Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

 

Λοιπόν, είμαι 33 χρονών και δεν βλέπω φως... Δυστυχώς αν και ψάχνω δεν κάθεται κάτι... Εδώ και μέρες μιλάω με έναν θείο μου, 43 αυτός, και μου λέει ότι στο κρεοπωλείο που δουλεύει έχει ανεβάσει την δουλειά 5 φορές πάνω από την μέρα που πήγε! Και σκέφτομαι τώρα εγώ... Γιατί να μην κάνω δουλειά μαζί του; Το θέμα είναι ότι κεφάλαιο από μέρους του δεν παίζει, είναι όμως γάτα στο κρέας, οπότε σκέφτηκα να πάρω εγώ την επιδότηση, δεν ξέρω τι παίζει εδώ, και να βάλει αυτός την δουλειά! Αυτός μου λέει ότι δεν θέλει πάνω από 20.000 ευρώ για να ξεκινήσει ένα κρεοπωλείο... Τι λέτε; Να το δω αξίζει; Τι παίζει με επιδοτήσεις; Αν η σκέψη μου είναι ηλίθια να μου το πείτε ελεύθερα!!!! 

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

"ότι στο κρεοπωλείο που δουλεύει έχει ανεβάσει την δουλειά 5 φορές πάνω από την μέρα που πήγε!"

Δηλαδή τα πιστεύεις αυτα, εγω για επιστημονική φαντασία το βλεπω

 

Περαν αυτου το κρεοπωλείο σε ενα κεντρικο σημείο με καλες τιμες είναι μια καλη επένδυση, αλλα με δανεια κλπ δεν θα στο πρότεινα, γιατι αν κάτσει η στραβή θα σου μείνει το δάνειο

Δημοσ.

Πρωτον, μπαζει ο συλλογισμος:

Βαζω εγω τα λεφτα (με δανειο) βαζω αλλον να δολευει και βλεπω τους λογαριασμους μου στις τραπεζες να μεγαλωνουν!

 

Δευτερον, μπαζουν οι ιστοριες του θειου:

-ανιψιε πηγα εγω στο κρεοπωλειο κι ανεβασα 5 φορες τη δουλεια

-με 20χιλιαρικακια ανοιγεις νεο μαγαζι, εγω παντως δεν εχω μια!).

 

Τριτον, για να πιασει το κρεοπωλειο ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'οσο φανταζεσαι. Δε φτανει να "εισαι γατα στο κρεας". Αν τα πραγματα ηταν τοσο απλα (μικρο δανειο, 1-2 υπαλληλους και γιναμε) καθε τετραγωνο θα ειχε κι απο ενα κρεοπωλειο με αραχτο και light ιδιοκτητη.

  • Like 3
Δημοσ.

Ρε εργαλεια μη ρωτατε στα φορουμ για επενδυσεις,σε καθε επιχειρηση πανω απο ολα ειναι οι ανθρωποι που ειναι πισω απο αυτη,περα απο τις συνθηκες της αγορας αν οι ανθρωποι δεν μπορουν να υποστηριξουν την οποια επιχειρηση ακομα κ αν στα χαρτια φαινεται σιγουρακι θα αποτυχει.Cheers.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξε οτι να ναι με εσπα+oaed αν υπαρχει κωδικος...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Παιδιά να είστε καλά για τις απαντήσεις σας!! Ο θείος δεν παίζει να θέλει να με ρίξει ή κλέψει! Κάνοντας αυτό το βήμα πάει να πει ότι φεύγει από την δουλειά που είναι τώρα... Και έχει 4 στόματα να θρέψει... Προς ΕΣΠΑ κοιτάμε μιας και με πιάνουν λόγω ηλικίας κάποια προγράμματα... Δεν ξέρουμε 100% τι παίζει με αυτά... Έχει κάποιος εμπειρία; Να ρωτήσω κάνα φοροτεχνικό; 

Δημοσ.

Η επιχειρησεις εχουν ρισκο,πρεπει να εισαι ετοιμος για το καλυτερο και για το χειροτερο,να υπολογιζεις και τα τρεχοντα εξοδα, να εχεις καβατζα δηλαδη.Αν μπορεις να παρεις επιδοτηση καλο θα ηταν.

Αν ειμουν στην θεση σου εγω θα το σκεφτομουνα σοβαρα.Αν ειναι της δουλειας , ξερει και πελατες ξερω γω.Εγω θα πηγαινα να βγαλω και μια σχολη κρεοπωλων  , να δουλεψω μαζι του.Τελωσπαντων αυτες οι ''συμβουλες'' ειναι του τυπου εξω απο το χορο.Σε καθε περιπτωση ρωτα φοροτεχνικο.Για τα παντα , γιατι οπως λεει και η παροιμια , οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους συγγενεις.

Δημοσ.

Πολύ αρνητικότητα ρε παιδιά... Έστω... Παρόλα αυτά, έχει κάποιος εμπειρία με ΕΣΠΑ; Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη...

Δημοσ.

Πολύ αρνητικότητα ρε παιδιά... Έστω... Παρόλα αυτά, έχει κάποιος εμπειρία με ΕΣΠΑ; Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη...

 

Μπες στο σαιτ του οαεδ εκει βαζουν προγραμματα εσπα, αυτο που ξερω εγω ειναι οτι για να παρεις μερος στην επιδοτηση οχι να σου δωσουν τα λεφτα αλλα να εισαι υποψηφιος για να στα δωσουν θα πρεπει να εχεις πρωτα παρακολουθησει κατι ειδικα σεμηναρια του οαεδ για την επιχειρηματικότητα.

 

Αν τελικα μπεις στο προγραμμα τα λεφτα θα τα παιρνεις σε δοσεις οποτε θα πρεπει να εχεις εσυ αρχικο κεφαλαιο για να ανοιξεις το μαγαζι και επισης δεν μπορεις να κλεισεις το μαγαζι για καποια χρονια οποτε αν μπαινεις μεσα πχ θα πρεπει να κανεις υπομονη 3-5 χρονια ας πουμε για να το κλεισεις.

  • Like 1
Δημοσ.

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι κοιτάνε (και ψωνίζουν) με βάση την προσφορά του κάθε supermarket εσύ θες ν' ανοίξεις κρεοπωλείο και μάλιστα χωρίς να γνωρίζεις τη δουλειά και με δανεικά;;;

Τις τιμές των supermarket δεν μπορείς να τις χτυπήσεις με τίποτα. Θα πρέπει να προσανατολιστείς προς το "πουλάω ποιότητα" αλλά φοβάμαι ότι δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα μπορούν να την αγοράσουν.

Χωρίς να θέλω να πω ότι ο θείος λέει ψέματα, μπορεί απλά να βλέπει τα πράγματα αλλιώς. πχ το "από τότε που πήγα η δουλειά ανέβηκε 5 φορές πάνω" μπορεί να ισχύει. Αλλά τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Εϊχε ημερήσιο τζίρο 1000 ευρώ και πήγε στα 5 χιλιάρικά ή έπιανε 20 ευρώ και το έκανε 100άρικο; Γιατί ειδικά το δεύτερο δεν είναι δύσκολο αν όντως μπει ένας καλός επαγγελματίας. Μπορεί να πείσει 3 πελάτες που θα έδιναν 5-10 ευρώ ο καθένας να "φορτώσουν" πράμα ("έχω αυτό το φοβερό αρνάκι, μην το χάσεις") και να σκάσουν 40άρι. Πόσοι όμως θα το κάνουν; Και αρκεί αυτό για να τη βγάλει ένα κατάστημα;

Η "σφαγή" που γίνεται όταν υπάρχουν προσφορές δεξιά κι αριστερά δεν είναι γιατί ξαφνικά ο έλληνας έγινε οικονόμος ή πιο οργανωτικός. Τα ζωνάρια έσφιξαν φιλαράκο

Δημοσ.

Δεν αγοράζουν ολοι κρέας απο το σμ, το οποίο ειναι απο ολα τα μέρη του πλανήτη εκτος απο την Ελλάδα, τα κρεοπωλεία έχουν ζωη στην Ελλάδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...