Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί..?

γιατι τα μιλάνε λιγότερο από 40.000 άτομα, και αυτά διάσπαρτα σε κάτι χωριά του ενός δρόμου (3 παμπ, μια εκκλησια και 10 σπιτια)

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι τα μιλάνε λιγότερο από 40.000 άτομα, και αυτά διάσπαρτα σε κάτι χωριά του ενός δρόμου (3 παμπ, μια εκκλησια και 10 σπιτια)

Κι αν μου τύχει? Χαχα XD

Δημοσ.

Ξεκινησα Σουηδικα μεσω προγραμματος για βασικη εκμαθηση λογω ενδεχομενης μεταναστευσης. Εχω ηδη παθει διαστρεμμα στη γλωσσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω να συνεχίσεις τ'αγγλικά. Αν σε νοιάζει να χρησιμοποιήσεις την ξένη γλώσσα για δουλειά/σπουδές και όχι απλά για τουρισμό, το Β2 είναι ανεπαρκές κατά τη γνώμη μου.

BULATS/IELTS και θα δείξει...

Επεξ/σία από Thinart
Δημοσ.

για ποιο λογο ενω εισαι ευρωπαιος να μαθεις μια γλωσσα που ανηκει στην ευρωπη; ολοι μιλανε αγγλικα.. πιστευω ειναι καλυτερο ρωσικα η κινεζικα

Δημοσ.

Ξεκινησα Σουηδικα μεσω προγραμματος για βασικη εκμαθηση λογω ενδεχομενης μεταναστευσης. Εχω ηδη παθει διαστρεμμα στη γλωσσα.

Πού αν επιτρέπεται ?

Ποιά είναι τα προτεινόμενα βιβλία σου?

Δημοσ.

Εγώ λέω να συνεχίσεις αγγλικά. Αν σε νοιάζει να χρησιμοποιήσεις την ξένη γλώσσα για δουλειά/σπουδές και όχι απλά για να κάνεις τον τουρίστα, το Β2 είναι ανεπαρκέστατο κατά τη γνώμη μου.

Επίσης, Snoob, μπορεί για τα κινέζικα να συμφωνώ, αλλά ινδικά; Καταρχάς στην Ινδία μιλάνε άπειρες διαφορετικές γλώσσες. Τα Hindi θεωρούνται επίσημη γλώσσα, αλλά πολλοί Ινδοί δεν τη μιλάνε καν τη γλώσσα. Επίσης, στην Ινδία τα αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα και ευρέως διαδεδομένα, άρα το να ξέρεις Hindi δεν είναι και τόσο χρήσιμο.

οχι δεν ειναι. αν καποιος ειναι μονο στα χαρτια Β2 δεν του φταει κανεις, κι εγω Β2 ειμαι θεωρητικα αλλα οταν μιλαω αγγλικα γουρλωνουν τα ματια ολοι. το θεμα ειναι να την μιλας μια γλωσσα οχι να εχεις ενα χαρτι

κατα τ αλλα θα επρεπε να συνεχιζα τα ολλανδικα αλλα δεν μου αρεσουν (αν και θα επρεπε να τα μαθω) και κανω τελικα γιαπωνεζικα

Δημοσ.

Τα ίδια και χειρότερα είναι τα Δανέζικα.Σκατόγλωσσες... :-(

Δημοσ.

Δανέζικα???Είσαι Δανιά,σκοπεύεις να πας ή απλά αναλαμπή της στιγμής ?? :P

Με έστειλαν πρόσφατα από Γερμανία. :-(

Δεν γίνεται να είσαι σε μια χώρα δίχως να ξέρεις τα βασικά,ακόμη και όταν το 96%(από στατιστικά iirc)μιλάει εξαιρετικά Αγγλικά...

• Like 1
Δημοσ.

Πως είναι εκεί τα πράγματα?Υπάχουν δουλειές?Η ζωή τι λέει?

Δεν ξέρω φίλε μου πολλά για την αγορά εργασίας,δεν έχω καιρό εδώ και ήρθα "ουρανοκατέβατος" δίχως να περάσω από τις συνηθισμένες διαδικασίες.

Η ζωή είναι βαρετή γιατί είμαι σε "χωριό".Σε μεγάλες πόλεις όπως(και ιδίως) Κοπεγχάγη δεν ξέρω.

Ο καιρός τα συνηθισμένα σκ@τα του βορρά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά εδώ και λίγα χρόνια που τραβιέμαι με MMO, οι Έλληνες, Γερμανοί, Ολλανδοί, Σκανδιναβοί μιλάνε στην πλειοψηφία τους άπταιστα Αγγλικά. Αντίθετα Ιταλοί, Γάλλοι και λίγο λιγότερο οι Ισπανοί είναι πραγματικά γτπ. Ειδικά από τους Ιταλούς δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά εδώ και λίγα χρόνια που τραβιέμαι με MMO, οι Έλληνες, Γερμανοί, Ολλανδοί, Σκανδιναβοί μιλάνε στην πλειοψηφία τους άπταιστα Αγγλικά. Αντίθετα Ιταλοί, Γάλλοι και λίγο λιγότερο οι Ισπανοί είναι πραγματικά γτπ. Ειδικά από τους Ιταλούς δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό.

Σκανδιναβοί και Ολλανδοί ναι. Γερμανοί μόνο απόφοιτοι πανεπιστημίων που έπρεπε να μάθουν αγγλικά ως επί το πλείστον.

Όσο για τους Έλληνες, μόνο και μόνο για την προφορά τους μόνο σε όνειρα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι μιλάνε άπταιστα αγγλικά. Ότι σε γενικές γραμμές ιδίως εξαιτίας του τουρισμού η πλειοψηφία των 2 τελευταίων γενεών μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά, ναι, αλλά άπταιστα σε καμιά των περιπτώσεων.

Δημοσ.

Εγώ αναφερόμουν σε chat φυσικά. Εντάξει, άπταιστα εννοώ ότι μπορείς να συνεννοηθείς χωρίς να υπάρχει εμφανές language barrier, όχι ότι δεν κάνουν μικρολάθη. Η προφορά είναι δευτερεύον για πολλές περιπτώσεις, εκτός και αν είναι τόσο τραγική να μην καταλαβαίνεις τι λέει. Το σημαντικό είναι να μπορείς να επικοινωνείς αστεία, επιστημονικές και άλλες "βαριές" έννοιες χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Πού αν επιτρέπεται ?

Ποιά είναι τα προτεινόμενα βιβλία σου?

Δεν το εξεφρασα σωστα. Μαθαινω μεσω προγραμματος στον υπολογιστη, λεγεται Rosetta Stone. Δεν το βρηκα εγω, με εγραψαν σε αυτο απο την recruitment agency μεσω της οποιας ψαχνω για δουλεια. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες, ευχαριστως να σου πω σε pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...