσ.

Δεν θα πρεπει να εχει καθολου stuttering χωρις g-sync κατι κανει λαθος, εγω παιζω low ολα με 240+ fps σε 144hz χωρις τιποτα enabled και ειναι τερμα smooth..

Τα settings:

Dynamic reflections = off

render scale = 100%

Τα υπολοιπα αναλογα το pc του

Nvidia control panel

max pre rendered frames = 1

power plan = prefer maximum performance

single display performance mode

vsync = off

shader cache = αυτο ας δει σε off μηπως φτιαξει το stuttering λογικα ειναι on

Να βγαλει οτι telemetry agents εχει η nvidia με το autoruns (google nvidia disable telemetry)

Μετα πατας ctrl+shift+n στο game και βλεπεις το 3ο νουμερο διπλα στο SIM να μην ειναι μεγαλυτερο του 8 αν ειναι αυξησε fps μεχρι να πεσει περιπου στο 8-10.

Μπορεις να το βαλεις και σε high priority κανεις ενα reg file με αυτο

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\Overwatch.exe\PerfOptions] "CpuPriorityClass"=dword:00000003

Αυτα ισχυουν για αρκετα αλλα games, g-sync δεν χρειαζεσαι μονο ενα καλο 144hz monitor με 1ms input lag. Αυτα επισης δεν θα σε κανουν παιχτουρα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

οχι στα 144hz με g-sync οn ειναι, το ελεγξα και εγω. αφου να φανταστεις επαιξα OW στο δικο του μηχανημα που εδινε 120+fps, και μολις γυρισα στο 60hz monitor μου στα 80fps, νομιζα οτι επαιζα σε slowmo. του εξηγω την διαφορα, και αυτος επιμενει ακομη οτι το g-sync/144hz ειναι gimmick για να πουλανε οθονες στους παικτες. εγω παντως του ειπα αν δεν την θελει να την δωσει σε εμενα και να την ξεπληρωσω με δοσεις.  :-D

1)Για ποιο monitor μιλαμε?

2)Πολυ λογικη απαντηση σου εδωσε αν δεν ασχολειται με online fps παιχνιδια. Ειναι που ειναι και το κοστος αγορας της οθονης μεγαλο λογω 144hz και κυριως gsync, γιαυτο ισως και να μην εντυπωσιαστηκε.

Δωσε το εν λογω monitor σε καποιον που παιζει κυριως Counter strike,overwatch,battlefield 1 και θα δεις απαντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...