Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο του φόρουμ.

Ένας φίλος ψώνιζε εδώ και καιρό από ένα Πολωνικό e-shop χρησιμοποιώντας τη βίζα του. Προς έκπληξη του στην τελευταία παραγγελία που ήθελε να κάνει διαπίστωσε ότι πλέον δεν μπορεί να πληρώσει με βίζα παρά μόνο με τραπεζική επιταγή ή bitcoins. Ζήτησε έτσι τη βοήθεια μου. Προσωπικά έχω ασχοληθεί με bitcoin mining για χόμπι, γνωρίζω τη διαδικασία του wallet και τα σχετικά αλλά δεν είχε χρειαστεί ποτέ να αγοράσω bitcoins από κάπου. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο site αγοράς bitcoins που να έχει χρησιμοποιήσει ή να γνωρίζει ότι είναι αξιόπιστο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

www.coinmotion.com

Ευρωπη

Πληρώνεις με καταθεση σε λογαριασμο(αν εχεις e-bank ακομα καλυτερα) και μετα απο 3 μερες τα χρηματα εχουν μεταφερθει.

Δημοσ.

Το ποιο εύκολο και άμεσο για αγορά Bitcoin και το προτείνω γιατί το έχω χρησιμοποιήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σύν ότι δέχεται χρεωστικές κάρτες είναι το circle.com και έχει και πολύ καλή ασφάλεια. 

Εχει δεχθεί κανονικά και κάρτες αναλήψεως χρεωστικές της Alpha Bank και της Eurobank και φαντάζομαι θα δέχεται και των υπόλοιπων τραπεζών. Με τις πιστωτικές μόνο έχει ένα θέμα και δέχεται μόνο αμερικάνικες αλλά τις electron δλδ αυτές που κάνουμε ανάληψη της δέχεται κανονικά.

Τώρα από τα ανταλακτήρια αυτό που έχω χρησιμοποιήσει και είναι πάρα πολύ καλό είναι το Kraken.com

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω κατα ποσο μπορείς να αγοράσεις linden πια. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν δουλεύει αυτό το σύστημα. Δοκίμασε το με ένα μικρό ποσό και πρόσεχε μην δίνεις τίποτα στοιχεία σου μήπως είναι κανάς scammer.

Δες και στο localbitcoin εδώ

https://localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/eur/paysafecard/

που αγοράζεις bitcoin με paysafe από χρήστες. Λειτουργεί σαν το ebay που κάποιος μπορεί να καθορίσει μόνος του την ισοτιμία πώλησης και έχει και reputation για να αποφεύγεις τους scammer. Πρόσεχε εκεί και τις τιμές καθώς μερικοί γδέρνουν :P

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Το ποιο εύκολο και άμεσο για αγορά Bitcoin και το προτείνω γιατί το έχω χρησιμοποιήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σύν ότι δέχεται χρεωστικές κάρτες είναι το circle.com και έχει και πολύ καλή ασφάλεια. 

Εχει δεχθεί κανονικά και κάρτες αναλήψεως χρεωστικές της Alpha Bank και της Eurobank και φαντάζομαι θα δέχεται και των υπόλοιπων τραπεζών. Με τις πιστωτικές μόνο έχει ένα θέμα και δέχεται μόνο αμερικάνικες αλλά τις electron δλδ αυτές που κάνουμε ανάληψη της δέχεται κανονικά.

Τώρα από τα ανταλακτήρια αυτό που έχω χρησιμοποιήσει και είναι πάρα πολύ καλό είναι το Kraken.com

Από conversion rate τι λέει?

Δημοσ.

Ποτέ δεν βάζουν αυτά τα site καπέλο στην μετατροπή μεγάλο είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το circle έιναι λίγο ποιο τσιμπιμένο. Μπορείς φυσικά να το δεις το λένε ξεκάθαρα το τι χρεώνουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...