Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
Το προβλημα μου ειναι το εξης,
Εχω στο σπιτι το Dap 1360 σαν repeater , σημερα εβαλα το προγραμμα inssider ωστε να δω τα δικτυα της περιοχης μου αλλα οταν μπαινω στο προγραμμα μου λεει οτι δεν υπαρχει wifi adapter.
Επιπλεον ,εχω και μια καρτα δικτυου μεσα στο pc ,που ειναι off συνεχεια , οταν αλλαζω σε wireless network connection απ το local area connection τοτε το Inssider λειτουργιε κανονικα( το προβλημα εδω ειναι οτι η καρτα δεν ειναι τοσο δυνατη οσο το Dap 1360) και δεν βρισκει ολα τα δικτυα.
Υπαρχει καποια λυση ωστε το Inssider να αναγνωριζει το Dap1360 ως Wifi Adapter  ή  αναγνωριζει μονο hardware κομματια που συνδεονται με usb? (καθως το 1360 ειναι με το καλωδιο ιντερνετ μονο πανω στο pc)
Ευχαριστω

Δημοσ.

Τι ακριβως θες να κανεις ?

Απο την στιγμη που χρησιμοποιεις το Dap 1360 σαν access point/repeater  θα υπαρχει στην λιστα του inssider μαζι με τα  υπολοιπα ασυρματα router/AP  που "πιανει" η ασυρματη καρτα σου , η απλη (ethernet) καρτα δικτυου σου δεν εχει καμια σχεση.

Αν θες να χρησιμοποιησεις το Dap 1560 σαν ασυρταμη καρτα δικτυου , μπορεις , καθως βλεπω οτι εχει "Wireless client mode" , εφοσον ομως εχει μονο ethernet δεν ξερω κατα ποσο θα το αναγνωρισει το inssider  ετσι , δοκιμασε το , αν και δεν βλεπω τον λογο .

Το inssider σε βοηθαει να βρεις σε ποιο καναλι υπαρχει η λιγοτερη κινηση στην αμεση περιοχη σου λαμβανοντας υποψη διαφορους παραγοντες που μεταβαλλονται συνεχώς  , δεν ειναι πανάκεια αλλα ειναι πολυ χρησιμο αν ξερεις 2-3 βασικα πραγματα .

Αν το router σου ειναι στο ιδιο σπιτι δεν το χρειαζεσαι καν  , διαβασες καθολου τις πληροφοριες και το help του inssider ?

Δημοσ.

Το θελω απλα για να δω τα δικτυα που υπαρχουν στην περιοχη μου , (και επιπλεον να δω και να καταλαβω τα κρυφα δικτυα που ισως υπαρχουν ) 
Για να καταλαβεις , εχω το 1360 και εχω και μια αλλη tp-link καρτα δικτυου Wireless που την ειχα απο παλια οταν δεν ειχα ακομα το dp-1360 .
Η wireless καρτα ειναι OFF παντα , γιατι εχω το 1360 που ειναι ασυρματα με το μοντεμ μου και απ το 1360 ερχεται με ethernet στο pc ωστε να εχω ιντερνετ. 
Το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω το inssider και ειμαι με το 1360 μου βγαζει αυτο 5a13h2  , οταν ομως μπω στις συνδεσεις δικτυου και κανω off το 1360 και βαλω on την Wireless καρτα που εχω μεσα στο pc , τοτε το inssider λειτουργεια κανονικα , το προβλημα εδω ειναι οτι η καρτα που βρισκεται μεσα στο κουτι του pc ,δεν ειναι τοσο δυνατη με το 1360 και ετσι εχει λιγοτερα δικτυα οταν κανει search.
Μαλλον ειναι αυτο που λες οτι το ΠΡογραμμα δεν αναγνωριζει το Dap1360 καθως εχει μονο ethernet.

Δημοσ.

Να δεις κρυφα δικτυα ? :P 

Στο dap μπορει να συνδεθει καποια αλλη συσκευη (σμαρτφοουν/ταμπλετ) ασυρματα ?Αν ναι τοτε δεν ειναι σε client mode οπως σου ειπα : 

dap1360-4.jpg

απο εκει και περα , εαν θες να πειραματιστεις με τα ασυρματα δικτυα κλπ. το inssider απλα σου προσφερει πληροφοριες , τιποτα παραπανω ,

ο σκοπος του οπως προειπα ειναι να σε βοηθησει να βρεις το κατάλληλο καναλι για να στησεις το δικο σου ρουτερ / ap / οικιακο δικτυο στην βελτιστη ποιοτητα .

Εσυ οπως καταλαβαινω εχεις αλλα στο μυαλο σου (να φανταστω εχεις και backtrack/kali ?), σε αυτο δεν θα σε βοηθησω :D

Δημοσ.

Το InSSIDer και όλα τα αντίστοιχα προγράμματα, δουλεύουν με όλες τις ασύρματες κάρτες που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή που υπάρχει το πρόγραμμα, είτε είναι USB, είτε PCI είτε ενσωματωμένη στη μητρική.

Είναι απόλυτα φυσικό να μην αναγνωρίζει συσκευές που είναι απλά ενσύρματα συνδεδεμένες, όπως τα routers ή AP ή Repeaters.

• Like 1
Δημοσ.

Να δεις κρυφα δικτυα ? :P

Στο dap μπορει να συνδεθει καποια αλλη συσκευη (σμαρτφοουν/ταμπλετ) ασυρματα ?Αν ναι τοτε δεν ειναι σε client mode οπως σου ειπα : 

dap1360-4.jpg

απο εκει και περα , εαν θες να πειραματιστεις με τα ασυρματα δικτυα κλπ. το inssider απλα σου προσφερει πληροφοριες , τιποτα παραπανω ,

ο σκοπος του οπως προειπα ειναι να σε βοηθησει να βρεις το κατάλληλο καναλι για να στησεις το δικο σου ρουτερ / ap / οικιακο δικτυο στην βελτιστη ποιοτητα .

Εσυ οπως καταλαβαινω εχεις αλλα στο μυαλο σου (να φανταστω εχεις και backtrack/kali ?), σε αυτο δεν θα σε βοηθησω :D

Κρυφα δικτυα απ αυτα που κρυβουν το SSID :-)

Τωρα για το τελευταιο που λες ...εχουμε δρομο μπροστα μας ...ακομα δεν ξερω τιποτα σχεδον και διαβαζω στον ελευθερο χρονο :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...