Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, καλώς σας βρίσκω!

Λοιπόν επειδή εχώ μείνει αρκετά πίσω από την τεχνολογιά και τις τιμές των υπολογιστών, θέλω βοήθεια..

Θέλω να αγοράσω pc γιατί ο παλιός μου δεν τραβάει άλλο, και θέλω κάτι καλό και οικονομικό(πολλά ζητάω ε? xD)...

Άπο gaming μόνο league of legends (θέλω να έχω τουλάχιστον 40-50 fps όταν παίζω)  και γενικά σέρφ στο internet, προβολή  ταινιών, flash games άντε και λίγο photoshop!

Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, δεν με ενδιαφέρουν μάρκες, το μονό που δεν θέλω είναι windows 8, προτιμώ τα windows 7!

H τιμή δεν θέλω για κανένα λόγο να ξεπερνάει τα 500 ευρώ για πύργο και οθόνη (σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι δύσκολο τότε διαθέτω 500 ευρώ μόνο για τον πύργο (με μισή καρδιά το έγραψα :unsure: )!

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

attachicon.gifScreenshot - 23_11_2014 , 6_58_00 μμ.png

ενταξει πες το και να το θελες δεν θα το εβγαζες ακριβως :devil:  :devil:  :devil: :devil:  :devil:  

Φίλε μου είσαι απίστευτος, σε ευχαριστώ! Δύο ερώτησης μόνο... Ο samsung είναι φορητός σκληρός δίσκος? αν ναι δεν τον χρειάζομαι,

εαν όχι βλέπω έβαλες τον western digital...

Η δεύτερη ερώτηση είναι η εξής... Με αυτά που μου πρότεινες είμαι κομπλέ? Δηλαδή θα χρειαστώ μόνο περιφεριακά? (πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία?)

Δημοσ.

Φίλε μου είσαι απίστευτος, σε ευχαριστώ! Δύο ερώτησης μόνο... Ο samsung είναι φορητός σκληρός δίσκος? αν ναι δεν τον χρειάζομαι,

Η δεύτερη ερώτηση είναι η εξής... Με αυτά που μου πρότεινες είμαι κομπλέ? Δηλαδή θα χρειαστώ μόνο περιφεριακά? (πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία?)

Είναι SSD !

Τον SSD τον βάζεις για τις εφαρμογές και το λειτουργικό !

Τον HDD τον βάζεις για αποθήκη αρκείων !

Μια ιδέα της διαφοράς τους σε ένα σύστημα είναι η παρακάτω

Αν και το πιο σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα αλλά η αποκρισιμότητα ! :-D

Δημοσ.

1)στον ssd θα φωρτωσης τα Windows 7 και ότι αλλα προγράμματα τρεχεις γενικοτερα,θα δεις τρελη διαφορα στους χρονους φορτωσης του συστηματος και το πως τρεχουν (από θεμα ταχύτητας παντα)τα προγράμματα

στον hdd θα τον εχεις για αποθηκευτικο χωρο και για να κανεις εκει εγκατασταση τα διαφορα παιχνίδια

2)ναι το μονο που χρειαζεσαι είναι να χρεισημοποιησεις ποντικι-πληκτρολογιο-οθονη από το παλιο σου PC.Το μονο που θα χρειαστη να κανεις είναι να βαλεις το DVD από το παλιο μηχανημα στο καινουριο και θα χρειαστης λογικα και ένα καλωδιo sata http://www.e-shop.gr/inline-sata-connection-cable-angled-03m-red-p-PER.754277

Δημοσ.

Είναι SSD !

Τον SSD τον βάζεις για τις εφαρμογές και το λειτουργικό !

Τον HDD τον βάζεις για αποθήκη αρκείων !

Μια ιδέα της διαφοράς τους σε ένα σύστημα είναι η παρακάτω

Αν και το πιο σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα αλλά η αποκρισιμότητα ! :-D

Κατάλαβα πλήρως την διαφορά :P

Επείσης δεν βλέπω κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στον A10 7700K , λίγο μικρότερη από αυτή του 7850K στο video.

Οι Α10 είναι APUs όχι CPU  που σημαίνει πως :

All.PNG

28%20-%20Kaveri%20GPU%20Core.jpg

Εγώ όμως θα σου πρότεινα να πας στο παρακάτω που έχει επεξεργαστή ίδιο με τον A10 7850K , αλλα χωρίς ενσωματωμένα γραφικά επάνω του ( AMD ATHLON X4 860K) και να βάλεις εξωτερική κάρτα γραφικών την R7 260X 2GB DDR5

30cc9kg.jpg

Αν μπορούσες να βάλεις και την R7 265 2GB DDR5 επάνω, αντί της 260Χ θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα !!! :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, καλώς σας βρίσκω!

Λοιπόν επειδή εχώ μείνει αρκετά πίσω από την τεχνολογιά και τις τιμές των υπολογιστών, θέλω βοήθεια..

Θέλω να αγοράσω pc γιατί ο παλιός μου δεν τραβάει άλλο, και θέλω κάτι καλό και οικονομικό(πολλά ζητάω ε? xD)...

Άπο gaming μόνο league of legends (θέλω να έχω τουλάχιστον 40-50 fps όταν παίζω)  και γενικά σέρφ στο internet, προβολή  ταινιών, flash games άντε και λίγο photoshop!

Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, δεν με ενδιαφέρουν μάρκες, το μονό που δεν θέλω είναι windows 8, προτιμώ τα windows 7!

H τιμή δεν θέλω για κανένα λόγο να ξεπερνάει τα 500 ευρώ για πύργο και οθόνη (σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι δύσκολο τότε διαθέτω 500 ευρώ μόνο για τον πύργο (με μισή καρδιά το έγραψα :unsure: )!

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Να ρωτήσω κάτι φίλε μου.Μέσα στην τιμή των 500 ευρώ θες και οθόνη και windows?Windows δεν έχεις?

Δημοσ.

αυτο με τον ssd αγγιζει πλεον τα ορια της πλυσης εγκεφαλου...

δωσε μια 70αρα μη τυχον και χρειαστει να ανοιξεις 50 προγραμματα στο ανοιγμα των win7.. να γλυτωσεις τα 2λεπτα και κατι δευτερολεπτα..

50 εφαρμογες δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν καν στο pc τα επομενα 5 χρονια!

και ολα αυτα σε ενα budget pc για λιγο lol και ιντερνετ... 

να μου πεις οτι μιλαμε για ενα pc εργασιας με διαφορα προγραμματα οπου η ταχυτητα μετραει "ακομα και στην λεπτομερεια".. ή με καποιο budget της προκοπης.. το ναι, θα χωρεσει...

εδω μιλαμε για 500 ευρα...  και εισαι ετοιμος να πεταξεις το 1/7 του budget για μερικα δευτεροπτα

γιατι ετσι ειναι...

ποσο πιο γρηγορα νομιζεις οτι θα ανοιξεις το pc και θα παιξεις ενα lol με τον ssd?

ετσι μπολικα μπολικα 10-15 δευτεροπτα...  

τα βιντεακια  ssd vs hdd απειρα..  να παρε και ενα απο εδω

• Like 3
Δημοσ.

Πύργος μαζί με οθόνη για να το χαρείς καλύτερα το σύστημα κρίμα νέος πύργος να μπει σε παλιά οθόνη.

Αργότερα προσθέτεις έναν SSD και κάρτα γραφικών αν δεν σε καλύπτει η ενσωματωμένη(για LoL είναι οκ) και είσαι κομπλε.

post-161982-0-39628300-1416794955_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πύργος μαζί με οθόνη για να το χαρείς καλύτερα το σύστημα κρίμα νέος πύργος να μπει σε παλιά οθόνη.

Αργότερα προσθέτεις έναν SSD και κάρτα γραφικών αν δεν σε καλύπτει η ενσωματωμένη(για LoL είναι οκ) και είσαι κομπλε.

attachicon.gift.jpg

η τελευαία σύνθεση είναι γάντι για την χρήση σου βάλε αυτόν το hdd για να κερδίσεις 1 χρόνο εγγύηση (άσε που έχω ακούσει και προβληματάκια με επιστροφές με τον toshiba)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...