Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ...λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης:ενω ολα πηγαιναν μια χαρα με το λαπτοπ μου (inspiron n5110) ,επαιζα το λολ μου με 100 fps σερφαρα στο ιντερνετ, εβλεπα βιντεακια,ταινιες, ξαφνικα ολα κολανε!! τα fps επεσαν στα 10-30 και με low settings, τα βιντεακια κολανε στο youtube η ταινιες στο bs κολανε και αυτες! Το τσεκαρα για ιους....τιποτα..ανοιξα τασκ μηπως τρεχει απο πισω καποιο προγραμμα τιποτα... ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

Δημοσ.

λοιπον το λαπτοπ σημερα για καποιο λογο δεν κολουσε κ μου επαιζε το παιχνιδι μια χαρα.....εκανα τωρα με malwarebytes , με το super anti , kai hdsentinel και δεν βρικε τιποτα...ΤΙ να πω?

το hdsent μου εβγαζε 100% τον δισκο μου

της nvidia καποια αρχειακια μου εβγαζε "threads' αλλ δεν τα εσβησα προφανως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λογικά αφου και με το format υπάρχει το ίδιο πρόλβλημα θα ειναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι το ιδιο θεμα...ρε παιδια μηπως να το ανοιγα να του εβαζα καμια παστα?? H τσάμπα κόπος καθως οι θερμοκρασιες φαινονται νορμάλ?

Μηπως φταιει ο 840? 

Επεξ/σία από NotebookFreak
Δημοσ.

ώπα τι Nvidia ? αφού είναι ενσωματομένη κάρτα γραφικών .Βγάλε τους drivers Κάνε ρεστάρτ και clean με ccleaner και μετά βάλε ΜΌΝΟ το driver -> dell -> n5110 που δίνει για το μοντέλο σου.

Δημοσ.

Ο δίσκος αποκλείεται να εχει πρόβλημα με 100 % κατι παίζει με μια απο τις 2 κάρτες γραφικών . δοκίμασε αν μπορείς να παίξεις με την κάθε μια ξεχωριστά αλλα δοκίμασε και καποιο αλλο παιχνίδι

Δημοσ.

λοιπον το λαπτοπ το ανοιξα αλλα επειδη ειχε φαγωμενη μια βιδα δεν καταφερα να φτασω στην καρτα γραφικων-ανεμιστιρακι για να βαλω καινουρια παστα..το θεμα μου τωρα( περαν του οτι συνεχιζει να κολαει) βρηκα 3 πραγματακια χυμα μεσα στο λαπτοπ....δεν καταλαβα απο που ειναι...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ας με βοηθησει....

Δημοσ.

Μήπως ειναι απο κάποιο μεντεσέ που πιάνει η οθόνή στο laptop , αυτο ειναι πολύ περίεργο όμως το laptop στο έχει ανοίξει να το φτιάξει κανένας ειναι μεταχειρισμένο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...