Glator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι 17 και θα παω σε σχολη μαγειρικης μετα το λυκειο,,.Μου ειπαν να δοσω πανεληνιες και μετα ας παω στην σχολη..Αλλε σκεφτομαι ν μην δοσω γιατι αμα γραπσω θα μου κατεβασουν τον μ.ο του απολυτηριου παρα πολυ αφου μαθηματικα-φυσικη θα γραψω το απολυτο μηδεν..Τι με συμβουλευεται?
michael92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δώσε ενδοσχολικές, ούτως ή άλλως άμα δεν σε ενδιαφέρει το πανεπιστήμιο γιατί να πατώσεις τζάμπα και να έχεις και άγχος;
Kostasspil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όταν λες "μου είπαν", τι εννοείς? Ποιοι στο είπαν? Αν στο είπαν απ τη σχολή, τότε δε νομίζω να έχεις, άλλη επιλογή.
Glator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εννοώ συγγενεις και γονεις...Θα παω σε ιδιοτικη σχολη ,οποτε δεν νομιζω να ενδιαφερονται για το αμα εχς δοσει πανελληνιες
Kostasspil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όντως δεν ενδιαφέρονται. Οπότε εξήγησε στον περίγυρο, ότι δεν υπάρχει λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα