Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι? Template, υπηρεσια σαν το wix, weebly κλπ, cms, social network? το εχετε ακουσει?

https://thegrid.io

Απο οτι καταλαβα, ειναι ενας site constuctor.Του λες τι θες και εκεινο φτιαχνει το site αναλογα με τις αναγκες σου.....

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα για αυτο το θέμα.

Είμαι στην φάση που θέλω να φτιάξω ένα site, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να δώσω να το φτιάξει επαγγελματίας, ή να το φτιάξω μόνος μου ή τέλος να προτιμήσω μια τέτοια υπηρεσία που θα μου λύσει τα χέρια και θα το φτιάξω πολύ πιο έυκολα μόνος μου.

Υπάρχουν άλλα site παρόμοια εκεί έξω; Συμφέρουν καλύτερα από επαγγελματίες του είδους;

Δημοσ.

Edit: τωρα ειδα παρακατω. Φαινεται εντυπωσιακοτατοοο. Απλα κανεις drag n drop αυτα που θες και σου φτιαχνει προφανως το layout αυτοματα. Επισης ειδα και preorder (?) στα 96€ το χρονο. Θα σου δινει και hosting λογικα?

Δημοσ.

Απορία... ποιος θα δώσει 96$ για κάτι που δεν υπάρχει;

Το βίντεο δεν δείχνει τίποτα... μόνο σάλτσες και γενικότητες.

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω το όνομα του Δελαπόρτα στο Team της σελίδας :)

Δημοσ.

Απορία... ποιος θα δώσει 96$ για κάτι που δεν υπάρχει;

Το βίντεο δεν δείχνει τίποτα... μόνο σάλτσες και γενικότητες.

Εγω για τοσο αμφιβολο σχεδιο δεν εδινα ουτε 6€. Καταρχην γιατι pre-order? θα εχει συγκεκριμενο αριθμο ή μετα και καλα θα ανεβαινει η τιμή?

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω το όνομα του Δελαπόρτα στο Team της σελίδας :)

ΚΛΑΙΩΩΩΩ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...