Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι για την ιστορια αλλα και για τις πωλησεις μεσω internet  αλλα και για την αξιοπιστια ορισμενων καταστηματων.

Στις 14/11/2014 ωρα 10,00  κανω  παραγγελεια μεσω internet στο  EBW  μια κεραμικη εστια  ΑΕG  στην τιμη των 283,12 ευρω  και η επομενη τιμη  στο skroutz 370 ευρω  (λαβρακι μονολογω 90 ευρω διαφορα)το κτυπαω ασυζητητι , στις  10,42 την ιδια μερα στελνω τα λεφτα μεσω ebanking  και μου  ερχεται μηνυμα στο κινητο μου στις 18.00 την ιδια μερα  ότι ελαβαν  τα χρηματα και με ευχαριστουνε .

Σημειωστε ότι το προιον θα ηταν παραδοτεο σε 7-10 μερες  εργασιμες.

Στις 19/11/2014  δηλαδη μετα από 4 ημερολογιακες μερες μου ερχεται μηνυμα στο κινητο μου και συγκεκριμενα στις 17.45 ότι η παραγγελεια μου είναι ετοιμη και μπορω να παραλαβω από τα κεντρικα στο μαρουσι   αλλα  πως μου ηρθε μια φλασια και λεω δεν παιρνω και ένα τηλεφωνο.

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο μου απαντουν ΝΑΙ η παραγγελεια σας είναι ετοιμη αλλα παρακαλω περιμενετε λιγο στο ακουστικο σας ,και αφου περιμενα 2-3 λεπτα μου λεει καποιος ότι το προιον υπαρχει αλλα εχει ένα κτυπημα ελαφρυ  ,εάν θελετε ελατε να το δειτε  και θα σας κανουμε καλυτερη τιμη .

Τους απαντω να φυγω από καλαμακι να ερθω μαρουσι μεσα σε 40 λεπτα δεν γινεται εκτος αν μου στειλετε ΚΑΘΑΡΕΣ φωτογραφιες και θα αποφασισω τι θα κανω ,

Οντως σε 10 λεπτα μου στελνουν φωτογραφιες στο email μου και παραλληλα με ενημερωνουν ότι η τιμη θα παει στα 235 ευρω αν θελησω να την παρω .Το κτυπημα ηταν τετοιο που  δεν υπηρχε περιπτωση καποιος λογικος ανθρωπος να το παρε ι ,οποτε τους απαντω αρνητικα ΟΧΙ και θα περιμενω να ερθει το προιον στην κανονικη του κατασταση και μου απαντουν ότι ο προμηθευτης τους ερχεται κάθε 15 μερες στην εταιρεια για παραγγελειες  και μετα ωσπου να ερθει από γερμανια ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .

Ακυρωνω λοιπον την παραγγελεια  και σε 20 λεπτα στις 19/11 μου ερχεται και μηνυμα στο κινητο μου ότι η παραγγελεια ακυρωθηκε και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα.

Σημερα  22/11 μπαινω στην σελιδα τους και βλεπω παρακαλω την εστια  292 ευρω και παρακαλω ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ  ,οσον αφορα τα χρηματα 3 μερες τωρα  και μετα από απειρα τηλεφωνηματα ναι θα τα πιστωσουμε, ναι εχει προβλημα το online συστημα των τραπεζων ,μηπως εχεται δωσει λαθος νουμερο IBAN ,ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ , και το πιο βασικο όταν παιρνω και παταω γραμμη 3 για λογιστηριο μου το κλεινουν με απειρες ωρες στην αναμονη ,ωσπου αναγκαστηκα και χρησιμοποιησα απορρητη κληση για να το σηκωσουν σημερα 22/11 και να μου υποσχεθουν και παλι ότι το φροντιζουν  και ένα σωρο αηδιες .

Συμπεραινω ότι το  συγκεκριμενο προιον   καποιος πρεπει να το φαει  με τον αλφα η βητα τροπο  αλλα και την αποστολη των χρηματων την βλεπουν αμεσα από τον πελατη ,το αντιθετο όμως  είναι μεγαλη ιστορια  και χρονοβορα για αυτους οποτε θα προβω αμεσα σε καταγγελεια  και σας παραθεσα όλα τα γεγονοτα όπως ακριβως εγιναν χωρις να προσθεσω η αφαιρεσω κατι .

Αυτή είναι η εμπειρια μου από το συγκεκριμενο  καταστημα και οφειλα νατην μοιραστω μαζισας 

post-209722-0-58093100-1416662039_thumb.jpg

post-209722-0-31704800-1416662065_thumb.jpg

post-209722-0-26678800-1416662089_thumb.jpg

Δημοσ.

Αρχικά να αναφέρω πως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει και τόση σχέση με τις προσφορές. Εν συνεχεία βλέποντας το χτύπημα και το γεγονός ότι κερδίζεις 135€ δε το βλέπω και τόσο σοβαρό. Τελικά όμως δε μας λες, έκανες τελικά την αγορά στα 292€;

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει σχετικό νήμα που αφορά τα skroutzoμάγαζα.

Επίσης υπάρχει και η αξιολόγηση στο σκρουτζ που ελπίζω να την χρησιμοποίησες.

Δημοσ.

απαραδεκτοι οι εν λογω κυριοι εχω να πω.

τι κι αν εκαναν περαιτερω εκπτωση δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτω εγω οπως επραξε και ο φιλος.

επισης το χτυπημα εγω το θεωρω τραγικο... (κατω δεξια)

απλα με την πτωση οι εστιες τα ειδαν ολα...

ας μεταφερθει ολοκληρο αν και εδω οσοι το δουν κατι θα αποκομισουν κατ'εμε.

Δημοσ.

Επρεπε να πεις στον υπαλληλο "Αν με αφησεις να σου δωσω ενα ιδιο ελαφρυ χτυπημα στο κεφαλι πολυ ευχαριστως να την παρω..."

Περα απο την πλακα...το EBW τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να κανει συχνα "λαθη" (κυριως χαμηλες τιμες σε αντικειμενα χωρις διαθεσιμοτητα...) Αν ψαξεις στο forum θα δεις οτι απο το συγκεκριμενο καταστημα ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ τις αγορες που ΔΕΝ δεχονται αντικαταβολη γιατι κατα 99.99% προκειται για "λαθος"...

Εγω μια φορα εχω ψωνισει και μαλιστα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ "λαθος" το οποιο τελικα το εστειλε κανονικα (2Tb Seagate στα 45euro αν θυμαμαι καλα...)

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι σιγα-σιγα τετοια "λαθη" γινονται απο ολο και πιο πολλα καταστηματα -με σκοπο την επισκεψιμοτητα- με αποτελεσμα να αποφευγουμε πλεον καταθεσεις/πιστωτικες για να μην "χανουμε" (εστω και προσορινα) τα λεφτα μας...

Δημοσ.

To μικρο χτυπηματακι μου αρεσε.Ρε αυτο εχει παρει σασι κανονικα.Καλα εκανε ο φιλος και δεν το πηρε!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όλα καλά και αναμενόμενα, αν λάβουμε υπόψη το συγκεκριμένο κατάστημα. Εμένα με τρώει η περιεργεια: τι άλλο "μικρό χτυπηματάκι" κρύβεται κάτω από το κόκκινο χαρτί της δεύτερης φώτο;;;

Δημοσ.

Αρχικά να αναφέρω πως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει και τόση σχέση με τις προσφορές. Εν συνεχεία βλέποντας το χτύπημα και το γεγονός ότι κερδίζεις 135€ δε το βλέπω και τόσο σοβαρό. Τελικά όμως δε μας λες, έκανες τελικά την αγορά στα 292€;

καλημερα φιλε ,καταρχην εαν διαβαζες λιγο καλυτερα την αναφορα μου  βλεπεις οτι η διαφορα στην προταση τους δεν ειναι 135 ευρω κερδος για μενα αλλα  απο 283 ευρω σε 235 αρα 48 ευρω διαφορα (κερδος κατα την αποψη σου)  και δευτερον οχι δεν προχωρησα σε αγορα αλλωστε το αναφερω και παραπανω  και επειδη θελω να ειμαι και δικαιος πανω απο ολα εχθες  22/11 και ωρα 18.00 μου πιστωσαν τα λεφτα στον λογαριασμο μου  ,οσον αφορα την αγορα ναι εγινε ακριβως στο ιδιο προιον μεσω ebay.de  στην τιμη των 243 ευρω μεταφορικα 25 ευρω μεσω  DHL και ημερομηνια παραλαβης 27/11  ,οσον αφορα αν το θεμα δεν ανηκει στην ενοτητα προσφορες το θεωρησα πρεπον να το δημοσιευσω εδω γιατι ολοι σημερα με τον εναν η αλλο τροπο ψωνηζουμε μεσω internet παντα για καλυτερη τιμη  αλλα και για βοηθεια των συμφοριτων - καταναλωτων ,και οσον αφορα το κτυπημα στην γωνια που βλεπεις και οι φωτογραφιες που ειναι και σε καλη αναλυση  ,επειδη ειναι  inox το πλαισιο αυτη η εστια  δεν συνερχεται με τιποτα  θα ειναι παντα χαμογελαστη στην γωνια της , ευχαριστω και καλη μερα σε ολους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα φιλαρακι που δουλευει καλιμπρα,θα σας κανει καλη τιμη αν το παρετε τελικα.
και καποιος γνωστος ειχε θεμα με το EBW, ειχε παραγγειλει καποια συσκευη η οποια ηταν ελλατωματικη,τους την εστειλε πισω,οι κυριοι δεν δεχτηκαν το πακετο μεσω courier και ο φιλος αναγκαστηκε να πληρωσει διπλα μεταφορικα.
Μετα δε θυμαμαι τι εγινε κ πως εγινε,αλλα του το αλλαξαν μετα απο καποιο ( μεγαλο σχετικα ) χρονικο διαστημα.

Eπισης, ο φιλος που ξεκινησε το θεμα καλο θα ηταν να κανει ενα edit στη γραμματοσειρα του,μας βγηκανε τα ματια..

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

Δεν είναι μονο το θέμα του χτυπήματος άλλα φαντάσου να χρειαζόσουν και εγγύησή με τέτοιο χτύπημα στην έβγαζαν έκτος εγγύησης αμέσως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...