Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, έχω το παραπάνω λαπτοπ και έπεσε καφές,μου είπαν στην αρχή είναι καμμένη η μητρική και μετά ότι επισκευάζεται με 90 ευρώ. ρεύμα παίρνει η μητρική επίσης το έχω ανοίξει κανονικά 2,3 φορές και έχει δουλέψει κανονικά την μια το άφησα αρκετές ώρες αλλά τώρα πατάω να ανοίξει και απλά δουλεύει το ανεμιστηράκι. Ένα πρόβλημα που βρήκα είναι ότι σίγουρα δεν δουλεύει σωστά η πλακέτα με τα κουμπιά power button,on/off wifi,πιστεύω ότι φταίει η τροφοδοσία αλλά δεν γνωρίζω πολλά από αυτά.αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,αν γνωρίζει κάτι ας μου πει.

Δημοσ.

Λογικά η υγρασία έχει φτάσει στην μητρική αφου έχει περάσει απο πληκτρολόγιο κτλπ και ορισμένα εξαρτήματα έχουν πειραχτεί και αλλα οχι για αυτο μια δουλεύει και μια οχι , αυτο που θα έπρεπε να κάνεις απο την πρώτη στιγμή αλλα κάνε το τώρα ειναι να λύσεις ολο το lapto να μείνεις με την μητρική στο χέρι και την αφήσεις έξω 2 3 ημέρες να στεγνώσει εντελώς μήπως απλά στεγνώσει η υγρασία και φτιάξει το laptop οποτε δεν θα χρειαστει να δώσεις χρήματα για επισκευή

Δημοσ.

Το λάπτοπ το είχα αφήσει κλειστό 2,3 εβδομάδες απο τότε που το πήρα από τεχνικο ,μόλις το έλυσα κ το έδεσα δούλεψε κάνα 2 μέρες,θα το δοκιμάσω κ αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον έκανα μια δοκιμή και το έλυσα όλο, έβγαλα μητρική πήρα ένα sprey contact cleaner την καθάρισα μπρος πίσω από 3 φορές την στέγνωσα Καλά με πιστολάκι (αν και εξατμίζεται μόνο του) το άφησα μία μέρα και σήμερα το άνοιξα δούλεψε 2ώρες αφού το ζορισα όσο μπορούσα θερμοκρασίες ως 67 έφτασε στον cpu κ motherboard 65,κόλλησε το έκλεισα και πάλι τα ίδια.πατάω να ανοίξει και κλείνει σαν να πέφτει το ρεύμα απότομα.

Δημοσ.

Τότε καποιο αλλο πρόβλημα υπάρχει λογικά στην motherboard ψάξε η προσπάθησε να θυμηθείς οταν το είχες ανοιχτό αν είδες τιποτα φουσκωμένουν πυκνωτές η κατι αλλο ύποπτο

Δημοσ.

Αν για οποιοδήποτε λόγο έχει χαλάσει η μητρική σου, απλά μή το πάς να το φτιάξεις σε τεχνικό, θα πετάξεις τα λεφτά σου και θα σου κρατήσει για 3 μήνες (όσο δίνουν εγγύηση).

Δοκιμάζεις να το καθαρίσεις βάζοντάς του ρύζι να απορροφήσει όλες τις υγρασίες και μετά με ένα πινελάκι προσεκτικά, απομακρύνεις το ρύζι και τις άσπρες σκόνες.

Αν τώρα έχει προχωρήσει η οξείδωση (γιατί ο καφές φαντάζομαι θα είχε και ζάχαρη μέσα), τότε απλά το αποχαιρετάς και πας για άλλο.

Πούλα το για ανταλλακτικά και βεβαιώσου ότι όποιος θα το πάρει δε θα πάρει τη μητρική για να το επισκευάσει να το πουλήσει σε κάποιον ανυποψίαστο που θα του χαλάσει σε 3 μήνες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...