Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την παραπανω καρτα και εβαλα σημερα windows 8.1 64bit και δεν υπαρχουν drivers στην επισημη σελιδα . Εβαλα τους αντιστοιχους για 7αρια 64bit αλλα δεν μου εμφανιζει το catalyst control center που μου ηταν χρησιμο .

Υπαρχει κατι να διορθωθεί αυτό ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ειναι ανεξάρτητη καρτα η ειναι ενσωματωμένη στην μητρικη?

Είναι ανεξαρτητη η καρτα από ότι θυμαμαι .Πως μορω να το δω αυτό ?

Έχει ένα προγραμμα η AMD που το βάζεις τσεκάρει από μόνο του τι κάρτα έχεις, τι λειτουργικό και βρίσκει τους Drivers.

http://support.amd.com/en-us/download

Το εκανα αλλα δεν βρισκει για 8.1 τιποτα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι με 7αρια τωρα .Θα μπω σε λιγο στα 8 και θα γραψω εδώ.

Αν βαλεις στην αναζητηση windows 8, σου βγαζει αυτους. Δεν σου κανουν?
http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

Τους εβαλα και "εκατσαν" αλλα όταν παω να ανοιξω το catalyst control center μου λεει ότι

"Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση του Catalyst Control Center .Δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλες ρυθισεις
που μπορειται να διαμορφωσεττε χρησιμοποιωντας το Catalyst Control Center"

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

το διάβασες ολοκληρο το thread? στο παρέθεσα για να κατεβάσεις τους modified drivers

Τωρα το ειδα ,Γραφεις :

Για να μπουν πρέπει να κανεις restart τα windows σε disable driver signature, αλλιώς θα φαίνονται οτι έχουν μπει αλλα δεν θα χουν.

Ευχαριστω.

Πως γινεται αυτό ?

Δημοσ.

settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->startup settings->restart

και μετα την επανεκκινηση θα πατησεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο disable driver signature enforcement, αν θυμαμαι καλα πρεπει να είναι το 7

• Like 1
Δημοσ.

settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->startup settings->restart

και μετα την επανεκκινηση θα πατησεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο disable driver signature enforcement, αν θυμαμαι καλα πρεπει να είναι το 7

Αυτό το settings που το βρισκω ??

Για να τους κατεβασω ηθελε εγγραφη στο forum αλλα δεν τα καταφερα ...

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799

Δημοσ.

έλεος ρε συ, και για τα 2 πραγματα ακομα και αν δεν ξέρεις , πάνω απο 2 λεπτα δεν χρειαζεται για να τα βρεις, ή να κάνεις εγγραφή στο guru3d

τεσπα, για το settings πηγαινεις το ποντικι στην κάτω-δεξιά γωνία και μετά το πας προς τα πάνω

για τους drivers, Link.png Site: εδώ οι v5 και εδώ οι Link.png Site: v6 beta

τους v6 δεν τους έχω δοκιμάσει

• Like 1
Δημοσ.

έλεος ρε συ, και για τα 2 πραγματα ακομα και αν δεν ξέρεις , πάνω απο 2 λεπτα δεν χρειαζεται για να τα βρεις, ή να κάνεις εγγραφή στο guru3d

τεσπα, για το settings πηγαινεις το ποντικι στην κάτω-δεξιά γωνία και μετά το πας προς τα πάνω

για τους drivers, Link.png Site: εδώ οι v5 και εδώ οι Link.png Site: v6 beta

τους v6 δεν τους έχω δοκιμάσει

Ευχαριστω.Με το ClassicShellSetup_4_1_0  τα εχω βαλει να μοιαζουν μετα 7αρια αλλα νομιζω γυριζουν σστην κανονικη τους μορφη οποτε θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβα τις κινησεις λογω ελληνικου μενου στα 8.1

Προσπαθησα αλλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...