Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξαφνικά η κάρτα μου κόλλησε στο τηλέφωνο και μου έγραψε "κατεστραμμένη SD".

Ετσι λοιπόν την πήρα την σύνδεσα στο pc και προσπάθησα να κάνω format ανεπιτυχώς όμως...

Πηγαίνοντας στο CMD και γράφοντας την εντολή chkdsk μου την εμφανίζει την κάρτα ως RAW.

Δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία αλλά να ξαναλειτουργήσει η κάρτα και ας τα χάσω όλα...

Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Ολα μεσω υπολογιστη:

Διαγραφεις ολα τα partitions (ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ) και φτιάχνεις καινουργιο. Μετά την μορφοποιείς. 

Αν δεν πιάσει της κάνεις low level format

Δημοσ.

Για να μην χάσεις τα δεδομένα σου , απλά βάλε την καρτα sd στον υπολογιστή σου και μπες σε command prompt και γράψε την εντολή chkdsk e: /f (όπου e το γράμμα που έχει δώσει ο explorer στην κάρτα sd).

Στο 99% των περιπτώσεων που η κάρτα διαβάζεται ως raw , με την παραπάω εντολή διορθώνεται χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου

Δημοσ.

Για να μην χάσεις τα δεδομένα σου , απλά βάλε την καρτα sd στον υπολογιστή σου και μπες σε command prompt και γράψε την εντολή chkdsk e: /f (όπου e το γράμμα που έχει δώσει ο explorer στην κάρτα sd).

Στο 99% των περιπτώσεων που η κάρτα διαβάζεται ως raw , με την παραπάω εντολή διορθώνεται χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου

Την έβαλα την εντολή αλλά εξακολουθεί να μου γράφει ότι είναι τύπου RAW και δεν αναγνωρίζεται η εντολή....

Ολα μεσω υπολογιστη:

Διαγραφεις ολα τα partitions (ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ) και φτιάχνεις καινουργιο. Μετά την μορφοποιείς. 

Αν δεν πιάσει της κάνεις low level format

Να μου έλεγες και πως γίνεται σε μένα τον άσχετο ακόμη καλύτερα...

Δημοσ.

Πές λίγο ποια κάρτα ειναι γιατι συνήθως οι εταιρίες βγάζουν και εργαλεία που κάνουν format και fix , απο την αλλη μπορείς να πάς control panel , computer management , disk management και να κάνεις το παραπάνω που ειπε ο φίλος με τα partitions

Δημοσ.

<p>Πές λίγο ποια κάρτα ειναι γιατι συνήθως οι εταιρίες βγάζουν και εργαλεία που κάνουν format και fix , απο την αλλη μπορείς να πάς control panel , computer management , disk management και να κάνεις το παραπάνω που ειπε ο φίλος με τα partitions</p>

Και στη διαχείριση δίσκων πήγα αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι διαμόρφωση αλλά δεν ολοκληρώνεται και απο τη στιγμή που ο δίσκος δεν διαμορφώνεται ούτε partitions ούτε τίποτε δε μπορεί να γίνει.

Την κάρτα την είχα πάρει από Κίνα και γράφει πάνω micro sd hc 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...