Προς το περιεχόμενο

unistaller

petriss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω για έναν καλό unistaller! Έχω θέματα με 2-3 προγράμματα που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου τα οποία δεν εμφανίζονται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων του πίνακα ελέγχο αλλά παρόλα αυτά τρέχουν κανονικά! 

Έχει κανείς καμία ιδέα πώς να το αντιμετωπίσω? Και αν ναι τότε με ποιο πρόγραμμα?

Δημοσ.

χρησιμοποιω το REVO, αρκετα καλο,αλλα σε ενα κειμενο,κανω αντιγραφη του ονοματος η των ονοματων του αρχειου και αφου το απεγκαταστησω,με το REVO , μετα την επανεκινηση , το ψαχνω.

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείς μετά την επανεκκίνηση το ψάχνεις?

μπορει να διαγράψει οποιοδήποτε αρχείο? ακομα και αυτά που δεν φαίνονται στην περίπτωση στην  εκαθαρση του πάνακα ελέγχου? 

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει καταχώρηση στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μάλλον είναι portable προγράμματα. Η "εγκατάσταση" που έκανες προφανώς ήταν απλά κάποιο extract των αρχείων και ίσως κάποια εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

Οπότε απλά σβήνεις τον φάκελο τους, διαγράφεις τα εικονίδια, κάνεις έναν καθαρισμό με το ccleaner και τέλος.

Δημοσ.

τι εννοείς μετά την επανεκκίνηση το ψάχνεις?

μπορει να διαγράψει οποιοδήποτε αρχείο? ακομα και αυτά που δεν φαίνονται στην περίπτωση στην  εκαθαρση του πάνακα ελέγχου? 

μετα την επανεκινηση,το ψαχνω,να δω αν αφησε υπολυματα.

Δημοσ.

Το revo, στη μεσαία απεγκατάσταση, αφήνει πρώτα τον uninstaller να αφαιρέσει ότι είναι να αφαιρέσει και μετά σκανάρει το δίσκο για υπολείμματα της απεγκατάστασης. Αυτό που κάνεις δηλαδή εσύ το έχει κάνει ήδη το revo.

Κατά 90% τυχών υπολείμματα που θα παραμείναι ΔΕΝ θα έχουν το όνομα το προγράμματος που απεγκατέστησες και ίσως να είναι αρχεία που δημιουργήθηκαν μετά την εγκατάσταση.

Το καλύτερο είναι ένα πέρασμα με το ccleaner στο τέλος και ότι καθαρίσει αυτό.

Δημοσ.

το χρησιμοποιω το revo καιρο τωρα και φαινεται μια χαρα προγραμμα.

το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι,γιατι δεν δειχνει τι εναι εγκατεστημενο στο φακελο ''program files''

σε 64bit windows.δειχνει μονο οτι υπαρχει στο ''program files (x86)''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...