Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πριν 2 μηνες ανοιξαν τα σχολεια και εσεις θα πατε 5ημερη ;

Αν εχεις καλη παρεα δεν χρειαζονται συμβουλες, καλα θα περασεις.

Δημοσ.

Και μάλιστα με καιρό που δε βοηθάει...

Τέσπα, τι ακριβώς θες να μείνει αξέχαστο; Γενικά χωρίς να επιδιωχθεί θα γίνουν διάφορα καφριλίκια και μ@λ@κιες που σίγουρα θα τα θυμάστε.

Δημοσ.

Βόλτα δυτικά με μπλουζάκια του γαύρου

Θα το θυμάσαι μια ζωή πιστεύω

Edit: τα καλύτερα σκηνικά γίνονται στο ξενοδοχείο το βράδυ

Let the alcohol do its magic

Χα χα  χα χα...Θεικο....Ανεξιτηλες αναμνησεις...Οπως και να χει,οπου και να πανε θα περασουν πολυ ωραια.

Δημοσ.

η παναγιά μαζι σου

f1b0660d6fc1da9d02c0dafa3220ececaa7bbeca

δε νομίζω να μπορεί να σου δώσει κανένας ιδέες εκτός απο αυτά που ξέρεις απο μόνος σου . 

Δημοσ.

Πραγματικα δεν θα ξεχασω ποτε την 5ημερη. Σπρωξε οπου και οσο μπορεισ. Μην κοιμασαι τα βραδυα και πολυ αλκοολ.

Δημοσ.

Εγώ έσπρωξα την τότε γκόμενά μου, και αρκετοί άλλοι(5ήμερη στην Κέρκυρα, 3-4 σχολεία στο ίδιο ξενοδοχείο)

Επίσης ένα από τα top γκομενάκια έφερε στο ξενοδοχείο τον 40+άρη(παντρεμένο με παιδί) DJ για μεταμεσονύχτια μαθήματα μουσικής

Δημοσ.

Εγώ έσπρωξα την τότε γκόμενά μου, και αρκετοί άλλοι(5ήμερη στην Κέρκυρα, 3-4 σχολεία στο ίδιο ξενοδοχείο)

Επίσης ένα από τα top γκομενάκια έφερε στο ξενοδοχείο τον 40+άρη(παντρεμένο με παιδί) DJ για μεταμεσονύχτια μαθήματα μουσικής

"Εσπρωχνε" και ο σαρανταρης τις μαθητριες? Μεπρδευτηκα o.O
Δημοσ.

Ρε μάγκες εννοείται..Καλή παρέα,πολλά ποτά και τις ''ωραίες'' γκόμενες του σχολείου μου..Καμιά Σαλονικιά θα γνωρίσουμε ή όλες δήθεν και ντίβες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...