BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα... Σε λίγους μήνες θα μετακομισω σε μία γκαρσονιέρα(θα την νοικιάζω) σε επαρχία πόλης της Κρήτης. Κάπου 35τμ θα ναι η γκαρσονιέρα. Και αναρωτιέμαι μηπως ξέρετε περίπου για να πάρω μια ιδέα πόσο θα μου ρχετε ο λογαριασμός ανα δίμηνο το ρεύμα της ΔΕΗ; Τα δεδομένα μου : Εχω μία τηλεόραση 27 ιντσών LG TV αγορασμένη πρόπερσυ (μοντελο του 2012)Την οποία την έχω συνδεδεμένη με το PC μου και είναι αναμμένη 10-12 ώρες την ημέρα. Και το PC μου έχει 650 watt τροφοδοτικό ,με επεξεργαστη AMD FX-8320 και κάρτα γραφικών AMD HD 7950 Και έχω επίσης και μία τηλεόραση LG 42 ιντσών αγορασμένη φέτος.(Μοντέλο του 2013) η οποία είναι αυτή : https://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html και αυτή είναι αναμμένη γύρω 8-10 ώρες την μέρα Πλυντήριο ρούχων βάζω 3 φορές τον μήνα. και πλυντηριο πιάτων 8 φορές τον μήνα. Και ένα modem Απο φώτα ανάβω μόνο ένα πορτατιφ με λάμπα 10watt οικονομική φθορίου το βράδυ για 5-6 ώρες και όταν πάω στο μπάνιο το ανάβω το φως 5 λεπτά συνολικά περίπου την μέρα και έχω 1 αποκωδικοποιητή της Nova και 1 του Οτε TV που είναι μόνιμα αναμένοι Ψυγειο ένα μικρό κουζινα μία μικρή απλή θα ανάβει μισή ώρα την μέρα περίπου κάθε μέρα θερμοσιφωνο θα το ανάβω ανα 3 μέρες για μισή ώρα που κάνω μπάνιο κλιματιστικό ΔΕΝ θα έχω Με όλα αυτά συνολικά πόσο εκτιμάτε οτι θα μου ρχετε ο λογαριασμός ανα δίμηνο το ρεύμα της ΔΕΗ; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κουραζω
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ψυγειο/κουζινα/θερμοσιφωνο/κλιματιστικό; αυτα που ειπες ειναι το λιγότερο συγκριτικά με όλα τα υπολοιπα... 1
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πολυ χονδρικά, μαζι με παγια κλπ πανω απο 45-50€ δε θα πρεπει να ειναι... 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πολυ χονδρικά, μαζι με παγια κλπ πανω απο 45-50€ δε θα πρεπει να ειναι... Α πολύ καλά !μακαρι να ναι τόσο λίγο μόνο.Το δίμηνο αυτά ή τον μήνα;Επισης για ΕΝΦΙΑ πληρώνω τίποτα αμα νοικιάζω 35 τμ γκαρσονιερα ή όχι;
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ΕΝΦΙΑ πληρώνεις αν είσαι ιδιοκτήτης όχι αν νοικιάζεις νομίζω 3
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ΕΝΦΙΑ πληρώνεις αν είσαι ιδιοκτήτης όχι αν νοικιάζεις νομίζω πολυ σωστό... το ποσο αυτό ειναι διμηνο και καπου τοσο ειχα και ως φοιτητης σε αντιστοιχα τετραγωνικα με αντιστοιχες ενεργειακές απαιτήσεις (βεβαια εγω ειχα καθε μερα θερμοσίφωνο 20 λεπτα και τοτε ηταν καπως πιο φθηό το ρευμα οποτε στα ιδια θεωρω θα εισαι) 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Να στε καλά ,σας ευχαριστώ πολύ.
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τα δεδομένα μου : Εχω μία τηλεόραση 27 ιντσών LG TV αγορασμένη πρόπερσυ (μοντελο του 2012)Την οποία την έχω συνδεδεμένη με το PC μου και είναι αναμμένη 10-12 ώρες την ημέρα. Και το PC μου έχει 650 watt τροφοδοτικό ,με επεξεργαστη AMD FX-8320 και κάρτα γραφικών AMD HD 7950 Και έχω επίσης και μία τηλεόραση LG 42 ιντσών αγορασμένη φέτος.(Μοντέλο του 2013) η οποία είναι αυτή : https://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html και αυτή είναι αναμμένη γύρω 8-10 ώρες την μέρα Πλυντήριο ρούχων βάζω 3 φορές τον μήνα. και πλυντηριο πιάτων 8 φορές τον μήνα. κουζινα μία μικρή απλή θα ανάβει μισή ώρα την μέρα περίπου κάθε μέρα θερμοσιφωνο θα το ανάβω ανα 3 μέρες για μισή ώρα που κάνω μπάνιο κλιματιστικό ΔΕΝ θα έχω ενημερωτικα επειδη εχω συσκευη καταναλωσης ρευματος ο υπολογιστης μου με τροφοδοτικο 850watt και οθονη lg 24¨ καιει 230watt/h δηλαδη σε 4.5 ωρες 1 κιλοβατωρα! η τηλεοραση σου πρεπει να καιει 120watt/h δηλαδη σε 8.5 ωρες 1 κιλοβατωρα! αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι ο θερμοσιφωνας 3800 με 4000watt γιατι αν π.χ καιει 4000watt αυτο σημαινει 160watt/λεπτο !!!! δηλαδη σε 25 λεπτα 4 kw (κιλοβατωρες) Η κιλοβατωρα χρεωνεται περιπου 0.12 ευρω. Για μενα καταχρηση να εχεις επιτραπεζιο υπολογιστη τοσες ωρες ανοιχτο και η tv καπως μου φαινεται.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πολυ χονδρικά, μαζι με παγια κλπ πανω απο 45-50€ δε θα πρεπει να ειναι... Για το δίμηνο μιλας? σαν λιγα μου φαίνονται
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για το δίμηνο μιλας? σαν λιγα μου φαίνονται ναι... Ειναι πολυ χαμηλό το παγιο σε μικρα τετραγωνικά για αυτό εβγαινε τόσο... η μονη διαφορά όπως ειπα ήταν οτι εγω δεν ειχα σταθερό αλλα 2 λαπτοπ αλλα αναβα καθε μερα θερμοσιφωνο. Δε νομιζω να αλλαξε τοσο δραστικά προς τα πανω παντως με τα χρόνια... 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Η κιλοβατωρα χρεωνεται περιπου 0.12 ευρω. Αν υπολογίσεις και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και το ΦΠΑ, φτάνει η και ξεπερνάει τα 0,25€.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.θα πάρω την δεη τηλεφωνο για ινφο δεν γίνεται δουλειά έτσι
Backpacker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πάνω από 80 ευρώ τον δίμηνο όλα μαζί δεν θα σου έρχονται...τον χειμώνα αν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση τότε μπορεί να φτανει κάνα 100-120 ευρώ το δίμηνο το πολύ (Κρήτη δεν υπάρχει χειμώνας ουσιαστικά εκεί σπούδασα και ξέρω) Έτσι όπως μας τα λες τα έξοδα σου σαν πάγια θα είναι οι δορυφορικές..το ρεύμα θα είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που στην καλύτερη να είναι 70-80 τον μήνα μαζί με τον ίντερνετ. Ο ΕΝΦΙΑ τι σχέση έχει με την ΔΕΗ και τον αναφέρετε μερικοί? ΥΓ Βασικά πάρε έναν προηγούμενο λογαριασμό του σπιτιού που θα μείνεις...αν είναι κέντρο θα έχει πιο πολλά δημοτικά τέλη από ότι αν είναι κοντά στο πανεπιστήμιο.(δλδ έξω από την πόλη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα