Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω παρει ενα κουτι aerocool x strike one advanced και ενα τροφοδοτικο xfx ts550 80plus.

Το προβλημα εχεις ως εξης:

Στο συγκεκριμενο κουτι το τροφοδοτικο μπαινει στο κατω μερος.Επιση το κουτι εχει φιλτρο για το τροφοδοτικο.Επομενως λογικα ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου δεν πρεπει να κοιταει κατω?

Εμενα το τροφοδοτικο μπαινει ετσι ωστε ο ανεμηστηρας του να ειναι επανω...Ειναι σωστο αυτο? Τι παιζει μ'αυτο το θεμα?

Επισης το κουτι παιρνει fans μπροστα, πισω δυο μεγαλους πανω στην οροφη δυο στο καπακι και εναν κατω στον πατο πισω απο το τροφοδοτικο..

Σκεφτομουν εκτος απο τον μπροστα και πισω να βαλω εναν στο καπακι που να φυσαει μεσα και συνεπως κατευθειαν πανω στον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και 2 επανω στην οροφη...Λετε να βοηθήσει?

Επισης θα παω να παρω λεπτη σιτα με το μετρο για να την βαλω σαν φιλτρο στο κουτι...Αντι για λεπτη σιτα υπαρχει τιποτα καλυτερο μηπως?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Και μόνο 2 βίδες να βάλεις για το τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά μπορεί να τρίζει λίγο.(αν τις βάλεις σφιχτά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα) Ο ανεμιστήρας πάει κάτω λοιπόν.

Ο αέρας πρέπει να προωθείται γενικά προς τα πάνω. Άρα αν βάλεις και πάνω πρέπει να βγάζουν προς τα έξω αέρα. Υπάρχουν φίλτρα ειδικά για κουτιά η/υ. Μπορείς να βάλεις και σίτα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει όλη τη σκόνη. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερη ροή αέρα. Εγώ παλιά είχα φίλτρα από ηλεκτρική σκούπα.

Δημοσ.

Πρεπει οπωσδηποτε να μπει με το fan προς τα κατω δηλαδη? Γιατι μου φαινεται καπως σαν τσαπατσουλια να το πιασω με δυο βιδες μονο..

Δημοσ.

Και βέβαια δεν είναι αναγκαστικό να μπει έτσι όπως σου λέω. Έτσι είναι ποιο σωστό γιατί παίρνει κρύο αέρα από κάτω (με φίλτρο) και τον βγάζει αμέσως πίσω. Αν το βάλεις πάνω θα ρουφάει σκόνες μέσα σαν τρελό.

Δεν είναι τσαπατσουλιά καθόλου. Περίεργο είναι πάντως που δεν πιάνουν όλες οι βίδες. Βγάλε καμιά φώτο.

Δημοσ.

Και σε κουτι zalman με corsair psu φιλου υπαρχει το ιδιο θεμα! Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω αλλα πιανει μονο με δυο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...