Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εχω την παραπανω καρτα και εβαλα σημερα windows 8.1 64bit και δεν υπαρχουν drivers στην επισημη σελιδα . Εβαλα τους αντιστοιχους για 7αρια 64bit αλλα δεν μου εμφανιζει το catalyst control center που μου ηταν χρησιμο . Υπαρχει κατι να διορθωθεί αυτό ? Ευχαριστω.
nikos1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ειναι ανεξάρτητη καρτα η ειναι ενσωματωμένη στην μητρικη?
VonLoutsos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έχει ένα προγραμμα η AMD που το βάζεις τσεκάρει από μόνο του τι κάρτα έχεις, τι λειτουργικό και βρίσκει τους Drivers. http://support.amd.com/en-us/download
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ειναι ανεξάρτητη καρτα η ειναι ενσωματωμένη στην μητρικη? Είναι ανεξαρτητη η καρτα από ότι θυμαμαι .Πως μορω να το δω αυτό ? Έχει ένα προγραμμα η AMD που το βάζεις τσεκάρει από μόνο του τι κάρτα έχεις, τι λειτουργικό και βρίσκει τους Drivers. http://support.amd.com/en-us/download Το εκανα αλλα δεν βρισκει για 8.1 τιποτα .
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν βαλεις στην αναζητηση windows 8, σου βγαζει αυτους. Δεν σου κανουν? http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειμαι με 7αρια τωρα .Θα μπω σε λιγο στα 8 και θα γραψω εδώ. Αν βαλεις στην αναζητηση windows 8, σου βγαζει αυτους. Δεν σου κανουν?http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064 Τους εβαλα και "εκατσαν" αλλα όταν παω να ανοιξω το catalyst control center μου λεει ότι "Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση του Catalyst Control Center .Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλες ρυθισειςπου μπορειται να διαμορφωσεττε χρησιμοποιωντας το Catalyst Control Center" Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από Γιάννης Platano
EddieObscurant Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 δες Site: εδώ τα ίδια ισχύουν και για σένα
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω .Αν καταλαβα καλα δεν κανει για 8αρια η καρτα γραφικων ?
EddieObscurant Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 το διάβασες ολοκληρο το thread? στο παρέθεσα για να κατεβάσεις τους modified drivers
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 το διάβασες ολοκληρο το thread? στο παρέθεσα για να κατεβάσεις τους modified drivers Τωρα το ειδα ,Γραφεις : Για να μπουν πρέπει να κανεις restart τα windows σε disable driver signature, αλλιώς θα φαίνονται οτι έχουν μπει αλλα δεν θα χουν. Ευχαριστω. Πως γινεται αυτό ?
EddieObscurant Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->startup settings->restart και μετα την επανεκκινηση θα πατησεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο disable driver signature enforcement, αν θυμαμαι καλα πρεπει να είναι το 7 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->startup settings->restart και μετα την επανεκκινηση θα πατησεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο disable driver signature enforcement, αν θυμαμαι καλα πρεπει να είναι το 7 Αυτό το settings που το βρισκω ?? Για να τους κατεβασω ηθελε εγγραφη στο forum αλλα δεν τα καταφερα ... http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799
EddieObscurant Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 έλεος ρε συ, και για τα 2 πραγματα ακομα και αν δεν ξέρεις , πάνω απο 2 λεπτα δεν χρειαζεται για να τα βρεις, ή να κάνεις εγγραφή στο guru3d τεσπα, για το settings πηγαινεις το ποντικι στην κάτω-δεξιά γωνία και μετά το πας προς τα πάνω για τους drivers, Site: εδώ οι v5 και εδώ οι Site: v6 beta τους v6 δεν τους έχω δοκιμάσει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 έλεος ρε συ, και για τα 2 πραγματα ακομα και αν δεν ξέρεις , πάνω απο 2 λεπτα δεν χρειαζεται για να τα βρεις, ή να κάνεις εγγραφή στο guru3d τεσπα, για το settings πηγαινεις το ποντικι στην κάτω-δεξιά γωνία και μετά το πας προς τα πάνω για τους drivers, Site: εδώ οι v5 και εδώ οι Site: v6 beta τους v6 δεν τους έχω δοκιμάσει Ευχαριστω.Με το ClassicShellSetup_4_1_0 τα εχω βαλει να μοιαζουν μετα 7αρια αλλα νομιζω γυριζουν σστην κανονικη τους μορφη οποτε θα το δοκιμασω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->startup settings->restart και μετα την επανεκκινηση θα πατησεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο disable driver signature enforcement, αν θυμαμαι καλα πρεπει να είναι το 7 Μαλλον δεν καταλαβα τις κινησεις λογω ελληνικου μενου στα 8.1 Προσπαθησα αλλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα