ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ο λογος που αναφερεις ηταν λογος που εξ'αρχης σταματησα να ασχολουμε με τις μαλακιες. Απλα δεν εβρισκα νοημα. Σε τετοιο κοσμο πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να κανει καποιος για να γλυτωσει καθως προκειται για ατομα (και οχι λιγα) που τους αξιζει απλα κλειδωμα και πεταγμα το κλειδι μια για παντα. Επισης προκειται για ατομα που οσο περνανε τα χρονια χειροτερευει η κατασταση. 1
acid18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το φανάρι ήταν ? https://www.google.com/maps/@37.9890768,23.7473855,3a,90y,63.95h,98.95t/data=!3m4!1e1!3m2!1sRG0y9lcRYT1ZkZnGN6qsTA!2e0
mikelamar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Θα εδερνες ενα δυο και μετά θα καταντουσες σε κανα νοσοκομείο για καμία 15αριά μερουλες και θα έτρωγες σουπίτσα για κανα διμηνακι μέχρι να κολλήσει το σαγόνι στο κεφάλι σου πάλι. Αστα φίλε μην ασχολησαι, κάντε τις πάπιες γιατί αυτά τα παιδιά δεν ειναι καλά ψυχολογικά κ βρίσκονται κάτω από την επήρεια αλκοόλ και άλλων ναρκωτικών ουσιών και δε λογαριάζουν τίποτα. Χαίρονται μονάχα να βλέπουν τους "εχθρούς" να τρέχουν να αιμορραγούν να καίγονται ή ακόμα χειρότερα νεκρους. Κάντε το κορόιδο κ να τη γλιτώσετε. Το πολύ να πέσει καμία σφαλιάρα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Pankar95 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Φίλε τοπικ σταρτερ. Τα παραλές λίγο. Τα παιδιά μια ταυτοποίηση στοιχείων σου έκαναν. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό με γαύρο επιστήμονα και για να διαπιστώσει αν είμαι Ολυμπιακός μου έκανε τεστ ποδοσφαιρικών ολυμπιακών γνώσεων. Ευτυχώς το πέρασα και μάλιστα με καλό βαθμό απ'ότι μου είπε thanx to football manager Και πολύ καλά κάνανε! Τα τεστ πρέπει να είναι απροειδοποίητα και σε καταστάσεις πίεσης για να ελέγξουν πραγματικά τις γνώσεις, όχι να παπαγαλίζεις για να αποφύγεις το ξήλο και να είσαι μάγγας. Εύγε που πέρασες και με την αξία σου
george_gr1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Nα εχεις τη γκομενα πισω και να ερχονται για τσαμπουκα. Ποσο κοτες και ΑΝΑΝΔΡΟΙ ειναι ολοι οι οπαδοι!! Θυμαμαι 16 χρονων περπατουσα βραδυ σε ενα στενο με μια γκομενα, περναει ενα αμαξι πολυ κοντα και κατι ειπα, οχι χοντρο, σιγα ρε, κατι τετοιο. Σταματαει και κατεβαινουν 2 τυπαδες της εποχης με τσαμπουκαλεμενο υφος, τι ειπες ρε και τετοια. Ερχομενοι πιο κοντα βλεπουν οτι ειμαι με την κοπελια, την κοιταζουν, κανουν μεταβολη και φευγουν. Τσαμπουκας μεν ανδρας δε σε αντιθεση με τους καμμενους οπαδους που μονο φουστανια τους αρμοζουν.
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Υποχρεωτικά thread related videos: Πήρα στο σύνδεσμο, θα κατεβαίναμε 50 άτομα. Βαζελάκια, πουστράκια μου κλάσατε τα φρύδια. [...] Κι αυτός ο ψηλός από Χολαργό, που κράταγε ένα ξυραφάκι, να προσέχει γιατί θα υπάρχει πρόβλημα στον κώλο του. 5
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Nα εχεις τη γκομενα πισω και να ερχονται για τσαμπουκα. Ποσο κοτες και ΑΝΑΝΔΡΟΙ ειναι ολοι οι οπαδοι!! Θυμαμαι 16 χρονων περπατουσα βραδυ σε ενα στενο με μια γκομενα, περναει ενα αμαξι πολυ κοντα και κατι ειπα, οχι χοντρο, σιγα ρε, κατι τετοιο. Σταματαει και κατεβαινουν 2 τυπαδες της εποχης με τσαμπουκαλεμενο υφος, τι ειπες ρε και τετοια. Ερχομενοι πιο κοντα βλεπουν οτι ειμαι με την κοπελια, την κοιταζουν, κανουν μεταβολη και φευγουν. Τσαμπουκας μεν ανδρας δε σε αντιθεση με τους καμμενους οπαδους που μονο φουστανια τους αρμοζουν. ισχύει , οταν ο άλλος ειναι με την γκόμενα δεν του κάνεις μαλακίες εκτός αν σε προκαλεί που και εκεί μπορεί να του την χαρίσεις σε κάποιες περιπτώσεις, πρέπει να σου κάνει κάτι πολύ χοντρό για να του κάνεις πέσιμο. Για να λες της εποχής υποθέτω οτι πάνε χρόνια , ε σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα , τόσοι αγάμητοι κομπλεξικοί εκει έξω αμα σε δουν με γκόμενα εισαι κόκκινο πανί και νομίζουν οτι θα ανέβουν στα μάτια της γκόμενας κ εσύ θα πέσεις , αλλα η αλήθεια ειναι πως το πολυ πολυ να πει "κοιτα κάτι μαλάκες"
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μενω κοντα και περναω συχνα απο κει. Κατι τυποι που δεν εχουν με τι ν ασχοληθουν καθονται εξω απο το κτηριο και κοιτανε ποιος περναει... Δε φταινε αυτοι φταιει το κρατος και οι παε που τους συντηρουν.
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μενω κοντα και περναω συχνα απο κει. Κατι τυποι που δεν εχουν με τι ν ασχοληθουν καθονται εξω απο το κτηριο και κοιτανε ποιος περναει... Δε φταινε αυτοι φταιει το κρατος και οι παε που τους συντηρουν. και αντίστοιχα κ αυτοί συντηρούν το βόθρο πλέον και όχι άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο #ειναι πολλά τα λεφτά Αρη 1
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο πρέπει να μπούνε πολλοί στη φυλακή. Δεν μιλάω για τους φανατικούς οπαδούς, αυτοί είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Παράγοντες-διαιτητές πρώτα απ'όλα και περιορισμός ή έλεγχος των συνδέσμων από την αστυνομία Στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης ο αθλητισμός είναι διεφθαρμένος όσο ποτέ άλλοτε, γιατί όλοι έχουν ανάγκη από χρήματα.. 3
HALF EVIL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω με το συμπαθειο κιόλας γιατί πεφτετε από τα σύννεφα, αφού αμα ριξεις μια ματιά στα αλλά οπαδικα φόρουμ εδω την ιδια περίπου συμπεριφορά θα δεις. Αν σου φορολογήσουν τον αέρα που αναπνέεις αντε να κάνεις καμμιά πορεια. Αν σου αδικήσουν την ομάδα εισαι διατεθημένος να φτάσεις και στο φόνο. Ο πρόεδρος δε της ομαδάρας μας ειναι θεός, μαγκιτης, γάτα αν και η θέση του έπρεπε να είναι στον Κορυδαλλό. 1
Cossutius. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο πρέπει να μπούνε πολλοί στη φυλακή. Δεν μιλάω για τους φανατικούς οπαδούς, αυτοί είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Παράγοντες-διαιτητές πρώτα απ'όλα και περιορισμός ή έλεγχος των συνδέσμων από την αστυνομία Στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης ο αθλητισμός είναι διεφθαρμένος όσο ποτέ άλλοτε, γιατί όλοι έχουν ανάγκη από χρήματα.. Θα φτιαξουν τα πάντα με περισσότερη φορολογια όπως λένε και καποιοι στο αθλητικό φόρουμ :-pΑν και κατ εμε μια απλη απόφαση της πολιτείας ειναι.
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Υποχρεωτικά thread related videos: Πήρα στο σύνδεσμο, θα κατεβαίναμε 50 άτομα. Βαζελάκια, πουστράκια μου κλάσατε τα φρύδια. [...] Κι αυτός ο ψηλός από Χολαργό, που κράταγε ένα ξυραφάκι, να προσέχει γιατί θα υπάρχει πρόβλημα στον κώλο του. Ζωα ξεζωα, οταν μπαινει στο γηπεδο το μισο γηπεδο χειροκροταει ορθιο. Και οι παντες λενε το "αντε γεια". Μαλλον σε ολους αρεσουν αλλα ολοι τα καταδικαζουν, κατι σαν τις πορνες....(sorry στις πορνες, δεν εχω τιποτα) 1
momotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις