EIRINIR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας Όσοι από εσάς είστε φοιτητές παρακαλώ απαντήστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/16WncLcxgjE5kpLyG1I2Mq-rVRoCtJ6zXiSI7bVLks6Y/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link Ευχαριστώ πολύ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 1. Account με 0 posts. 2. Δεν μας λες για ποιο σκοπο πρεπει να απαντηθει το ερωτηματολογιο. 3. Δεν μας λες ποιος φορεας το κανει 4. Δεν μας λες αν, πού και ποτε θα δημοσιοποιηθουν τα αποτελεσματα. 5. Δεν μας λες ποιος/ποια εισαι και ποιος ο ρολος σου στην συγκεκριμενη "ερευνα". Κι εμεις ευχαριστουμε, αλλα δεν θα παρουμε, τουλαχιστον οσο υπαρχει πληρης ασαφεια στα περισσοτερα -αν οχι ολα- απο τα παραπανω, τη στιγμη μαλιστα που στο "ερωτηματολογιο" υπαρχουν αρκετες ερωτησεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ χαρακτηρα. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 1. Account με 0 posts. 2. Δεν μας λες για ποιο σκοπο πρεπει να απαντηθει το ερωτηματολογιο. 3. Δεν μας λες ποιος φορεας το κανει 4. Δεν μας λες αν, πού και ποτε θα δημοσιοποιηθουν τα αποτελεσματα. 5. Δεν μας λες ποιος/ποια εισαι και ποιος ο ρολος σου στην συγκεκριμενη "ερευνα". αυτα γιατι δεν τα λες και στους προηγουμενους;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ποιους ακριβως; Αυτο το τοπικ πηρε το ματι μου κι επειδη ξερω οτι οι ερευνες διεπωνται απο πολυ συγκεκριμενους και αυστηρους κανονες, ειπα να κανω μια μικρη επισημανση. Σορρυ για την ενοχληση.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ποιους ακριβως; Αυτο το τοπικ πηρε το ματι μου κι επειδη ξερω οτι οι ερευνες διεπωνται απο πολυ συγκεκριμενους και αυστηρους κανονες, ειπα να κανω μια μικρη επισημανση. Σορρυ για την ενοχληση. καμια ενοχληση, επειδη κανεις απο αυτους δεν ακολουθει τους κανονες γιαυτο και το επισήμανα.
GoDRiC- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 1. Account με 0 posts. 2. Δεν μας λες για ποιο σκοπο πρεπει να απαντηθει το ερωτηματολογιο. 3. Δεν μας λες ποιος φορεας το κανει 4. Δεν μας λες αν, πού και ποτε θα δημοσιοποιηθουν τα αποτελεσματα. 5. Δεν μας λες ποιος/ποια εισαι και ποιος ο ρολος σου στην συγκεκριμενη "ερευνα". Κι εμεις ευχαριστουμε, αλλα δεν θα παρουμε, τουλαχιστον οσο υπαρχει πληρης ασαφεια στα περισσοτερα -αν οχι ολα- απο τα παραπανω, τη στιγμη μαλιστα που στο "ερωτηματολογιο" υπαρχουν αρκετες ερωτησεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ χαρακτηρα. κλαιω, τι θα παθεις αν το απαντησεις;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ποστ #4 Κλαψε, γελασε, λιγο με απασχολουν τα συναισθηματα σου, το point μου ειναι αλλο και ειναι προφανες. Κατσε και απαντα σε random ερωτηματολογια απο τυπους που δεν μπαινουν στον κοπο ουτε να σου συστηθουν ή να σου περιγραψουν την ερευνα και τον σκοπο της. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και μονο.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Απορώ που κάθονται και βάζουν τέτοια θέματα για έρευνα στις σχολές. Έχουν γίνει ήδη αρκετές έρευνες και το 60-70% των ερωτημάτων αυτών είναι απαντημένο από τις υπάρχουσες έρευνες.
redhotstef Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Απορώ που κάθονται και βάζουν τέτοια θέματα για έρευνα στις σχολές. Έχουν γίνει ήδη αρκετές έρευνες και το 60-70% των ερωτημάτων αυτών είναι απαντημένο από τις υπάρχουσες έρευνες. Ειναι βασικα οι ιδιες οι σχολες που δημιουργουν μετα, ανεργους..! 1
kabouras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Απορώ που κάθονται και βάζουν τέτοια θέματα για έρευνα στις σχολές. Έχουν γίνει ήδη αρκετές έρευνες και το 60-70% των ερωτημάτων αυτών είναι απαντημένο από τις υπάρχουσες έρευνες. Γιατι αυτες οι ερευνες ειναι μια μορφη εργασιας / πτυχιακης και τις κανουν για να "παιζουν" (πιθανος και να εχουν σχεδιαστει λαθος σε μεγαλο βαθμο) και οχι (ελπιζω) για να χρησιμοποιησουν τΑ αποτελεσματα στην πραξη Παντως συμπληρωσα για να περασει το μαθημα της το κοριτσι
Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αισθάνομαι κοινωνικά αποκλεισμένος. Δεν είμαι φοιτητής
Ison_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 κλαιω, τι θα παθεις αν το απαντησεις; Ε κοίτα, όταν σου ζητάνε ξερά "απάντα στην έρευνά μου", χωρίς να συστηθεί ή να πει δυο πραματάκια να δείξει ότι εκτιμά το χρόνο που θα διαθέσεις για την έρευνά του, σημαίνει ότι δε σε υπολογίζει. Είναι αγένεια, πως το λένε...
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παντως συμπληρωσα για να περασει το μαθημα της το κοριτσι Βασικά η συγκεκριμένη κοπέλα με αυτό το nick πριν μηνες είχε ξαναποστάρει για να απαντήσουμε σε άλλη έρευνα. Λογικά θα παράτησε την παλιά πτυχιακή και θα πήρε άλλη, ή μάλλον αφορά κάποιον φίλο-φίλη της και είπε ας πετάξω και στο insomnia το link μπας και ψηφίσει κάποιος.
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 βασικά είπε ευχαριστώ πολύ άρα δεν υπάρχει αγένεια .anyway , χαλαρώστε , δεν σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό , οποιος θέλει απαντάει όποιος δεν θέλει το προσπερνάει .
Miracle Worker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετάσχω ως μη φοιτητής, αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον το γιατί μία έρευνα με τέτοιο θέμα απευθύνεται σε φοιτητές. Θα ήταν ωραία αν ο ΤΣ εξηγούσε λίγο το σκεπτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα