Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω ένα αγοράκι 2 ετών και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι ζητάν οι καλές μάρκες από ρούχα και παπούτσια σκέφτομαι να ξεκινήσω να αγοράζω ηλεκτρονικά από το εξωτερικό...

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες προτάσεις για καλές ή τουλάχιστον αξιόπιστες μάρκες ρούχων και κυρίως παπουτσιών από sites σε καλή τιμή με χαμηλά μεταφορικά έξοδα???

Δημοσ.

ποσα χρηματα διαθετεις, για τι ειδους ρουχα μιλαμε και τι ποιοτητα; σε ποια περιοχη μενεις;

btw οτι πληρωνεις παιρνεις

ακομη  απορω πως οι ΜΑΝΕΣ αγοραζουν πλαστικα ρουχα στα παιδια τους. πραγματικα απορω.

μονο και μονο επειδη ειναι φθηνα...

• Like 1
Δημοσ.

Και για παπούτσι αλλά και για ρούχο μιλάμε για καλή ποιότητα (τύπου allouette-lapin αλλά όχι να σε κλέβουν όπως εδώ).

Εάν η ποιότητα είναι καλή δεν με νοιάζει και αν δεν έχει τη στάμπα του benetton ή του allouete.

Μένω Αθήνα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.sportsdirect.com/Τα πράγματα έρχονται οδικώς απο Αγγλία. Τα μεταφορικά είναι 8 ευρώ για αγορές ύψους μέχρι 99 ευρώ και 1 ευρώ για αγορές απο 100 +

Γύρισε το νόμισμα απο λιρες Αγγλιας σε ευρώ, γιατί δίνουν πολύ καλή ισοτιμία σε σχέση με την ισοτιμία της ημέρας. Θα αγοράζεις σε ευρώ δηλαδή.

Τα πράγματα στα φέρνει η DHL στην πόρτα σου, περίπου σε 8-9 μέρες.

Κάτω απο τα περισσότερα προιοντα έχει αξιολογήσεις που σε κατευθύνουν σχετικά με το νούμερο. Αν τις προσέξεις και ρωτήσεις και στο forum μας, δεν θα κάνεις λάθος. Ρούχα για όλη την οικογένεια.

Εχουμε θέμα Link.png Site: εδώ για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Εγώ αγοράζω με paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...