Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα κουτάκι με ένα AMD 8320 και 8GB RAM σε μια Gigabyte UD3. Για την ώρα έχω πάνω ένα τροφοδοτικό -ο θεός-να-βάλει-το-χέρι-του-σε-πτώση-τάσης- και μια AMD 5670 η οποία πάλεψε όσο μπόρεσε αλλά πλέον είναι για αποβολή και πέναλτι.

Θέλω λοιπόν ένα τροφοδοτικό (Hamburg 530;) και μια κάρτα γραφικών που να παίζει με αξιώσεις τα παιχνίδια σε με 22άρα 1080p, και σε medium, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

Για το ζευγάρι δίνω γύρω στα 120-130.

Για δώστε τα φώτα σας.

Δημοσ.

Επειδή το budget σου δεν φτάνει να πάρεις κάτι αξιόλογο θα αφήσεις προς το παρών το τροφοδοτικό στην άκρη και θα πάρεις μια 750ti που είναι ότι πρέπει για το ο-θεος-να-βάλει-το-χερι-του-σε-πτώση-τασης-τροφοδοτικό σου μιας και η συγκεκριμένη δεν θα το ζορίσει καθόλου,αυτή η κάρτα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Πάρε όποια σου αρέσει και οι 2 δεν χρειάζονται καν 6πινη εξωτερική τροφοδοσία!

https://www.skroutz.gr/s/4682189/Gainward-GeForce-GTX750-2GB-Golden-Sample.html

https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html

• Like 1
Δημοσ.

Δίνεις πολύ λίγα χρήματα !

Με αυτά δεν μπορείς να πάρεις ποιοτικό τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών που να είναι πολύ καλύτερη μιας 5670...

Επίσης για να παίξεις απαιτητικούς τίτλους σε 1080p καλά στα med θέλεις από 270 και επάνω !

• Like 1
Δημοσ.

Με τις συγκεκριμένες υπερχρονισμένες 750ti που πιάνουν σε απόδοση στοκ r7 265 μια χαρά θα κάνει 1080p gaming σε medium settings.

Αργότερα με ενα 50αρακι βάζει και ενα Berlin και είναι κομπλε

Δημοσ.

αρχικά με πληγώσατε με τα λεφτά :D κατα τα άλλα ευχαριστώ, πάω να τσιμπήσω μια 750ti πρώτα, και τον άλλο μήνα χτυπάω και το PSU. Να'στε καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να πάρεις και καλύτερο από το VS450. Το λιγότερο όμως που μπορείς να πάρεις είναι το VS450, όχι λιγότερο.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/asus-gtx750ti-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513648

αυτή είναι η ίδια; Με βολεύει το eshop point, και έτσι και αλλιώς με μεταφορικά και αντικαταβολή τα ίδια βγαίνουν και απο visionstudio. Η είναι καλύτερο μαγαζί το vision studio?

PSU θα πάρω thermaltake 500w+ μάλλον το berlin

Δημοσ.

Καλύτερη είναι αυτή που δείχνεις στο Link.
Πολύ καλή επιλογή το Berlin. Προχώρα!

Όσο για τα καταστήματα, δεν μπορώ να πω γνώμη.

Δημοσ.

Να βάλει κάρτα που τρέχει MANTLE !!!

Είναι καλύτερα για την πλατφόρμα που έχει !  Ας κοιτάξει καλύτερα για μια R9 270 2GB DDR5 !

Δημοσ.

Αν το psu που έχεις είναι ''επικίνδυνο'' και το έχεις και χρόνια, τότε καλύτερα πρώτα να πας για αναβάθμιση τροφοδοτικού και να κάνεις μια υπομονή για την κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι επικίνδυνο, και σίγουρα δεν το έχω χρόνια (1,5 χρόνο το έχω) απλά δεν μπορώ να πω οτι κοιμάμαι ήσυχος. Εντάξει δεν είναι deer του 20άρικου, αλλα σίγουρα θέλω να το αλλάξω.

Και πείτε οτι παίρνω την R9 270. Με τα υπάρχον 500άρι τροφοδοτικό κάνω δουλειά κανα μήνα μέχρι να πάρω το άλλο, ή θα την πάρω και θα κάθετε;

Και απαντάω μόνος μου.. όχι δεν φτάνει. Φτουυ. Έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά η R9 απο την 750ti σε επιδόσεις; γιατι σε ρεύμα φαίνεται να έχει υπερδιπλάσιες απαιτήσεις

Νιεεεε φακ ντατ, θα πάω για 750ti, στα σίγουρα. Δευτέρα θα σκάσω παραγγελία μπας και βγάλει καμια προσφορά στα Crazy Sundays το eshop:P

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...