Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ενω ο καπνος καμελ θεωρειται απο τους καλυτερους σε ποιοτητα και ενω ειναι φτηνοτερος απο αλλους καπνους που ουσιαστικα εινσι κσι χειροτεροι, δεν προτιμαται πολυ?

Δημοσ.

ο καπνος καμελ οταν πρωτοβγηκε δεν ελεγε πολλα, αργοτερα εφτιαξε παρα πολυ και ηταν αρκετα καλος, μετα ξαναχαλασε λιγους μηνες πριν αλλαξει συσκευασία...

η προτιμηση ειναι προσωπικο γουστο

• Like 1
Δημοσ.

που μπορω να βρω καπνο καλο ξανθο(οχι μουφα) με 25ε/κιλο? γιατι ζητανε 40 εως 60ε. Ας μου απαντησετε με π.μ

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους καπνους και κατεληξα σε καμελ η καρελιας...εσεις τι προτιματε και λετε οτι ο καμελ δν ειναι ωραιος?

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους καπνους και κατεληξα σε καμελ η καρελιας...εσεις τι προτιματε και λετε οτι ο καμελ δν ειναι ωραιος?

old horbon κίτρινο..
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν λεει τιποτα ο pall mall και ο cooper? Νταξει καλα κανεις που το ελαττωσες κι εγω δυο τρια κανω τα σαββατα

old horbon κίτρινο..

Αρκετα ακριβως και δν αξιζει τα λεφτα του...αν ηταν φτηνοτερος ισως

Δημοσ.

Για τον Cooper έχω ακούσει ότι είναι σανός πολύ ξερός...... Δεν έχω προσωπική άποψη όμως...

Έχει βγει ένας νέος Μαρλομπορο μπλε... Λέει τίποτα ;

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε και ο κλασσικος μαλμπορο με τα 2.80 αρα ηταν φυσικο να μου αρεσει και ο καινουριος...διαφερουν ελαχιστα κατα την γνωμη μου αλλα ειναι ωραιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...