pantskom Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα προβλημα με το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων.Μολις ανοιγω τον υπολογιστη κανει πολυ θορυβο και πρεπει να ταρακουνησω τον υπολογιστη για να σταματησει.Ανοιξα το κουτι και ξεκινησα τον υπολογιστη και ειδα οτι ειναι σιγουρα απο την καρτα γραφικων καθως οταν εβαζα το δακτυλο μου στο ανεμιστηρακι σταματουσε ο θορυβος.Σιγουρα δεν ακουμπαει με καποιο καλωδιο και δοκιμασα επισης να το καθαρισω απο τη σκονη.Εχω μια ati randeon 5750.Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
pirate79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν καταφερεις να το φτιαξεις...ριξε μια ματια εδω http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-l2-plus-p-PER.650160
pantskom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε αλλα αρχικα θα προτιμουσα μια πιο τζαμπε λυση γιατι δεν ειμαι σε φαση για εξοδα 1
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Λογικά έχουν χαλάσει οι στροφές του ανεμιστήρα δοκίμασε να βάλεις λίγο λαδάκι ισα ισα στο ρουκεμάν του ανεμιστήρα μηπως σταματήσεθ ο θόρυβος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα