Paralizer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, εδώ και 1 εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός iPhone 6. Πήγα λοιπόν στην Cosmote να βγάλω μια nanocard ώστε να ενεργοποιήσω τη συσκευή. Πρώτη φορά λοιπόν που το άνοιξα μου ζήτησε να κάνω unlock τη Sim Card βαζοντας το PIN που μου είχαν δώσει. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που θα χρειαστώ να κάνω restart το κινητό μου λέει ότι χρείαζεται να κάνω Unlock την Sim και μου ζητάει κάθε φορά το PIN. Με το προηγούμενο iPhone 3GS που είχα αυτό το είχα κάνει μία φορά μόνο στην αρχή και μετά δεν μου το ξαναζήτησε ποτέ. Έχει κανείς ιδέα που οφείλεται αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι;
georgeadams Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που είχες κάνει στο iPhone 3GS (και που μάλλον έχεις ξεχάσει) ήταν πως είχες απενεργοποιήσει το PIN στην κάρτα SIM σου. Μπορείς να το κάνεις και στη νέα κάρτα SIM πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> SIM PIN -> OFF. 1
Paralizer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που είχες κάνει στο iPhone 3GS (και που μάλλον έχεις ξεχάσει) ήταν πως είχες απενεργοποιήσει το PIN στην κάρτα SIM σου. Μπορείς να το κάνεις και στη νέα κάρτα SIM πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> SIM PIN -> OFF. Να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο...που να το θυμόμουν μετά από 5 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα