Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι επικίνδυνο, και σίγουρα δεν το έχω χρόνια (1,5 χρόνο το έχω) απλά δεν μπορώ να πω οτι κοιμάμαι ήσυχος. Εντάξει δεν είναι deer του 20άρικου, αλλα σίγουρα θέλω να το αλλάξω.

Και πείτε οτι παίρνω την R9 270. Με τα υπάρχον 500άρι τροφοδοτικό κάνω δουλειά κανα μήνα μέχρι να πάρω το άλλο, ή θα την πάρω και θα κάθετε;

Και απαντάω μόνος μου.. όχι δεν φτάνει. Φτουυ. Έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά η R9 απο την 750ti σε επιδόσεις; γιατι σε ρεύμα φαίνεται να έχει υπερδιπλάσιες απαιτήσεις

Νιεεεε φακ ντατ, θα πάω για 750ti, στα σίγουρα. Δευτέρα θα σκάσω παραγγελία μπας και βγάλει καμια προσφορά στα Crazy Sundays το eshop:P

Ευχαριστώ

BF4-FR.png

FarCry3-FR.png

Arma3-FR.png

Grid2-FR.png

Χαλαρά βλέπεις πως η 270 είναι πολύ ανώτερη κάρτα , από την 750ΤΙ !

Η 750ΤΙ είναι κάτι ανάμεσα σε R7 260 και R7 265.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και άλλος λόγος για να πας σε RADEON ! Ο λόγος λέγεται MANTLE και η υποστήριξη των πολλών πυρήνων του επεξεργαστή σου τρέχονται τα games που υποστηρίζουν mantle επάνω σε radeon κάρτα !

• Like 1
Δημοσ.

Τότε ρε φίλες άλλαξε τροφοδοτικό και ΄οταν με το καλό έχεις χρήματα τα ξαναλέμε ....

Βάλε ένα ENERMAX NAXN 650  ή ένα SUPERFLOWER 650 GREEN να είσαι κομπλέ !

Δημοσ.

Τροφοδοτικο χτυπησα ενα thermaltake berlin 630w και απο τον αλλο μηνα χτυπαω και μια 270

Εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι καλο που να το κρατησεις για μια 10ετια ... και οχι κατι value ... Θα γλυτώσεις 10€ μετο φτηνό ? .... και τι έγινε ...

Enermax Power Supply 650W ATX 24 pin NaxN Advanced ETL650AWT Active-PFC Retail

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36467&cat=17&sub=0&pmanuf=16&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό είναι 15 ευρώ ακριβότερο, βάλε και μεταφορικά και αντικαταβολή και μεταφορικά θα αγγίζει το 20αρικο. Βάλε και την 270 που κάνει κανα 160άρι πλησιάζω σχεδόν τα 100 ευρώ παραπάνω απο το αρχικό budget για κάτι που στην ουσία δε με καίει(το gaming δηλαδή) αφού ολο αυτό γίνεται για "αν" και "¨οταν"

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας πάντως, βοηθήσατε πάρα πολύ για να μην "¨πετάξω" τα λεφτά μου σε ανεπαρκές hardware

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...