Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι ψιλοασχετη με υπολογιστες..Εχω ενα macbook pro με leopard κ καποια στιγμη ζητησα ενα προγραμμα απο εναν γνωστο κ αυτος μου περασε διαφορα.με αποτελεσμα να αρχιζω να διαγραφω κ γω χωρις να γνωριζω.τωρα ο υπολογιστης μου υπολειτουργει κ θελω να του κανω ενα format για να ειναι οπως οταν τον πηρα καινουργιο.Ομως δεν εχω τα 2δισκακια που θα πρεπε να χω.τι να κανω?πως θα του κανω μονη μου format?please βοηθηστε.ευχαριστω

Δημοσ.

δεν εχω αγορασει ποτε mac για να ξερω αλλα να παρεις τηλεφωνο την apple να την ρωτησεις... σε windows laptop τωρα τελευταια δεν δινουν cd με το λογισμικο αλλα εχουν καποια παρτισιονς η καποια κουμπια (πχ assist κτλ κτλ) που σου επαφερουν το λαπτοπ οπως το πηρες... και μολις σου πουνε πως θα παρεις πισω το λογισμικο που εχεις πληρωσει ειτε θα το κανεις απο cd το format η απο usb stick οπως ανεφερε ο φιλος αν και αμα το "κανει" η μητρικη... οπως και να χει εσυ παρε την apple να την ρωτησεις γιατι το εχεις πληρωσει το λογισμικο... τωρα αμα το λαθος ειναι δικο σου και εχεις χασει το λογισμικο υπαρχουν αλλοι τροποι να αποκτησεις καποιο σπασμενο αλλα δες πρωτα γιατι ειναι κριμα εφοσον το εχεις πληρωσει να βαλεις καποιο σπασμενο

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάρει την apple, δίνει τα λειτουργικά της μέσου του store, τα κατεβάζεις στον δίσκο σου και ή τα γράφεις σε δισκάκια ή σε usb με τον disk manager νομίζω disk utility το λένε στο mac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...