Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τι κινητό πήρες μετά; ΕΧΩ αλλαξει τα παντα και κατεληξα αυτη τη στιγμη στο Moto G 2014 διοτι ειναι απιστευτο κινητο . Τωρα αν θες να πουλας μουρη κλπ παρε iphone 6 plus,εγω εχω ξεφυγει απο αυτα.
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω ή παίρνουμε ένα με μέτριο επεξεργαστή (γιατί το 1,3 μέτριος θεωρείται πια ) ή iphone? Τέλος πάντων,έχω πελαγώσει λίγο, διαβάζω τη μία θετικά την άλλη αρνητικά δεν ξέρω.
Griffon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 καλά i-phone ξέχνα το είναι πανάκριβο . Εκτός και αν είσαι άνετος οικονομικά και δεν έχεις πρόβλημα .
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Για κάθε έναν με πρόβλημα στο G2 υπάρχουν 10 που πίνουν νερό στο όνομα του. Η εξίσωση είναι απλή. ΑΝ υπάρχει στα δεδομένα το G2, χωρίς το Nexus 5, και δεν υπάρχει θέμα μνήμης, τότε η απάντηση είναι πάντα G2. ΠΑΝΤΑ. Εκτός βέβαια αν θες να ψαχτείς απο κίνα πλευρά. Πρέπει να καταλάβετε οτι το G2 είναι cheat. Τέτοιο κινητό 270€ δε βρίσκεις. To τηλέφωνο είναι δοκιμασμένο, το Service της LG είναι πραγματικά το κάτι άλλο(με παλεύουν οι ανθρώποι απο το LG Optimus και με βγάζουν μια ζωή ασπροπρόσωπο), τα bezels ανύπαρκτα, θα πάρει και Lollipop. O μόνος λόγος να μην το διαλέξεις, είναι αν τα 16GB σου είναι λίγα, ή αν δε σου αρέσει η κατασκευή του(που ουτε εμένα μου άρεσε, αλλα απλά του έβαλα θήκη) Το πόσο πολλοί το πουλάνε, δείχνει το πόσο πολλοί το έχουν. Και οτι καινούργιο κάνει 270 την ώρα που το πουλάνε μεταχειρισμένο 240-250 δείχνει πολλά. ωπ τώρα που ξαναδιάβασα το μήνυμα σου είδα το υπογραμμισμένο. με μπέρδεψες ακόμα πιο πολύ thanks mate.
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ωπ τώρα που ξαναδιάβασα το μήνυμα σου είδα το υπογραμμισμένο. με μπέρδεψες ακόμα πιο πολύ thanks mate. χαχαχαχα! Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. Θα στο κάνω πολύ απλό. Αν θες απλά είναι τηλέφωνο που να πηγαίνει άερα, σου κάνει και το Moto G 2014. Δίνει 2 κατοστάρικα και τα άλλα τα πίνεις καφέδες. Αν θες το κάτι παραπάνω, χωρίς να πληρώσεις ένα μηνιάτικο έχει 2 επιλογές. Αν θες να πειράξεις το κινητό σου(Custom Rom και τα λοιπά), κάνεις υποχώρηση σε κάμερα και μπαταρία και πας για Nexus Αν δε σε νοιάζει να το πειράξεις(οχι οτι δεν μπορείς απλά είναι πιο επικίνδυνο) πας δαγκωτό G2 και δεν ξανακοιτάς ποτέ πίσω. 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Κάπως πιο ξεκάθαρα τώρα! Ευχαριστώ! Νομίζω πως έχω καταλήξει στο g2 από kaizer store ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας ελπίζοντας πως θα έχει ελληνικά μέσα.
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Κάπως πιο ξεκάθαρα τώρα! Ευχαριστώ! Νομίζω πως έχω καταλήξει στο g2 από kaizer store ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας ελπίζοντας πως θα έχει ελληνικά μέσα. Έχει 100%. Απλά έχε στο νού σου οτι το 32άρι ΔΕΝ ΕΧΕΙ SERVICE απο την LG Ελλάς. 16άρι πάρε ελεύθερα
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 16άρι κοιτούσα εξ αρχής. ούτως ή άλλως δεν κρατάω φώτο στο κινητό,μόνο αυτές που πάνε για το ίνσταγκραμ οπότε το back up δεν με πειράζει..
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Go ahead my friend i've nothing more to teach you. Πάρτο να το ευχαριστηθείς.
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Thanks man. άντε γιατί βαρέθηκα να έχω άθλια φωτογραφική πχια!
Thessalonikios200 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Κάπως πιο ξεκάθαρα τώρα! Ευχαριστώ! Νομίζω πως έχω καταλήξει στο g2 από kaizer store ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας ελπίζοντας πως θα έχει ελληνικά μέσα. φιλε απο την αρχη ειχες αποφασισει G2 απλα ηθελες να στο πουν και αλλοι.... ΠΑρε G 2 και οταν δεν θα εχεις σημα μεσα στο σπιτι θα με θυμηθεις !
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 φιλε απο την αρχη ειχες αποφασισει G2 απλα ηθελες να στο πουν και αλλοι.... ΠΑρε G 2 και οταν δεν θα εχεις σημα μεσα στο σπιτι θα με θυμηθεις ! Η χρήση που το προορίζω δεν είναι τηλεφωνική,είναι κυρίως σερφάρισμα. πολύ λίγα τηλέφωνα έως καθόλου.
Thessalonikios200 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η χρήση που το προορίζω δεν είναι τηλεφωνική,είναι κυρίως σερφάρισμα. πολύ λίγα τηλέφωνα έως καθόλου. παρε laptop καλυτερα φιλε
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 παρε laptop καλυτερα φιλε αλήθεια τι διαφορές έχει το μότο από το g2 σε άποψη σερφαρίσματος;
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Thessalonikios καταλαβαίνω οτι αγαπάς το Moto G και το στηρίζεις σθεναρά, αλλα δεν παύει να έχει 1GB RAM. Αν είχε 2 κάναμε πέρα και κάμερες και μπαταρίες και επεξεργαστές και μιλούσαμε υπο άλλες βάσεις. Το Moto G είναι καταπληκτικό και τίμιο ΚΙΝΗΤΟ. Αν θες κάτι παραπάνω(κάμερες, απόδοση κτλ) κοιτάς αλλού. Επίσης το Moto G έχει τεράστιο SAR, και ας έχει σήμα καμπάνα. Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει αλλα να τα βλέπουμε ολα. Αυτο με το Laptop δεν το κατάλαβα. Εκτός αν σου φαίνεται παράξενο κάποιος να επιλέγει Smartphone όχι με βάση της τηλεφωνικές του ανάγκες αλλα κάτι άλλο απο τα 500.000 πράγματα που μπορεί να τον βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα