Προς το περιεχόμενο

Lg G2 vs Huawei Ascend P7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αφού έφαγε τα ψωμιά του το xperia L μου 2 χρόνια τώρα, ήρθε η ώρα για αντικατάσταση μιας και άρχισαν τα κολλήματα.

είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2,έψαξα και βρήκα αρκετά καλά λόγια και για τα 2,κυρίως για την μπαταρία του G2. εσείς τι λέτε; θέλω γνώμες :)

Στα χέρια μου έχω πιάσει μόνο το g2 οπότε δεν έχω γνώμη για οθόνη,χρώματα και για τα 2 να συγκρίνω :(

http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εγω θα σου πω για το G 2 . Εχει τεραστια προβληματα σε θεμα σηματος. ΚΑποιες φορες δεν εχει καν σημα και σου ερχεται sms με την κληση που εχασες. Επισης το λευκο του ειναι πολυ ψυχρο και αν σκεφτεσαι να διαβαζεις με λευκο φοντο ξεχνα το θα τα δεις ολα!

Για την μπαταρια ειναι αναλογα την χρηση,στα χερια μου δεν εβγαζε πανω απο 12 ωρες λειτουργιας με 3 ωρες οθονη.

Τωρα για το p7 δεν ξερω . Εγω θα σου προτεινα παντως να δεις το moto G 2014 ,σημερα το αγορασα και ειναι μακραν καλυτερο απο οτι κυκλοφορει εκει εξω ,τελεια χρωματα,τελειο λευκο και κανενα προβλημα με το σημα. Επισης εχει SD card και ειναι dual sim.

το πιο σημαντικο ειναι οτι θα παρει την καινουρια εκδοση android L σε λιγες ημερες. Επισης σκεψου οτι θα γλυτωσεις και πανω απο 70 ευρω . Αν αποφασισεις για G 2 δες στα φορουμ ποσοι εχουν προβληματα με το σημα ,το GPS και αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

Lg g2 από μένα,όσο για το moto g έχει χειρότερη κάμερα,μπαταρία,οθόνη,επεξεργαστή,gpu,ram κ.α, και δεν μπορεί να συγκριθεί με το lg g2.

• Like 1
Δημοσ.

Lg g2 από μένα,όσο για το moto g έχει χειρότερη κάμερα,μπαταρία,οθόνη,επεξεργαστή,gpu,ram κ.α, και δεν μπορεί να συγκριθεί με το lg g2.

Ναι αλλα θα παιρνει αναβαθμισεις για παντα ! Ενω με την LG ...never ! Επισης μην ξεχνας οτι ειναι πιο φτηνο .

Α και που εισαι ...διαβασε και τα προβληματα του G 2 που εγραψα ,μαλλον δεν τα γνωριζεις !

Δημοσ.

Εκ πρωτης οψεως το G2 ειναι σιγουρα καπως καλυτερο. Το θεμα ειναι οτι το P7 προσφερει καποια καλουδια που μπορει να μετρησουν διαφορετικα αναλογα το τι τυπος εισαι. Παιζεις παιχνιδια; Αν ναι τοτε μονοδρομος το G2. Αν παλι οχι τοτε το μοναδικο σοβαρο πλεονεκτημα (απο αποψη επεξεργαστικης ισχυς) του G2 μολις χαθηκε καθως το P7 δεν το λες αργο τηλεφωνο. Η μπαταρια του G2 ειναι αρκετα μεγαλυτερη αλλα σε πραγματικες συνθηκες και το G2 και το P7 ειναι πανω κατω στα ιδια καθως το G2 "ταιζει" ενα αρκετα ποιο ενεργοβορο πακετο. Επισης το P7 εχει 2-3 σκαλοπατια πανω του καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και (υποκειμενικο) εμφανισης με πολυ λεπτοτερο και ελαφρυτερο σωμα και παιρνει και SD καρτα επεκτασης αν το χρειαστεις.

Το G2 ειναι αποδεδειγμενη συσκευη τοσο καιρο στην αγορα σε οτι αφορα τις δυνατοτητες του και την αξιοπιστια του. Το P7 ειναι αρκετα ποιο σπανιο να το βρεις στα χερια καποιου αλλα η συσκευη ειναι αρκετα δυνατο εργαλειο (βαση κατοχων) και ανταξια αντιπροταση αν οι απολυτες επιδοσεις και το gaming δεν ειναι προτεραιτοτητα σου. Ειναι δηλαδη πιο "τηλεφωνο" απο το G2 και δυσκολα θα σε απογοητευσει. Στο κατω κατω της γραφης ειναι και λιγο καλο να εχεις μια συσκευη που δεν εχει βρωμησει ο τοπος ετσι δεν ειναι  :-D

Δημοσ.

Ναι αλλα θα παιρνει αναβαθμισεις για παντα ! Ενω με την LG ...never ! Επισης μην ξεχνας οτι ειναι πιο φτηνο .

Α και που εισαι ...διαβασε και τα προβληματα του G 2 που εγραψα ,μαλλον δεν τα γνωριζεις !

Το lg g2 μέσα στους επόμενους μήνες θα πάρει android lollipop.Σχετικά με τα "προβλήματα" που λες δεν έχω ακούσει κάτι και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ το moto g πιο αξιόπιστο απτό g2(ούτε το αντίθετο). Επίσης αφού μπορεί να διαθέσει τα χρήματα του g2 δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάτι χειρότερο.
Δημοσ.

Το lg g2 μέσα στους επόμενους μήνες θα πάρει android lollipop.Σχετικά με τα "προβλήματα" που λες δεν έχω ακούσει κάτι και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ το moto g πιο αξιόπιστο απτό g2(ούτε το αντίθετο). Επίσης αφού μπορεί να διαθέσει τα χρήματα του g2 δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάτι χειρότερο.

ωραια λοιπον κανε μια βολτα και εσυ και ολοι σε forum με θεμα το G2 και θα τα δεις ολα εκει. ΤΟ G 2 θα παρει την L το λιγοτερο το ΠΑΣΧΑ. Σου λεω σημερα το εδωσα και πηρα Moto G 2014.

Εγω θα προτεινα να παρει το P7. Επιμενω το G2 εχει πολλα προβληματα.

Δειτε και ενα ποστ του insomnia

http://www.insomnia.gr/topic/548371-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-g2/

Δημοσ.

Ενταξει ειναι και συσκευη που εχει ΠΟΛΥ κοσμος οποτε ειναι και λιγο λογικο να βρισκονται τετοια προβληματα δεξια και αριστερα. Ας μην καταδικαζουμε τη συσκευη η οποια λειτουργικα τουλαχιστον δεν δειχνει να εχει σοβαρα προβληματα. Επισης για τους παιχνιδαδες (αν ειναι ο OP) ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα. Αν θελει τηλεφωνικη smart συσκευη ομως τοτε και εγω πιστευω οτι ειναι μαλλον καλυτερα να κινηθει αλλου. 

Δημοσ.

Ενταξει ειναι και συσκευη που εχει ΠΟΛΥ κοσμος οποτε ειναι και λιγο λογικο να βρισκονται τετοια προβληματα δεξια και αριστερα. Ας μην καταδικαζουμε τη συσκευη η οποια λειτουργικα τουλαχιστον δεν δειχνει να εχει σοβαρα προβληματα. Επισης για τους παιχνιδαδες (αν ειναι ο OP) ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα. Αν θελει τηλεφωνικη smart συσκευη ομως τοτε και εγω πιστευω οτι ειναι μαλλον καλυτερα να κινηθει αλλου.

Δεν αντιλεγω αλλα αν μπεις τωρα στο γνωστο forum για κινητη τηλεφωνια και διαβασεις για το G 2 θα δεις οτι το 99% εχει προβληματα . Επισης μια ματια στις αγγελιες του insomnia θα σε πεισει :)

Αν θελει παιχνιδια και ταινιες ναι,ας παρει G 2 συμφωνω γιαυτο το ειχα και εγω 1 μηνα αλλα..το λευκο του δεν το αντεξα,πονεσαν τα μυαλα μου.

Δημοσ.

Μπηκα στο θεμα του huawei και στο g2 και βλεπω περισσοτερα αρνητικα για το πρωτο.

Αν δεν κανω λαθοσ το μοτορολα εχει 1,3 επεξεργαστη, πολυ μακρια απο αυτο που θελω δηλαδη..

Δημοσ.

Μπηκα στο θεμα του huawei και στο g2 και βλεπω περισσοτερα αρνητικα για το πρωτο.

Αν δεν κανω λαθοσ το μοτορολα εχει 1,3 επεξεργαστη, πολυ μακρια απο αυτο που θελω δηλαδη..

Ωραια...παρε το G2 ...:))

Δημοσ.

Για κάθε έναν με πρόβλημα στο G2 υπάρχουν 10 που πίνουν νερό στο όνομα του. Η εξίσωση είναι απλή. ΑΝ υπάρχει στα δεδομένα το G2, χωρίς το Nexus 5, και δεν υπάρχει θέμα μνήμης, τότε η απάντηση είναι πάντα G2. ΠΑΝΤΑ. Εκτός βέβαια αν θες να ψαχτείς απο κίνα πλευρά.

Πρέπει να καταλάβετε οτι το G2 είναι cheat. Τέτοιο κινητό 270€ δε βρίσκεις.

To τηλέφωνο είναι δοκιμασμένο, το Service της LG είναι πραγματικά το κάτι άλλο(με παλεύουν οι ανθρώποι απο το LG Optimus και με βγάζουν μια ζωή ασπροπρόσωπο), τα bezels ανύπαρκτα, θα πάρει και Lollipop. O μόνος λόγος να μην το διαλέξεις, είναι αν τα 16GB σου είναι λίγα, ή αν δε σου αρέσει η κατασκευή του(που ουτε εμένα μου άρεσε, αλλα απλά του έβαλα θήκη)

Το πόσο πολλοί το πουλάνε, δείχνει το πόσο πολλοί το έχουν. Και οτι καινούργιο κάνει 270 την ώρα που το πουλάνε μεταχειρισμένο 240-250 δείχνει πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ειχαν προβληματα δεν θα τα πουλουσε κανεις ! Εγω παντως το εδωσα και ησυχασα.

Να ρωτήσω τι κινητό πήρες μετά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...