kuzko21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Απ ότι κατάλαβα είναι καλύτερο να κάνω αναισθησία από τη μέση και κάτω. Το μόνο που με τρομάζει είναι ότι θα χώσουν μια βελόνα στη μέση μου αλλά και ότι θα ακούω πριόνια και σφυριά κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Να φανταστείτε το καλοκαίρι έκανα υποδόριες ενέσεις στην κοιλιά και στις 2-3 πρώτες λιποθύμησα. Μιλάμε για μεγάλο χέστη.. μαλλον εχεις μπερδεψει το γονατο σου με το απεναντι γιαπι. =p
fylatos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έχω καιρό να έρθω σε επαφή με Νοσοκομεία κλπ αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση , η οποία είναι ειλικρινής και οχι ειρωνική . Απο πότε ο ασθενής επεμβαίνει , διαλέγοντας κιόλας , στο ποιο ιατρικό πρωτόκολλο θα εφαρμοστεί στα πλαίσια πραγματοποίησης μιας "Χ" χειρουργικής επέμβασης ; Από τότε που εφαρμόζεται η ενημέρωση συναίνεση όπως σε όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη
Adon1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Συναίνεση ,ναι. Οτι το Ιατρικό πρωτόκολλο για την Χ επέμβαση , είναι συγκεκριμένο και καθορισμένο και εσύ αποδέχεσαι . Αυτό που περιγράφεται επάνω είναι "παραγγελία" - παρέμβαση στα πρωτόκολλα . Καταλαβαίνεις την διαφορά . 1
Anorymous Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Συναίνεση ,ναι. Οτι το Ιατρικό πρωτόκολλο για την Χ επέμβαση , είναι συγκεκριμένο και καθορισμένο και εσύ αποδέχεσαι . Αυτό που περιγράφεται επάνω είναι "παραγγελία" - παρέμβαση στα πρωτόκολλα . Καταλαβαίνεις την διαφορά . Αν δεν θελει ο ασθενης ο γιατρος κανει αυτο που θελει απλα αν υπαρχει κινδυνος για την ζωη του υπογραφη οτι αυτος διαλεξε τι θελει
Silverage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Απ ότι κατάλαβα είναι καλύτερο να κάνω αναισθησία από τη μέση και κάτω. Το μόνο που με τρομάζει είναι ότι θα χώσουν μια βελόνα στη μέση μου αλλά και ότι θα ακούω πριόνια και σφυριά κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Να φανταστείτε το καλοκαίρι έκανα υποδόριες ενέσεις στην κοιλιά και στις 2-3 πρώτες λιποθύμησα. Μιλάμε για μεγάλο χέστη.. Μήπως σου έχουν και καμιά οθόνη με ζουμ να βλέπεις live το ξεκοίλιασμα;
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα και να πεθάνεις με την νάρκωση δεν θα καταλάβεις τίποτα, σαν ένα τεράστιο όνειρο θα είναι. Αν αρχίσεις να βλέπεις την ζωή σου απο μικρός εκεί που κοιμάσαι κάτι δεν πήγε καλά...
oxygen83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Του πατερα μου του ανοιξαν το γοφο,του αφαιρεσαν το μισο μηριαιο κοκκαλο και προσθεσαν βεργα τιτανιου στη θεση του και ΔΕΝ ειχε κανει ολικη ναρκωση...Κατα τη διαρκεια της επεμβασης μιλουσε με τους γιατρους.
fylatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Συναίνεση ,ναι. Οτι το Ιατρικό πρωτόκολλο για την Χ επέμβαση , είναι συγκεκριμένο και καθορισμένο και εσύ αποδέχεσαι . Αυτό που περιγράφεται επάνω είναι "παραγγελία" - παρέμβαση στα πρωτόκολλα . Καταλαβαίνεις την διαφορά . Σχεδόν σε καμία ιατρική επέμβαση δεν υπάρχουν μοναδικές διαδικασίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα του έλεγαν α.επισκληρίδιο β. Με καταστολή και θα έπρεπε να διαλέξει αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Θα έπρεπε βέβαια να του εξηγήσουν τα συν πλην του καθενός, τις πιθανές επιπλοκές κλπ
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ...και η πλακα ποια ειναι, αν δεν συναινέσεις για τον τροπο νάρκωσης δεν προχωρά και ή διαδικασία, υποχρεωτικά δηλαδη πρεπει να επιλέξει εσυ τον τρόπο, ολικη ή μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα