Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

///Καταγγελια για τα public

///

Στα Public, σε διαφήμιση που αναρτήθηκε μόλις πρόσφατα στο site τους, παρουσιάζουνε την εξής προσφορά:

(Έκπτωση 100€ από την τιμή του PS4, αν επιστρέψουμε 10 παλιά μας παιχνίδια (κυκλοφορίας 2011 και μετά).

Αφορά μεταχειρισμένα παιχνίδια για PS3, PS4, PS Vita, XBOX 360, XBOX One, 3DS, WiiU που έχουν κυκλοφορήσει μετά το 2011.

Από την προσφορά εξαιρούνται τα παιχνίδια των σειρών FIFA και Pro Evollution.)

Πήγα σήμερα με 11 παιχνίδια (ΟΛΑ του 2011 και μετά) και μου είπαν ότι έχω έκπτωση μόνο 45 ευρω!!

Όταν τους ρώτησα τον λόγο μου είπαν ότι κάποια από τα παιχνίδια δεν τα περνάει το σύστημα, όπως

επίσης δεν μπορούσαν να περάσουν και το NBA 2K13 επειδή είναι αθλητικό παιχνίδι.

Θα ήθελα να προειδοποιήσω για την παραπλανητική τους πρόσφορα και μην ξαφνιαστείτε αν πάτε τα

παιχνίδια σας εκεί και ονειρεύεστε για 100 ευρώ έκπτωση. (Έκτος εάν κρίνουν ότι τα παιχνίδια σας

έχουν καλή μεταπώληση ή απλά θα προσπαθήσουν να σας κόψουν κάτι!)

Είχαν και το θράσος να μου πλασάρουν επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια κόστους 40 ευρώ (από τον 1 χρόνο που δίνει η Sony)

από τα Public.

Υπομονή έως τα Χριστούγεννα για καλύτερες και σοβαρές προσφορές...

• Like 19
Δημοσ.

τελικά στις 10 προσφορες η μία ίσως να ισχύει,οι άλλες πάντα κάτι κρύβουν!μας κοροιδέυουν!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Πήγα σήμερα με 11 παιχνίδια (ΟΛΑ του 2011 και μετά) και μου είπαν ότι έχω έκπτωση μόνο 45 ευρω!!

Ποιά παιχνίδια πήγες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...