hdonoblepsias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι? Template, υπηρεσια σαν το wix, weebly κλπ, cms, social network? το εχετε ακουσει? https://thegrid.io
gkasmak0s GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι? Template, υπηρεσια σαν το wix, weebly κλπ, cms, social network? το εχετε ακουσει? https://thegrid.io Απο οτι καταλαβα, ειναι ενας site constuctor.Του λες τι θες και εκεινο φτιαχνει το site αναλογα με τις αναγκες σου.....
highpriest Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα για αυτο το θέμα. Είμαι στην φάση που θέλω να φτιάξω ένα site, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να δώσω να το φτιάξει επαγγελματίας, ή να το φτιάξω μόνος μου ή τέλος να προτιμήσω μια τέτοια υπηρεσία που θα μου λύσει τα χέρια και θα το φτιάξω πολύ πιο έυκολα μόνος μου. Υπάρχουν άλλα site παρόμοια εκεί έξω; Συμφέρουν καλύτερα από επαγγελματίες του είδους;
killer76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Edit: τωρα ειδα παρακατω. Φαινεται εντυπωσιακοτατοοο. Απλα κανεις drag n drop αυτα που θες και σου φτιαχνει προφανως το layout αυτοματα. Επισης ειδα και preorder (?) στα 96€ το χρονο. Θα σου δινει και hosting λογικα?
Gigenis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Απορία... ποιος θα δώσει 96$ για κάτι που δεν υπάρχει; Το βίντεο δεν δείχνει τίποτα... μόνο σάλτσες και γενικότητες. Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω το όνομα του Δελαπόρτα στο Team της σελίδας
killer76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Απορία... ποιος θα δώσει 96$ για κάτι που δεν υπάρχει; Το βίντεο δεν δείχνει τίποτα... μόνο σάλτσες και γενικότητες. Εγω για τοσο αμφιβολο σχεδιο δεν εδινα ουτε 6€. Καταρχην γιατι pre-order? θα εχει συγκεκριμενο αριθμο ή μετα και καλα θα ανεβαινει η τιμή? Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω το όνομα του Δελαπόρτα στο Team της σελίδας ΚΛΑΙΩΩΩΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα