Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω παιδιά τι διαφορά έχουν τα εισιτήρια απο σιτε σαν to travelplαn, viva κτλπ σε σχέση να το βγάλεις κατευθείαν από την ιστοσελίδα της  εταιρείας???  πώς γίνεται να είναι ποιο φθηνό καμιά φορά ????

Δημοσ.

Εγώ πάντως έψαχνα με το airtickets και μου έβγαλε μια προσφορά. Μόλις προχώρησα στην κράτηση μου έβγαλε ένα μήνυμα "Η τιμή άλλαξε!". Μπήκα μετά στο site της αεροπορικής εταιρείας και το έκλεισα με την αρχική τιμή που μου έδωσε το airtickets.

Δημοσ.

να ρωτήσω παιδιά τι διαφορά έχουν τα εισιτήρια απο σιτε σαν to travelplαn, viva κτλπ σε σχέση να το βγάλεις κατευθείαν από την ιστοσελίδα της  εταιρείας???  πώς γίνεται να είναι ποιο φθηνό καμιά φορά ????

Αναλογως τι συμφωνια εχουν με την εταιρια. Εχω κλεισει εισιτηριο απο το Travelplan με συνδυασμο πτησεων που η ιδια η αεροπορικη δεν μου εδινε και μαλιστα και πιο οικονομικο. Για εισιτηρια προσφορων και ειδικα για απευθειας οι τιμες ειναι ιδιες απλα τα sites συνηθως δεν χρεωνουν προμηθεια πιστωτικης (κλεψια η προμηθεια της Aegean αν δεν εχεις την δικια της καρτα, που πλεον ειναι απιθανο να σου εγκρινουν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...