vergogc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μου ζηταει σε μια αιτηση της KPMG να βαλω το επιπεδο που γνωριζω ξενες γλωσσες. Εχει 1=Fluent, 2=Strong. Ποιο ειναι πιο ισχυρο?
Miracle Worker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λογικά το fluent, συνήθως είναι το ανώτερο μετά το native ( μητρική).
GreyHorse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μου ζηταει σε μια αιτηση της KPMG να βαλω το επιπεδο που γνωριζω ξενες γλωσσες. Εχει 1=Fluent, 2=Strong. Ποιο ειναι πιο ισχυρο? Fluent σημαίνει άπταιστα
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ξέρεις την απαντήση βάλε το 2 8
vergogc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ξέρεις την απαντήση βάλε το 2 Χαχα....καλα για τα αγγλικα, αλλα δεν ηξερα τι να βαλω και για τα ελληνικα ---- Δεν ειναι για Ελλαδα η αιτηση Ευχαριστω πολυ παντως ολους!
GreyHorse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Χαχα....καλα για τα αγγλικα, αλλα δεν ηξερα τι να βαλω και για τα ελληνικα ---- Δεν ειναι για Ελλαδα η αιτηση Ευχαριστω πολυ παντως ολους! Αν δεν έχει επιλογή μητρικής γλώσσας, την βάζεις σαν fluent (με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις βγάλει τουλάχιστον το λύκειο και δεν βγάζεις τα μάτια του άλλου με ορθογραφικά λάθη)
ribo7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι βρήκα τον εξής διαχωρισμό: mother tongue good moderate sober Τι εννοεί με το sober??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα