Skydiver84 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ///Καταγγελια για τα public /// Στα Public, σε διαφήμιση που αναρτήθηκε μόλις πρόσφατα στο site τους, παρουσιάζουνε την εξής προσφορά: (Έκπτωση 100€ από την τιμή του PS4, αν επιστρέψουμε 10 παλιά μας παιχνίδια (κυκλοφορίας 2011 και μετά). Αφορά μεταχειρισμένα παιχνίδια για PS3, PS4, PS Vita, XBOX 360, XBOX One, 3DS, WiiU που έχουν κυκλοφορήσει μετά το 2011. Από την προσφορά εξαιρούνται τα παιχνίδια των σειρών FIFA και Pro Evollution.) Πήγα σήμερα με 11 παιχνίδια (ΟΛΑ του 2011 και μετά) και μου είπαν ότι έχω έκπτωση μόνο 45 ευρω!! Όταν τους ρώτησα τον λόγο μου είπαν ότι κάποια από τα παιχνίδια δεν τα περνάει το σύστημα, όπως επίσης δεν μπορούσαν να περάσουν και το NBA 2K13 επειδή είναι αθλητικό παιχνίδι. Θα ήθελα να προειδοποιήσω για την παραπλανητική τους πρόσφορα και μην ξαφνιαστείτε αν πάτε τα παιχνίδια σας εκεί και ονειρεύεστε για 100 ευρώ έκπτωση. (Έκτος εάν κρίνουν ότι τα παιχνίδια σας έχουν καλή μεταπώληση ή απλά θα προσπαθήσουν να σας κόψουν κάτι!) Είχαν και το θράσος να μου πλασάρουν επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια κόστους 40 ευρώ (από τον 1 χρόνο που δίνει η Sony) από τα Public. Υπομονή έως τα Χριστούγεννα για καλύτερες και σοβαρές προσφορές... 19
pier88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τελικά στις 10 προσφορες η μία ίσως να ισχύει,οι άλλες πάντα κάτι κρύβουν!μας κοροιδέυουν!!!!!!
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 πάντως παραγίνονται πιεστικοί στα public με τις επεκτάσεις των εγγυήσεων 1
Pa0ki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 - Εξυπηρετηθήκατε?Βρήκετε αυτό που ψάχνατε? - Όχι - - Πλάκα κάνω - 3
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μπραβο Public Congrats...Συνεχισε Ετσι Καλα Το Πας...
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πήγα σήμερα με 11 παιχνίδια (ΟΛΑ του 2011 και μετά) και μου είπαν ότι έχω έκπτωση μόνο 45 ευρω!! Ποιά παιχνίδια πήγες;
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ποιά παιχνίδια πήγες; Tiger woods, NFL, cricket; ρ
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 οποιο μαγαζι διαφημιζεται στη τηλεοραση (σχεδον) αυτοματα το κανει σαπιο.
LiquidTroll Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Όταν είσαι Plaisio wannabe , ακολουθείς και τις τακτικές του είδωλού σου ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα