Elven_King Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, εδώ και κάποιες μέρες έχω το εξής θέμα: Οποιονδήποτε από τους δύο (usb 2.0) εξωτερικούς σκληρούς δίσκους συνδέσω στο pc μου, ενώ μεταφέρω δεδομένα αποσυνδέονται και αμέσως πάλι συνδέονται με αποτέλεσμα να κρεμάει η αντιγραφή. Με τις usb3 θύρες (και κατά συνέπεια του usb 3.0 σκληρούς) δεν έχω κανένα θέμα αλλά ούτε και με τα usb 2.0 φλασάκια. Εννοείται ότι το usb suspend στο power managment είναι disabled. Νετ που το έψαξα είναι γενικά συχνό πρόβλημα αλλά δεν έχω βρει ακόμα λύση. Υπάρχει και ένα - κάπως - σχετικό hotfix της Microsoft αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το ρισκάρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Win 7 64bit M/b: Gigabyte GA-P55-USB3 (rev.2) ΥΓ. Οι δίσκοι είναι μια χαρά, σε άλλο pc που τους βάζω δεν παίζει πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε τους στις πίσως θύρες της motherboard γιατι καμία φορά οι μπροστά έχουν πρόβλημα
Elven_King Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα αλλά το κάνει και με τις πίσω. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν hardware το πρόβλημα αλλά αφενός οι usb3 θύρες δουλεύουν μια χαρά και αφετέρου βλέπω ότι είναι κάπως γνωστό θέμα. Θα δοκιμάσω να αποσυνδέσω τελείως το XBOX360 wireless gamepad μήπως κάνει κανένα περίεργο conflict.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα