bilya Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 να ρωτήσω παιδιά τι διαφορά έχουν τα εισιτήρια απο σιτε σαν to travelplαn, viva κτλπ σε σχέση να το βγάλεις κατευθείαν από την ιστοσελίδα της εταιρείας??? πώς γίνεται να είναι ποιο φθηνό καμιά φορά ????
lambroszekis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οι τιμές ειναι παντού ίδιες. Το μόνο που αλλάζει ειναι η προμήθεια για χρέωση κάρτας. Sent from my iPad using Insomnia 1
bilya Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 όντως τώρα το πρόσεξα ότι η aegean χρεώνει 8Ε
fotodv7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως έψαχνα με το airtickets και μου έβγαλε μια προσφορά. Μόλις προχώρησα στην κράτηση μου έβγαλε ένα μήνυμα "Η τιμή άλλαξε!". Μπήκα μετά στο site της αεροπορικής εταιρείας και το έκλεισα με την αρχική τιμή που μου έδωσε το airtickets.
kage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 αρκετες φορες ετυχε το σιτε αεροπορικης να δειχνει οτι δεν εχει θεσεις και τα σιτε να εχουν..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 να ρωτήσω παιδιά τι διαφορά έχουν τα εισιτήρια απο σιτε σαν to travelplαn, viva κτλπ σε σχέση να το βγάλεις κατευθείαν από την ιστοσελίδα της εταιρείας??? πώς γίνεται να είναι ποιο φθηνό καμιά φορά ???? Αναλογως τι συμφωνια εχουν με την εταιρια. Εχω κλεισει εισιτηριο απο το Travelplan με συνδυασμο πτησεων που η ιδια η αεροπορικη δεν μου εδινε και μαλιστα και πιο οικονομικο. Για εισιτηρια προσφορων και ειδικα για απευθειας οι τιμες ειναι ιδιες απλα τα sites συνηθως δεν χρεωνουν προμηθεια πιστωτικης (κλεψια η προμηθεια της Aegean αν δεν εχεις την δικια της καρτα, που πλεον ειναι απιθανο να σου εγκρινουν)
doctor_667 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το skyscanner συγκρίνει και τις τιμές της ίδιας της εταιρίας οπότε μπορείς να δεις τι σε συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα