Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

γραφω εκ μερους ενος γνωστου μου ο οποιος πουλαει ζωγραφιες με αντικαταβολη. τις παραγγελιες τις παιρνει απο το φβ. 

το θεμα ειναι οτι η αντικαταβολη (μαζι με την αποστολη) του στιχιζει αρκετα ακριβα σε σχεση με την τιμη της ζωγραφιας και λεω να τον ωθησω να ανοιξει καμια  σελιδα (ηλ. καταστημα)

ερωτησεις:

ποιο (κατα προτιμιση δωρεαν) ηλ καταστιμα να του προτεινω?

σκεφτομαι (επειδη ορισμενοι αποτι λεει το μετανιωνουν στην πορεια) οτι καλυτερα ειναι να μπορουν να πληρωσουν με βιζα/ paysafe και τα σχετικα, ωστε αυτος τα λεφτα του να τα παιρνει οταν γινεται η παραγγελια και οχι αν θυμηθει ο αλλος να παει να παρει την αντικαταβολη. γνωριζει κανεις ποσο περιπλεκει αυτο την κατασταση?

οποιαδηποτε αλλη συμβουλη δεκτη.

στελνει πανω κατω καμια 20αρια παραγγελιες το μηνα. προς το παρον τα στελνει 1-1. υπαρχει ισως καποιο πακετο μαζικων αποστολων με καποια μεταφορικη που να βγαινει φτηνοτερα για αυτη την ποσοτητα?

τα πακετακια του ειναι σε μεγεθος κουτιου CD

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ε-shop κανονικο θελει ? Με εφοριες, αποδειξεις κλπ ή απλα για χαβαλε ?

Σε τι τιμες περιπου πουλαει καθε ζωγραφια ?

Δημοσ.

τα πουλαει 5 ευρω και μεσο ορο 20 το μηνα.. και αποτι μου ελεγε η αντικαταβολη ειναι κοντα στα 4 ευρω... δε νομιζω να τον συμφερει να ξεκινησει κανονικη επιχειρηση.

αλλα επειδη ξερει ατομα που μπορουν να του φτιαξουν μια σελιδουλα τσαμπα, το εικαστικο/εμφανισιακο κομματι του ειναι ευκολο..

απλα εγω θελησα να τον βοηθησω στο πως μπορει να μειωσει αυτο το 4αρι στο 1 ευρω πχ.. και ενας τροπος που σκεφτηκα ειναι να πληρωνουν απο πριν με καποιο τροπο ωστε να μη χρειαζεται να γινει η δουλια μεσω αντικαταβολης η οποια στοιχιζει αρκετα

φυσικα για να πληρωνουν μεσω καρτας δε γινεται αποσο μπορω να φανταστω μεσω φβ, εξου και το eshop..

με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα την www.paymill.com η οποια παιρνει καπου 3% ανα πληρωμη, νομιζω κατι τετοιο τον συμφερει περισσοτερο καθως αν πχ το στελνει μετα ως απλο γραμα θα μπορουσε να το πουλαει λιγο περισσοτερο και το τελικο κοστος για τον αγοραστη να ειναι το ιδιο η λιγο μικροτερο

και την paysafe την ανεφερα επειδη οι ζωγραφιες ειναι τυπου γκραφιτι και πολλοι "πελατες" του ειναι πιτσιρικια, οι οποιοι πιθανοτατα δεν εχουν την ευχαιρια της καρτας. αλλα στο περιπτερο να παρουν μια πεισειφ μπορουν να πανε

Δημοσ.

Προτείνω τα εξής:

1) Να ανοίξει  paypal ο πιο ασφαλές πλέον διαδικτυακός τρόπος πληρωμής και από τις 2 μεριές( Πωλητή και Αγοραστή)

2) Να ανοίξει site φυσικά δηλωμένο στην εφορία εφόσον πρόκειται για εισόδημα εάν θέλει να είναι 100% ασφαλής

3) Με το άνοιγμα του site να πάρει τλφ κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών ( πχ speedex,γενική ταχυδρομική ή acs( άστο τελευταίο γιατί δεν είναι και τόσο καλή εταιρεία)) και να ζητήσει προσφορά δηλώνοντας σαν στοιχεία τα κιλά που θέλει να στέλνει σε κάθε αποστολή και ότι θα τους βάλεις διαφήμιση στο σαιτ έτσι θα πετύχεις καλή τιμή ανά αποστολή.

Αυτά από εμένα και ότι άλλο χρειαστείς είμαστε εδώ!  :)

Δημοσ.

Μπορούν να του κάνουν κατάθεση σε λογαριασμό.

Να του κάνουν κατάθεση σε λογαριασμό, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, και να ελέγχει ηλεκτρονικά τις καταθέσεις, παίρνοντας κωδικό από την τράπεζα

Δημοσ.

Εννοειτε μεσω e banking? (αυτο θα ηταν αρκετα.. Αποθαρυντικο ως μειοδος πληρωμης βεβαια.. Κ δεν εχουν κ πολλοι). Σε φυσικα καταστηματα παλι ειναι διαδικασια, δε θα το κανει κανενας..

Δημοσ.

Παιδιά γιατί όχι με ebanking;; Σιγα ..Πλέον βολεύει πολύ. Ολοι λίγο πολύ κάνουν αγορές online και η κατάθεση online ή όχι είναι εύκολη, ασφαλής και γρήγορη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...