Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πριν κάπου 1 εβδομάδα μου έβγαλε ξαφνικά όταν φόρτωνε ο υπολογιστής a disk read error occurred. Ο,τι κι αν έκανα δεν φόρτωνε τα XP που είχα και τελικά τα άλλαξα κ έβαλα vista. Χθες λοιπόν έβαλα ένα DVD με drivers. Πήγαιναν όλα καλά, όμως μόλις πάτησα επανεκκίνηση, μου έβγαλε ξαφνικά μια μπλε οθόνη, πολύ γρήγορα δεν μπόρεσα να διαβάσω. Το έκανε συνεχώς. Προσπαθησα με safe mode όμως μου έκανε αμέσως επανεκκίνηση μόνο του. Δεν κατάφερα τίποτα.

Έιπα λοιπόν να του ξαναβάλω τα vista. Όταν μου βγάζει "πού θέλετε να εγκαταστήσετε τα windows", του πατάω τον δίσκο 0 διαμέρισμα 1 αλλά όταν πατάω το επόμενο γράφει "τα windows δεν βρίσκουν τόμο συστήματος που ναβικανοποιεί τα κριτήρια για την εγκατάσταση". Του έκανα διαγραφή, διαμόρφωση όμως τίποτα. Δεν μπορεί να μπει το λογισμικό! Να πω επίσης ότι ο άλλος σκληρός δίσκος ο D, μου λέει έχει καταστραφεί και δεν γίνεται να τα εγκαταστήσω ούτε εκεί. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα; μήπως αχρηστεύτηκαν οι δίσκοι; Γίνεται τπτ η παπαλα;;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά κανείς;,δεν γίνετε τίποτα;

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι έχει πάθει ζημιά ο δίσκος σου.

Πρέπει να τον ελέγξεις (σε κάποιο άλλο μηχάνημα μια και δεν μπορείς να μπουτάρεις από το δικό σου) με το HDSentinel και να σώσεις ότι αρχεία δεδομένων είναι σημαντικά.

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα, VISTA?? αν εχεις 1-2 Giga Ram σκεψου τα 7,αλλιως καλα ειναι και τα xp.
απο οτι διαβαζω θα συμφωνησω με τον Ευκλειδη.

Μαλλον ο δισκος σου τα επαιξε.
Οταν λες ο <<αλλος σκληρος ο D>>, εννοεις δευτερο δισκο,η 2ο partition?
Οπως και να εχει,δοκιμασε τον με το HDsentinel και δες ποση υγεια δειχνει και τι συμβουλες σου λεει και μετα γραψτα μας εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...