TriLoBiTe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αν δηλαδή ας πούμε φορούσα καμιά κόκκινη μπλούζα ή τίποτα άλλο που να παρέπεμπε σε κάποια ομάδα τι θα γινόταν; Δε θα είχες ανοίξει τώρα αυτό το thread... 1
user12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μονο ΑΕΚ ρε μουνια p.s seriously ποιος ο σκοπος του thread ?
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εδώ οι άλλοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αυτό το σήμα: Από του Παναθηναϊκού. Θα πάρω καμιά Alfa και θα σκέφτομαι αν θα πάω γήπεδο με το αμάξι!
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σε πλάκωνα επειδή σταμάτησες στο κόκκινο. 6
ParhsG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δε ξέρω την ηλικία σου αλλά λογικά δε θα είσαι μεγάλος πολυ. Γενικά το να κοιτάς εκνευρίζει αλάνια κτλ να το ξέρεις. Εξάλλου αφορμή ψάχνουν να ρίξουν λίγο ξυλο να περάσει η ώρα. Και εγώ όταν ήμουν πιο μικρός ήμουν νύχτα στο δρόμο και ήταν ενας πίσω μου σε δρόμο με σκοτάδι ,ερημιά. Ε επειδή τον κοίταξα 1-2 φορές μετά απο λίγο ηρθε και πλακωθήκαμε. Οχι κατι τρελό λίγο σπρωξιμο και 1-2 χαστούκια.
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σε πλάκωνα επειδή σταμάτησες στο κόκκινο. Εγώ απορώ πως επέζησε το κόκκινο... 1
kalogeros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Θυμήθηκα σκηνικό. Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια, σε ένα στενό απέναντι από το σχολείο μου είχε ένα σύνδεσμο του Άρη. Σχολάω μια μέρα από το σχολείο και κάνω το "λάθος" να περάσω μπροστά από το σύνδεσμο φορώντας ένα ασπρόμαυρο κασκόλ. Όχι του ΠΑΟΚ ή κάποιας άλλης ομάδας, απλά ασπρόμαυρο. Τη στιγμή που περνάω από μπροστά, πετάγεται μαμελούκος συνδεσμίτης και με αρχίζει τα καντήλια γιατί τόλμησα να περάσω μπροστά από το συνδεσμο του Αρη με κασκόλ στα χρώματα του ΠΑΟΚ. Να μην τα πολυλογώ, δεν με άφηνε να φύγω μέχρι να βγάλω το κασκόλ.
firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Φιλαράκι... Όταν μπροστά σε σύνδεσμο της θύρας 13 (ΔΕΝ είναι Παναθηναϊκοί αυτοί) βλέπεις κόκκινο και σταματάς και το καμαρώνεις... Πέρα από την πλάκα. Στην αστυνομία πήγες; Αυτά δεν είναι τα ζώα που μιλούσαν σε ένα ξενόγλωσσο ντοκιμαντέρ για την βία; 1
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Tι ακριβώς θα κάνει η αστυνομία; Λες και δεν ξέρει τι παίζει...
JimxxZe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τι να την κάνω την αστυνομία, σιγά μην έκανε τίποτα. Βέβαια η κοπέλα μου έχει τρία ξαδέρφια αξιωματικούς αστυνομικούς στην Αθήνα, τέλος πάντων. Απλά συνειδητοποίησα πόσο άμυαλοι και καμμένοι στον εγκέφαλο είναι τέτοιου είδους άνθρωποι. Εντωμεταξύ σε μια φάση με ρώτησαν τι ομάδα είμαι και τους λέω Παναθηναικός είμαι (μούφα) και αυτοί τα πήραν περισσότερο "Παναθηναικός είσαι; σε ποιον τα πουλάς αυτά". Δηλαδή ότι και να έλεγα οι άνθρωποι είναι τόσο καμμένοι που δεν καταλάβαιναν τίποτα. 1
krom271 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οταν σπουδαζα θεσσαλονικη ειχα ενα μπουφαν adidas μαυρο με ασπρες ριγες (δεν ειμαι παοκ απλα το ειχα..). Πηρα λεωφορειο μια μερα να γυρισω σπιτι. Ελα ντε που επαιζε ο αρης στο αλεξανδρειο και με το που σταματαει στη σταση γεμιζει το λεωφορειο αρειανους και εγω σαν την μυγα μες στο γαλα με το ασπρομαυρο μπουφαν που φωναζει παοκ απο μακρυα! Εντωμεταξυ ειμαι στη μεση του λεωφορειου και για να κατεβω πρεπει να διασχισω αρκετη αποσταση μεσα σε ενα λεωφορειο που ειναι τιγκα! Παραδοξως για καλη μου τυχη δεν εγινε απολυτως τιποτα και κατεβηκα σαν κυριος...
HALF EVIL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Όταν δεν έχεις σε τίποτα να ελπίζεις , να ακουμπήσεις, μοιραία εντάσσεσαι σε κάποια τέτοια ομάδα για να αποκτήσεις ύπαρξη. Όσο δε πιο κάφρος είσαι τόσο περισσότερη αναγνώριση παίρνεις. Το που θα ενταχθείς , ποδοσφαιρική ομάδα, κόμμα, συμμορία κλπ. δεν έχει καμμία απολύτως σημασία. Είναι καθαρά θέμα τύχης 10
Cossutius. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σε πλάκωνα επειδή σταμάτησες στο κόκκινο.Και ξυλο εξω απο γαβροσυνδεσμο αν περνας με πράσινο :-p
paoad Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Φίλε τοπικ σταρτερ. Τα παραλές λίγο. Τα παιδιά μια ταυτοποίηση στοιχείων σου έκαναν. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό με γαύρο επιστήμονα και για να διαπιστώσει αν είμαι Ολυμπιακός μου έκανε τεστ ποδοσφαιρικών ολυμπιακών γνώσεων. Ευτυχώς το πέρασα και μάλιστα με καλό βαθμό απ'ότι μου είπε thanx to football manager 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις