JimxxZe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Χθές το βράδυ έτυχα σε ένα εντελώς απρόσμενο και ανεκδιήγητο περιστατικό. Ήμουν με την μηχανή με την κοπέλα πίσω και κινόμουν επί της Βουλιαγμένης λίγο μετα τη Δάφνη. Προχωρώντας, βλέπω στα αριστερά ένα διώροφο (νομίζω) κτήριο βαμμένο καταπράσινο - στέκι φανατισμένων κωλόζωων νεοέλληνων παναθηναϊκάκηδων προφανώς. Είχε αρκετό κόσμο και καθότι δε το είχα ξαναπαρατηρήσει καθώς περνούσα με τη μηχανή κοίταγα προς το μέρος του κτηρίου από περιέργεια να δω τι ακριβώς άνοιξε, και καθώς περνούσα φωνάζουν κάποιοι από μέσα "ποιος είναι αυτός ρε, τι κοιτάς ρε τι κοιτάς ρε". Έτυχε εκείνη τη στιγμή να με πιάσει κόκκινο φανάρι το οποίο είναι ούτε 10 μέτρα από το στέκι αυτό, τι να κάνω λοιπόν σταμάτησα. Ξαφνικά έρχονται τρέχοντας προς το μέρος μου δύο ΚΩΛΟΖΩΑ με κουκούλες με περικυκλώνουν και αρχίζουν με τσαμπουκά και φωνάζοντας να λένε διάφορες μαλακίες του τύπου τι θές εδώ, γιατί κοίταζα, και έτοιμοι ήταν να παίξουν ξύλο. Εγώ προφανώς δε το περίμενα και βλέποντας τους με έκπληξη να αντιδρούν με τέτοιο τρόπο χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα προσπαθούσα να εξηγήσω ότι απλά περνάω από εδώ, δεν ασχολούμαι συστηματικά με ομάδες και μπάλα αλλά αυτοί δε καταλάβαιναν τίποτα. Στη συνέχεια ο ένας μου κατεβάζει το φερμουάρ για να ελέγξει τι μπλούζα φοράω, προφανώς ο μπάσταρδος νόμιζε ότι ήμουν κανένας γαύρος ή δεν ξέρω και εγω τι! Με κοίταζαν συνέχεια επίμονα και προς στιγμήν φοβήθηκα γιατί νομίζω ο ένας κράταγε και ένα ρόπαλο στο χέρι. Αφού έγινε όλο αυτό για κανά 2-3λεπτο και έρχονταν από πίσω πλεόν αυτοκίνητα είπε ο ένας "Εντάξει αστον ρε, πάμε" και γύρισαν πίσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έγινε όλο αυτό, είχα φοβερά νεύρα και είχα αρχίσει τα μπινελίκια και σκεφτόμουν γιατί να μην έχω ένα φίλο μποντυμπιλντερά ή να ξέρω καμιά πολεμική τέχνη να τους σαπίσω στο ξύλο, τόσο πολύ με νευρίασαν! Δηλαδή, ποιοί είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα με τσαμπουκά και τραμπουκισμούς να σταματούν κόσμο εκεί και να κάνουν τέτοια πράγματα! Και αυτό μιλάμε συνέβη στην Λ. Βουλιαγμένης, που είναι φούλ από κίνηση αλλά για κακή μου τύχη εγώ είχα εισέλθει από ένα στενό όταν είχε πιάσει πριν κόκκινο και ήμουν σχεδόν μόνος εκείνη τη στιγμή. Αν δηλαδή ας πούμε φορούσα καμιά κόκκινη μπλούζα ή τίποτα άλλο που να παρέπεμπε σε κάποια ομάδα τι θα γινόταν; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; 19
3DJIN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 γιατι τοση εκπληξη? αυτοι ειμαστε οι νεοελληνες... 4
Cossutius. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τσκ τσκ. Κλασικοι παναθηναικοι. Της θρυλαρας οι οπαδοι θα σε χαιρετουσαν ευγενικά αν τους κοιταζες :-p Υ.γ περιμένω σχόλιο απο fire :-p 14
Porg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Έλα ρε σιγά τι σε κάνανε τα παιδιά Αν θες τη γνώμη μου κάντο πιο πιασαρικο, άλλαξε την ιστορία και πες πως ήταν κοντοκουρεμένοι με μαύρες μπλουζες.Έτσι παίζει να σου δώσουν και επίδομα 6
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τα κολόπαιδα να πούμε. Τέτοιο πράσινο κτίριο που λες υπάρχει και στην λεωφόρο αλεξάνδρας κοντά στο γήπεδο του παναθηναϊκού.
Gtr34 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν χρόνια τώρα και συντηρούνται απο προέδρους, συνδέσμους, φυλλάδες. 7
bosei Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλά είσαι εσύ αφού δεν σε ακούμπησαν. Φίλο μου τον σταματήσαν με το μηχανάκι πέρσι πάνω στην ποσειδώνος, κατεβήκαν και άρχισαν να ρωτάνε για ομάδες κτλπ. Επειδή μάλλον δεν τους άρεσε το ότι δεν ασχολείται έφαγε μία με σιδερογροθιά...παράτησε το μηχανάκι κι άρχισε το τρέξιμο.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 χααχα καλα σου κανανε Κάτσε να πιάσουν εσένα να σου κάνουν τσαμπουκάδες κάτι τέτοιοι και να δω τι θα λες μετά. Επάνω σου θα χεστείς. 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; συμβαίνουν μέχρι να τους κολλήσουν στη μάπα σιδερικό , μετά αρχίζουν να τρέχουν στην αντίθετη 1
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Παντού γίνονται αυτά. Στην Τούμπα αν δουν κίτρινο αυτοκίνητο αφηνιάζουν...
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Φίλε καταλαβαίνω πως πρέπει να αισθάνθηκες, ακόμα περισσότερο επειδή μοιράστηκες αυτή τη φανταστική εμπειρία με κοντινό σου άτομο (την κοπέλα, αλλά δεν έχει σημασία really). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ζώα θα υπάρχουν πάντα και ότι στο τέλος οι περισσότεροι βρίσκουν αυτό που τους αξίζει. Για σένα: ευχάριστο το ότι ήσουν τυχερός μέσα στην ατυχία σου, και να θυμάσαι ότι για να μη συμβεί το ίδιο σε κάποιον άλλο μεθαύριο το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ το παράδειγμα προς μίμηση για όποιον αποφασίσει να ανεβάσει το επίπεδό του κι όχι να ρίξεις και συ το δικό σου.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οι σύνδεσμοι πλέον έχουν αποκτήσει εξουσία. Πάντα υπήρχαν περιστατικά, αλλά κάποτε υπήρχε και κράτος. Πλέον δεν τους ακουμπάει κανένας και μερικοί έχουν ξεφύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις