Προς το περιεχόμενο

Χορος-Dubstep-Marquese/nonstop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι ενδεχομενως να εχουν δει το βιντεο του χορευτη που πριν καιρο εγινε viral μαζευοντας 100 εκαττομυρια προβολες(pumped up kicks/dubstep/marquese scott).

Ο Marquese συγκαταλέγεται στους καλύτερους χορευτες του κοσμου και εχει σχεδον 300 εκαττομυρια προβολες στο καναλι του στο youtube καθως και περιπου 1.5εκ συνδρομητες.Αυτή τη στιγμή διεξαγει ενα διαγωνισμο ο οποιος ειναι το ονειρο καθε χορευτη δηλαδη να τον συναντησει απο κοντα και να τον δει να χορευει ταξιδευοντας οπου κανει παρασταση.

Γραφω αυτο το θεμα για να ανοιξω μια συζητηση σχετικα με το χορο και ειδικοτερα το συγκεκριμενο ειδος χορου που χορευει ο Nonstop και λεγεται popping το οποιο τελευται αρχιζει και αναπτυσσεται πολυ στην ελλαδα και να γίνονται διαγωνισμοι οπως στο battle of the best,hip hop internation,bounce κτλ.

Αυτη είναι η συμμετοχη μου στον  εν λογω διαγωνισμο,θα ηθελα πολυ να ακουσω πως σας φαινεται! Αν σας αρεσει τη στελνετε στους φιλους σας η κανετε share σε facebook,twitter κτλ για να με βοηθησετε να συναντησω τον marquese.Ειμαι ο μοναδικος ελληνας συμμετεχοντας και θα ηθελα τη στηριξη σας για να πραγματοποιησω το ονειρο μου.Σας ευχαριστω πολυ

https://www.youtube.com/watch?v=gmOQIs1URzs

*ΥΓ ελπιζω να μην παραβιαζω κανενα κανονα επειδη παρεθεσα δικο μου link :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...